07Petr píše:v podmínkách na
https://www.rb.cz/attachments/PI/pravid ... s-5000.pdf je uvedeno.
Podmínkou pro poskytnutí Bonusu je, že Klient neodstoupí od Úvěrové smlouvy ve lhůtě 14 dnů od jejího uzavření a provede řádnou úhradu první splátky Úvěru. Po splnění podmínky vyplatí Banka do 2 měsíců Bonus Klientovi, a to výhradně bezhotovostně ve prospěch Účtu.Chápete to taky tak, že lhůta 2 měsíce běží až od provedení 1.splátky?
Pozor, na uvedeném URL už nyní visí zaktualizované podmínky, které jsou účinné od 1.1.2017, a kromě toho, že prodlužují akci do 31.3.2017, tak mají přidanou novou podmínkou poskytnutí bonusu oproti pravidlům účinným od 13.10.2016:
nová pravidla píše:IV. Podmínkou pro poskytnutí Bonusu je, že Klient:
(i) neodstoupí od Úvěrové smlouvy ve lhůtě 14 dnů od jejího uzavření,
(ii) provede řádnou úhradu první splátky Úvěru,
(iii) v době vyplacení Bonusu stále řádně splácí Úvěr způsobem dohodnutým Úvěrovou
smlouvou (tedy Úvěr předčasně nesplatí).
V. Po splnění podmínky dle čl. IV. odst. (i) a (ii) vyplatí Banka do 2 měsíců Bonus Klientovi, a to za
předpokladu, že v době výplaty je splněna rovněž podmínka dle čl. IV. odst. (iii). Pakliže podmínky
pro výplatu Bonusu nebudou splněny nebo nebude možné Bonus vyplatit ve prospěch Účtu, nárok na
jeho výplatu na straně Klienta zaniká.
Předpokládal bych, že při žádosti dnes (zažádal jsem přes epujcky.cz - 100 tis./96 měsíců a dostal jsem nabídku) se na mě budou vztahovat stávající pravidla účinná od 13.10.2016 od 31.12.2016, nicméně v nových pravidlech se říká:
nová pravidla píše:6. „Rozhodným obdobím“ rozumí období počínající dnem 15.9.2016 a končící 31.3.2017.
, což v souvislosti s tím, že banka může pravidla za běhu měnit, vzbuzuje velkou nejistotu, jak vlastně bude RB pravidla bonusů, na které vznikne nárok po 1.1.2017, posuzovat... Čekám minimálně reklamaci s nejistým výsledkem a zvažuju, jestli ten úvěr mám vůbec načerpat.