Google Peněženka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 23. 12. 2024 14:57

Take pozor na dalsi omezeni zavedene pred par mesici (letos na jare):
Jiz nelze provest vic plateb po sobe bez overeni behem jednoho odemceni telefonu (a jednoho overeni).

Takze v Kauflandu na samoobsluzne pokladne pro provadeni vicero plateb je nyni nutne odemkonout/zaplatit/zhasnout displej + odemkonout/zaplatit/zhasnout displej + ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 15:05

Vícenásobné platby v Kauflandu proto raději provádím plastovou Curve kartou. V rámci jednoho odemknutí telefonu si v Curve appce přepínám podkladové karty a k terminálu přikládám plastovou Curve kartu. Přijde mi to rychlejší a jednodušší.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 12. 2024 15:36

To se mi v Kauflandu stalo i s jinou kartou.
Druhá platba už přes KaufPay nešla, abych nezdržoval, zaplatil jsem normální kartou.
A sranda byla, když jsem se obsluhy ptal, proč to nefunguje, tak vůbec nevěděla, co to je.
Pravda je, že moc česky neuměla. Její rodný jazyk byl ukrajinština.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 12. 2024 16:48

Kdyz jsem mel Samsung Flip3, stacilo v zavrenem stavu k provedeni platby pouze rozsvitit vnejsi displej, k tomu stacilo jen poklepat prstem na ten displej.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 17:18

A kolik měsíců či let ten Samsung Flip3 už nemáš? Mobilní platební procesy se od té doby změnily.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 12. 2024 17:24

@Miloš a @Rop:
Došlo trochu k nedorozumění a omlouvám se. Oba máte jistě pravdu, že dnes už to placení Google zpřísnil, já ale nenapsal to hlavní - a sice, že mám vypnuté automatické aktualizace aplikací od doby, co mě jedna nepovedená aktualizace pěkně vypekla (někdy je prostě lepší s novými aktualizacemi nespěchat). Je to už více jak dva roky, nevím přesně, co Google vydal aktualizaci své appky Google klávesnice, a to tak "šikovnou", že kdykoliv při pokusu o vyvolání klávesnice pak její appka padala :) a nešlo tak nic napsat. Sice to Google do jednoho dne opravil, ale postihlo to tehdy dost značek mobilů na světě, které měly automatické aktualizace zapnuté (cca den byly tyto mobily nepoužitelné na psaní).
Takže pokud píšete, že už od září tato novinka je, je vidět, že jsem ruční aktualizace už dlouho nedělal :D. Ale nevadí mi, že to pak bude jak píšete, protože snímač otisku prstů mám přímo v tom bočním tlačítku, takže u mě rozdíl mezi rozsvícením a odemčením je celkem malý (důsledné přiložení toho správného prstu).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 12. 2024 18:13

Milos píše:A kolik měsíců či let ten Samsung Flip3 už nemáš? Mobilní platební procesy se od té doby změnily.

Od poloviny kvetna 2024 ho nemam.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Rop 23. 12. 2024 18:28

minarjo: navíc rozsvícení telefonu s otiskem prstu = odemčení
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 12. 2024 22:28

To samosebou vím :).
minarjo
Inventář

Předchozí stránka