Google Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod .void 3. 2. 2023 23:45

1. Prakticky ano, jen to bude proti podmínkám služby.
  2. Ne.
  3. Ano, karta se přidá do platebního profilu Google Pay.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 4. 2. 2023 00:07

No Google Pay je svázán s google účtem, se SIMkartou ne, však to funguje i bez SIMkarty. Předpokládal bych, že při registraci karty budeš muset zalhat o jméně a příjmení uživatele karty. A pokud ji máš registrovánu v jiném Google Pay účtu, tak bych ji tam raději nejdříve odregistroval. I když nevylučuji, že je možné mít jednu kartu registrovánu ve dvou různých Google Pay účtech zároveň, mně se třeba podařilo zaregistrovat do mého Google Pay účtu kreditku RB dvakrát, protože se mi první registrace karty po nějaké době přestala zobrazovat při online platbách, tak jsem tu samou kartu zaregistroval znovu. Na bezhotovostní platby v terminálu fungovaly obě registrace, ale na online platby na internetu jen ta druhá registrace.
jjrr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 2. 2023 05:37

Podmínky jsem nečetl, ale počítám, že to je proti nim. Ovšem celý Google účet mám založen na falešném profilu. Myslím, že to peněženka vezme s pravým jménem karty, a myslím, že některé karty máme současně zaregistrovány ve dvou peněženkách (průběžně některé promazáváme). Online platby jsem zkoušel jen jednou s cizí kartou a mám pocit, že to ověřovalo 3DS, takže byl stejně potřeba telefon majitele. V praxi mám ale ve své peněžence kreditku manželky a stejně tak si moje kreditky a karty k EUR účtům "půjčují" děti.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod wurk 4. 2. 2023 09:35

klidne ve vice telefonech a uctech najednou, vyzkouseno, a leta to funguje bez problemu
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 4. 2. 2023 12:08

Diky moc vsem za odpovedi!
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránka