Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 26. 3. 2014 12:55

Tak se s někým dohodni, ať si to otevře na měsíc a refunduj mu to. I když já bych do Rb teda nešel, ani kdyby to dávali zadarmo bez podmínek.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 3. 2014 13:10

Pokud to i ti dva budou mít doživotně zdarma (jako na způsob Genius Gratis), tak bych do toho možná i šel, ale jinak do RB taky ruce pryč... :)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 3. 2014 13:14

taky bych sel, chtel bych mit IB ke sve RB style
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 3. 2014 13:22

Já jim to říkal, když mě vloni volali z retenčního jak jsem vypovídal Style KK, že bych si ji za těch nových podmínek ponechal pouze v případě vedení zdarma na pořád a oni, že nic takového nevedou...a vida :/
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 3. 2014 13:54

fremantle píše:Pokud to i ti dva budou mít doživotně zdarma (jako na způsob Genius Gratis), tak bych do toho možná i šel, ale jinak do RB taky ruce pryč... :)

Na to jsem se, samozřejmě ptal, a ne-e. Zdarma jen já
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod xtonda 26. 3. 2014 14:16

Součástí (v ceně) eKonto Komplet je vracecí kreditka a spořák s 21 denní výpovědní lhůtou, kde je v případě aktivního používání úrok 1,5 % až do 4 999 999 Kč, takže eKonto Komplet zadarmo je dobrá nabídka jen kvůli těmto dvoum věcem.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 3. 2014 15:05

to je hezke, ale jak se k tomu dostat. Ja jsem trochu nastvany na moji starou, protoze ma moznost tohodle uctu zdarma(jejich firma ma smlouva s RB), stacilo by posilat jeji vyplatu. Ale nechce jiz o zadnem uctu/KK ani slyset, jak jej nanutil vsechny ty mKonta, ZUNA Equy, Life/O2/MAll :roll:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 27. 3. 2014 11:23

Přišel vám už někomu výpis KK za minulé období? Připadá mi to, že chodí stále později. Za pár měsíců snad bude chodit až po době splatnosti :-)
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 3. 2014 11:42

vcera...vystaveny k 21.3....doba splatnosti 10.4....
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 3. 2014 12:51

No mně právě za předminulé období nepřišel a kvůli tomu jsem prošvihl splatnost. Naštěstí šlo jen o něco přes stovku. Tak doufám, že tentokrát přijde.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jack111 27. 3. 2014 13:20

PatrikChrz: Kolik jsi celkově přeplatil?

Jinak tedy v dnešní době posílat výpis poštou, to o něčem vypovídá.
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 3. 2014 13:53

To jo, ja byl taky zhrozeny, ze nemam ani nahled do IB a nemoznost dostat vypis emailem
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod gekkon 27. 3. 2014 14:18

Idealni na splaceni kreditky se mi zda chytre inkaso od Air bank spolecne s nastavenym 100% inkasem dluzne castky. Air bank se zepta, jestli muze zaplatit, takze je dost casu na dotankovani uctu ze spořaku. Inkaso lze odlozit az o 5 dnu :-) ...to zni skoro jako reklama na Air ;-)
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 3. 2014 14:24

Blbost - pokud máš inkaso, musíš mít jistotu, že projde, třeba UCB inkasuje KK den před datem splatnosti, takže když nestihneš, tak platíš pokutu/úroky...nějakých 5 dnů je úplně mimo.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod gekkon 27. 3. 2014 14:29

...netreba vse šmahem odsuzovat ;-) Pozadavek na inkaso prijde mailem, da se reagovat okamzite. To ze prijde nejprve vyzva dava cas na prevod ze sporaku na bezny ucet. Tech 5 dnu byla jen 'ukazka moznosti'. Chtel jsem jen poukazat na to, ze je i lepsi varianta nez cekat s platbou na opozdeny vypis.
gekkon
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka