Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 1. 6. 2016 15:19

Ty ceny a přehlednost jsou opravdu lahůdka. Musím se k tomu dokopat a na konci měsíce ty karty zrušit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod pepisis 3. 6. 2016 17:30

Tak v rámci Citi at work mi po přechodu k rb nabídli e-konto komplet zdarma. S nějakou zatím ne konkrétně definovanou podmínkou zasíláním alespoň části výplaty - na to se ještě zeptám, ale zatím počítám s tím, že bude stačit nějaké přeposílání peněz. Když jsem se v rychlosti na to ekonto komplet díval, tak nevypadá zle, navíc díky tomu uvidím aspoň na kreditky. Myslíte, že je to odpovídající nabídka, na kterou stojí za to přistoupit? A dostali jste tu samou?
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 6. 2016 17:34

No já nevím, já už eKonto Komplet zdarma mám, to budou muset přidat... :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod pepisis 3. 6. 2016 17:48

A tedy měls tedy i citi at work?
Jsou nějaké výhody např. oproti equa, proč si ho zřizovat? Díval jsem se, že si k tomu můžu zdarma zřídit nějakou gold kartu, kde v ceně je nějaké pojištění, sice asi nic moc, ale když to bude zdarma, tak si říkám, proč ne.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 6. 2016 18:29

Není tam žádné pojištění. Karta je zlatá, ale nemá kromě barvy vůbec nic navíc (trochu vyšší limity vůči MC Debit).

-- 3. 6. 2016 18:49 --

Jinak jo, měl jsem C@W a současně i Komplet.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod pepisis 3. 6. 2016 18:56

Jinak s tím pojištěním ke kartě máš asi pravdu. Díval jsem se a to pojištění se vztahuje asi jen k MC Gold, ale k účtu komplet je vydána max. MC Gold base, což je asi něco jiného...
Jinak k tomu samotnému účtu by mělo být aspoň úrazové pojištění Protect.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jan23 8. 6. 2016 15:35

Nevite jak lze ziskat retencni nabidku? resp. prichazi nabidka, az kdyz zrusite ucet nebo potom poslete zadost o zruseni uctu svemu bankeri.
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 8. 6. 2016 22:13

mě stačilo zavolat na 800 900 900 a pouze jim vyjmenovat vše, co se jim nepovedlo a musím uznat, že infolinka to vyřešila
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod jan23 9. 6. 2016 13:11

Diky za info.
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 22. 6. 2016 05:25

pepisis píše:Tak v rámci Citi at work mi po přechodu k rb nabídli e-konto komplet zdarma. S nějakou zatím ne konkrétně definovanou podmínkou zasíláním alespoň části výplaty - na to se ještě zeptám, ale zatím počítám s tím, že bude stačit nějaké přeposílání peněz. Když jsem se v rychlosti na to ekonto komplet díval, tak nevypadá zle, navíc díky tomu uvidím aspoň na kreditky. Myslíte, že je to odpovídající nabídka, na kterou stojí za to přistoupit? A dostali jste tu samou?

Staci nejaky pohyb 1x za rok, proste aby to nebylo uplne mrtvy...

----

Nevi nekdo, jaka je politika raiffeisen kreditek? Schvali ji nekomu nad >70let nebo to automaticky zamitaji, bonita nebonita?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Klient ps 23. 6. 2016 12:05

V naší firmě jsme měli Citi at work. Teď máme nabídku na eKonto Komplet zcela zdarma, podmínka je příchozí minimální měsíční platba 5.000,-.
Souložím na to.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod x-hunter 23. 6. 2016 13:28

Takovou nabídku bych docela bral - je to přenositelné? :-)
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Klient ps 23. 6. 2016 13:39

Ne, musíš být zaměstnanec.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 6. 2016 21:44

Kdo máte citi premium, máte nějaké info, kdy se přejde na RB premium?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod LuiS_666 23. 6. 2016 23:15

Přihodím mou krátkou zkušenost z migrace.
Na základě telefonické komunikace jsem se dostavi na pobočku, papíry byly předpřipravené. Asistenka mého bankéře to rychle přebehla, stačilo ověřit údaje v systému. A tady mi padla sánka, kromě jména nesedělo v databáze RB absolutně nic. Jako adresa trvalého pobytu byla adresa přechodného pobytu, korespondenční adresa byla adresa sídla mého zaměstnavatele, nesedělo rodné číslo. Vše přepsala.

Po cca týdnu dorazila revidovaná karta...bohužel na adresu trvalého pobytu na Slovensko, i když korespondenční byla úplně jiná v ČR....
LuiS_666
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka