Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 11. 2014 20:13

S odstupem 8-9 dní jsem požádal přes epujcky.cz znovu žádost o KK Easy a na druhý pokus, ačkoliv ten první byl zamítnut, karta a žádost prošla..Nyní je připravená k vyzvednutí..Co jsem pouze v žádosti změnil je limit..z původních 10 tisíc jsem požádal o limit 20 tisíc..Takže komu to nevyšlo, zkuste to znovu..přeci jen 13. platy před Vánoci přichází a tím si navýšíte i průměrnou 3 měsíční mzdu a je škoda ten litr Raifce nechat
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod refedr 26. 11. 2014 20:43

Taky hlásím, že jsem zažádal na epujcky (https://epujcky.rb.cz/APSOnline/app/createNewApplication?execution=e1s2) o KK Easy (vše zdarma) s rámcem 10000,- Kč. Na pobočce vše prošlo bez dokladu o příjmech od zaměstnavatele. První platba KK Easy musí být alepoň 1000,- Kč, aby jste těch 1000,-Kč dostali. Po připsání bonusu ji hned zruším. ... a možná zkusím požádat znovu. :-) Používám KK GE. Podrobné podmínky na http://www.rb.cz/attachements/pdf/osobni-finance/kreditni-karty/pravidla-reklamni-akce-vanocni-darky-platime-my.pdf
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 27. 11. 2014 12:30

Půjde to otočit i 2x, jako loni byla O2 karta od Citi ?
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 27. 11. 2014 17:53

ma nekdo zkusenost s přešvihnutím úvěrového limitu u RB KK? Pustí vás to nebo se transakce neuskuteční? Nebo je za to nějaká sankce? Samozřejmě mluvím pouze v rámci bezúročného období. Případně zda lze splatit část úvěru online.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 11. 2014 19:28

"Online" splatit nelze, je tam prodleva 1 den mezi doručením platby a "vyrovnáním" disponibilního zůstatku.

Domnívám se, že pod zůstatek úvěrového rámce zaplatit můžeš (vzhledem k tomu, že celkem hodně plateb u kreditek RB probíhá offline jak vidím v posledních dnech při placení KK Easy), ale nevím o kolik by tě to nejvíc pustilo, připadně jestli by si karta nebo terminál nevynutil ověření zůstatku u autorizačního centra.

Sankce nevím jestli je, nejlépe se podívej do sazebníku - některé banky účtují přešvihnutí, ale myslím, že ti nemůžou nic účtovat do doby zaúčtování platby (účetní zůstatek bys měl pořád pod limitem) a to by se ti už stihla zaúčtovat i splátka úvěru...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 27. 11. 2014 19:35

jasny tak to je stejny jak u ZUNO
spis mi slo hlavne o to jestli to nekoho pustilo pod limit a pripadne o kolik, predpokladam ze to bude online terminal a vetsi castka
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 11. 2014 19:37

Platba už kolem 1200 Kč se mi autorizovala online, takže nevím jestli by tě to pustilo...osobně zkušenost bohužel nemám.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 11. 2014 19:37

dr._lukas píše:S odstupem 8-9 dní jsem požádal přes epujcky.cz znovu žádost o KK Easy a na druhý pokus, ačkoliv ten první byl zamítnut, karta a žádost prošla..Nyní je připravená k vyzvednutí..Co jsem pouze v žádosti změnil je limit..z původních 10 tisíc jsem požádal o limit 20 tisíc..Takže komu to nevyšlo, zkuste to znovu..přeci jen 13. platy před Vánoci přichází a tím si navýšíte i průměrnou 3 měsíční mzdu a je škoda ten litr Raifce nechat

2.pokus...na základě Vaší žádosti o Kreditní kartu z online aplikace ePůjčky
se nám nepodařilo vytvořit Vám vhodnou nabídku.

Je třeba tam uvést pravdivě všechny finanční údaje?Při osobním jednání to nějak kontrolují?
Škoda nesebrat litr na ulici....Díky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 11. 2014 19:43

Vyplnil jsem to naprosto stejně, pouze jsem navýšil limit o dalších 10 tisíc, přiznal stejné údaje, tzn. 2 KK s limetem 80 tisíc a splátky hypotéky..pohrával jsem si s myšlenkou, že KK neuvedu, ale chtěl jsem hrát čestně a stejně to v registrech následně naleznou..Na pobočku jsem donesl i výpis 3 výplat..Pravda průměr 3 výplat mě díky odměnám narostl o dvojku..ale nevím jestli to je pro ně tak razantní částka..Mám už jí v peněžence, Vánoce se blíží a tak se ten litr hodí..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 27. 11. 2014 19:46

PULPANM: Na pobočce se při osobním "dokončení žádosti" zadávají veškeré údaje prakticky nezávisle na tom online výsledku - vlastně bankéř měl v žádosti předvyplněné údaje z doby kdy jsem si poprvé žádal o první KK Style před 2 roky, nikoliv ty, co jsem zadával nyní do portálu ePůjčky.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 11. 2014 20:40

Díky Fremantle, pak na to kašlu, neb jen u RB mm KK na 261 tis a kontokornet na 70 + CITI + DINERS + AXA :)
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kolous007 1. 12. 2014 15:00

Připsali už někomu z Vás bonusový úrok za aktivní používání eKonta na eKontu Flexi ? Normální úrok připsali, ale bonusový tentokrát zatím ne. eKonto SMART mám bez poplatku, takže jsem asi podmínky splnil jako každý měsíc. Díky.
kolous007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 1. 12. 2014 15:30

Ještě ne, ale volal jsem tam ráno a prý to ještě dnes připíšou.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod kolous007 1. 12. 2014 15:32

OK, děkuju!
kolous007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kidli 1. 12. 2014 19:14

Už je připsáno
kidli
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka