Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic. Nevíte, jak je to s akceptací této karty? Berou ji všude tam, kde je logo Maestra?
franko_cz píše:cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic. Nevíte, jak je to s akceptací této karty? Berou ji všude tam, kde je logo Maestra?
Budou ji brát tam kde je logo MC. Proč by ji měli brát tam kde je logo Maestro, když to není Maestro?
Tomáš Marný píše:@ cosmicboy: Tam, kde jezdí nakupovat hafo Čechů (Drážďany, Zittau, Marienberg), berou už i MC (VISA nevím, nevšiml jsem se, protože ji nemám).
cosmicboy píše:Dříve jsem měl u RB běžnou debetní kartu MAESTRO. Té nyní končí platnost a nová bude Debit MasterCard Basic.
fremantle píše:slazz: To je taková marketingová informace z webu, kde se tváří jakoby je aktivně nabízeli, ale předčasem se tady panáček "Z RB", který k nám už nechodí, vyjádřoval, že debetky od Visy už nevydávají vůbec.
kalion píše:RB nabízí "nový " studentský eKonto Komplet bez podmínek za 49 Kč. Je mi jasné, že tu budou názory proč platit. Mě se to zdá zajímavé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků