Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 1. 6. 2015 12:16

Na pobočce je to záležitost na pár minut, sepíše se výpověď, začne tím plynout výpovědní lhůta a to je celé. Kartu ti s největší pravděpodobností nechají, protože tě nejspíš ještě budou kontaktovat s retenčního...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod glock69 1. 6. 2015 15:56

Budou kontaktovat a na další rok je bez poplatků, jen to chce si změnit zasilání výpisů do emailu.
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr_xxx 1. 6. 2015 16:27

Dík za info chlapi. Bude mi končit dvouleté bezplatné vedení (akce bankovnipoplatky.com), ale jestli nabídnou další rok, tak se asi nechám ukecat. :-)
Výpisy do emailu mám už nastavené.
petr_xxx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod astrapa 1. 6. 2015 18:12

Jen pro zajímavost, Raiffka začala dávat k účtům nový typ mobilů a sice Samsung Galaxy J1 dual SIM. Podmínkou je vedení účtu po dobu 2 roky. Má jít o telefon z distribuce O2, ale údajně je odblokovaný.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod jasno1 2. 6. 2015 20:18

Když si do konta připojím kreditku, uvidím i transakce dodatkové karty, nebo tu si musím přidat vzlášť?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 6. 2015 20:56

glock69 píše:Budou kontaktovat a na další rok je bez poplatků, jen to chce si změnit zasilání výpisů do emailu.

To neni pravda..nevolaji vsem...Me nekontaktovali..asi jsem jim slapl na kuri oko, kdyz jsem chtel, aby plnili sve sliby..ani nezasilaji potvrzeni o ukonceni..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod glock69 2. 6. 2015 23:36

Jen jsem popsal svoji zkušenost. Karta už asi rok leží v šuplíku.
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nada22 5. 6. 2015 11:23

KK - 100% splátku inkasem z EQUA banky. Minulý měsíc jsem platbu převedla jednorázovým příkazem a teď koukám, že se chtělo provést inkaso. Naštěstí jsem tam neměla dost peněz. Volala jsem do Raiffky, tam blekotala, že bych to tam měla napříště a nevěděla, jestli bude další pokus o inkaso, tak jsem volala do Equa, tam říkala, že je jen jeden pokus. Nevíte, jak to je? Moc jim nevěřím. U Citi to tak dělám běžně, když potřebuji víc platit a pokud tam dlužnou částku pošlu, tak už se inkaso neprovede.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 6. 2015 11:32

Pokud je nastavené inkaso, provede se vždy, bez ohledu na to, jestli byla (jakákoliv) dlužná částka již splacena nebo ne. Stejně to má třeba i UCB (tam si lze zavolat před datem splatnosti a požádat je, aby nevysílali inkaso pro minulý výpis - jestli by tak náročný úkon dokázali i v RB, jsem už nikdy nezjistil, neb funkci 100% inkasa zpoplatnili)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Nada22 5. 6. 2015 21:34

Tak to jsem nevěděla. Díky.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 8. 6. 2015 14:03

Tak kdyby někoho zajímalo proč mu nechodí bonus v akci s E-ONem, tak je to z důvodu, že "bylo zjištěno, že o společnou kampaň E.ON byl nízký zájem, aby dále mohla být bankou podporována. Z tohoto důvodu se RB rozhodla, že daná akce bude ukončena"
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 8. 6. 2015 14:12

:shock: :shock: :shock:

To jsou dobří z...i. K poslední reklamaci k tomuto případu mi poslali vyjádřejí STFU (o problému víme, mocinky se omlouváme, ale nic s tím neuděláme), tak jim napíšu ještě jednou a pokud mi odepíšou něco podobného, tak půjdu účet vypovědět, až tak ho nepotřebuju, abych měl pocit, že si se mnou vytírají p...l :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod maondra 10. 6. 2015 10:27

S RB jsem skoncovala minulý měsíc poté, co mi nevyplatili vánoční bonus. A to si mysleli, že se jim upíšu na další období "zdarma" (ale za ty nervy to určiě nestojí, už vzhledem k tomu že po roce či dvou letech se s nimi člověk bude muset znovu handrkovat). Při vypovídání účtu a všech karet pracovnice ještě studovala a nahlas komentovala nahrané rozhovory mezi mnou a zákaznickou linkou... ještě mne chytala za slovíčka. Je to divný pocit. Vím, že hovory si běžně nahrávají i jiné instituce, ale uvítala bych trochu diskrétnosti. Takto mám pocit, že pracují s jakýmisi "šmíráckými" metodami. Asi už ale nemám na tuto banku objektivní náhled, jelikož z RB mi naskakuje alergická vyrážka.
maondra
Návštěvník

Odeslat příspěvekod astrapa 10. 6. 2015 10:36

Diskrétnost v bankách, natož českých, nemůžeš absolutně očekávat. Nejenže přepážkáři běžně na celý sál křičí stav zůstatku na tvém účtu, osobní údaje, vč. citlivých, ale kdokoli se může podívat na historii transakcí na tvém účtu a listovat si tvým internetbankingem. Já už jsem se s tím smířil. Kdokoli, kdo chce a vyvine patřičné úsilí, může o druhém člověku zjistit cokoli. Stačí do hlavních bank nastrčit své špiony a máš informace o celém národě na ruce. Ani bych se nedivil, kdyby si takto přepážkáři běžně přivydělávali, koneckonců kdo by dokázal vyžít se mzdou 16 tis. hrubého (tolik berou v Eqě a v RB to nebude o moc lepší).
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 15. 6. 2015 13:59

Tak to koukám. Dnes připsán bonus z akce s eonem snad až do konce roku. To jsem nečekal.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka