Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eR99 18. 2. 2014 13:32

Reklamační lhůta. Od podání žádosti o zrušení KK běží 30 denní výpovědní lhůta...
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vencass 18. 2. 2014 17:39

Tak nakonec jsem rušil stejně jako eR99. Jen s tím rozdílem, že jsem se nechal překecat a kartu si ještě rok ponechám s tím, že budu mít vedení zdarma.
vencass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cosmicboy 5. 3. 2014 09:56

Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic. Nevíte, jak je to s akceptací této karty? Berou ji všude tam, kde je logo Maestra? Předpokládám, že v ČR nebude problém, ale např. v Německu (když už někde berou i jiné karty než jejich EC) mám zkušenost, že VISA i MASTERCARD mně byly na nic a brali právě jen Maestro.
cosmicboy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod franko_cz 5. 3. 2014 10:20

cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic. Nevíte, jak je to s akceptací této karty? Berou ji všude tam, kde je logo Maestra?

Budou ji brát tam kde je logo MC. Proč by ji měli brát tam kde je logo Maestro, když to není Maestro?
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 5. 3. 2014 10:24

@ cosmicboy: Tam, kde jezdí nakupovat hafo Čechů (Drážďany, Zittau, Marienberg), berou už i MC (VISA nevím, nevšiml jsem se, protože ji nemám).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod cosmicboy 5. 3. 2014 10:29

franko_cz píše:
cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic. Nevíte, jak je to s akceptací této karty? Berou ji všude tam, kde je logo Maestra?

Budou ji brát tam kde je logo MC. Proč by ji měli brát tam kde je logo Maestro, když to není Maestro?

Protože jsem měl za to, že Maestro spadá pod MasterCard...

Tomáš Marný píše:@ cosmicboy: Tam, kde jezdí nakupovat hafo Čechů (Drážďany, Zittau, Marienberg), berou už i MC (VISA nevím, nevšiml jsem se, protože ji nemám).

K akceptaci karet (vlastní zkušenost cca. před 1/2 rokem v Chamu) - DM, Lidl, Aldi a Obi - jen EC, Kaufland - EC a Maestro (MasterCard + Visa NE).
cosmicboy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod franko_cz 5. 3. 2014 11:30

V Chamu to je stále stejné. Doporučuji založit si účet s EC kartou.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod slazz 5. 3. 2014 13:54

cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic.

Da se pozadat i o Maestro. Stejne tak dokazou vydat debetni VISA nebo VISA elektron.
slazz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 3. 2014 15:12

slazz: To je taková marketingová informace z webu, kde se tváří jakoby je aktivně nabízeli, ale předčasem se tady panáček "Z RB", který k nám už nechodí :-S, vyjádřoval, že debetky od Visy už nevydávají vůbec.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 5. 3. 2014 23:46

ale vydavaji akorat si o ne clovek musi durazne rict, ovsem je kontaktni
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod kalion 6. 3. 2014 21:55

RB nabízí "nový " studentský eKonto Komplet bez podmínek za 49 Kč. Je mi jasné, že tu budou názory proč platit. Mě se to zdá zajímavé.
kalion
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stepano 6. 3. 2014 22:20

Co se ti na tom zdá zajímavé?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slazz 7. 3. 2014 14:49

fremantle píše:slazz: To je taková marketingová informace z webu, kde se tváří jakoby je aktivně nabízeli, ale předčasem se tady panáček "Z RB", který k nám už nechodí :-S, vyjádřoval, že debetky od Visy už nevydávají vůbec.

Tak panáček z banky dělal chytrýho a kecal. Stačí si o tu VISU říct. Umí i např. Maestro.
slazz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 7. 3. 2014 16:03

kalion píše:RB nabízí "nový " studentský eKonto Komplet bez podmínek za 49 Kč. Je mi jasné, že tu budou názory proč platit. Mě se to zdá zajímavé.

Tak si ho otevři. Určitě budou rádi, že našli dalšího studenta, který jim bude platit za něco, co může mít jinde zadarmo.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 3. 2014 13:17

Zrovna mi volali z Raifky, že když seženu dva lidi, co si u nich otevřou eKonto, tak dostanu sám eKonto doživotně zdarma.

Teď jen sehnat dva lidi, co budou ochotni platit za něco, co skoro to samé dostanou jinde zdarma. Ale tak kdyby se přece jen někdo našel... třeba bych i lahvinku rumu z Kuby upustil :D. Equa asi věčně nevydrží, tak by nebylo špatné mít takovou zálohu. A konečně bych viděl pohyby na kartě ještě než mi přijde výpis. Dokonce mi už volali, že jsem v prodlení s celými 130 korunami (nepřišel mi výpis a jedna platba se mi "přelila" do dalšího období) a pán byl hodně nepříjemný :mrgreen:
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka