Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 27. 12. 2016 17:53

charman: po pravde jsem to vubec nepochopil. Paradoxne jsem mel i vyssi zustatek na uctu, nez jsem zadal pujcit a zamitnuto :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod jan23 27. 12. 2016 21:56

Zrusil jsem ucet v RB, kde mam take KK. Ucet byl definitivne zrusen ke dnesnimu dni. Bohuzel mi zrusili i pristup i na kartyonline.rb.cz .....
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 27. 12. 2016 22:01

Ty si jiste poradis a zaregistrujes pristup novy :)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod deepman 28. 12. 2016 17:07

avathar píše:Já jsem úspěšně před první splátkou stáhnul půjčku na 20 OOO z těch 100t, bonus jsem dostal.

Máte ještě někdo obdobnou zkušenost? Nikde v podmínkách totiž není, že bych nemohl provést mimořádnou splátku ještě před první řádnou splátkou. Dnes mi půjčku přidělili, ale 1. splátku mám až 3. února (automaticky jsem čekal, že to bude 3. leden. Po schválení centrálou jsem při rekapitulaci bankéři říkal, že 1. splátku tedy čekám 3. ledna, on že až 3. února, prý z technických důvodů - zčásti je to i má chyba, protože jsem mu řekl, že chci splácet co nejdříve, tzn. 3., již jsem ale neřekl ledna ).
Naposledy upravil deepman dne 29. 12. 2016 08:08, celkově upraveno 1
deepman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 28. 12. 2016 17:20

Všechno, co jsem potřeboval vědět, jsem se dočetl ve smlouvě (kromě jiného třeba, že banka ti termín první splátky sdělí v akceptaci, takže možná by sis zvolením libovolného dne v měsíci nejspíš ani nepomohl), možná bys měl začíst tím...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod jan23 30. 12. 2016 23:36

Tak přístup na KK už funguje. Ale peníze co jsem měl na BU mi ještě RB neposlala. Nevíte jak to dlouho trvá? Účet byl zrušen 26.12.
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kidli 31. 12. 2016 12:38

Měsíc od data, které máš ve výpovědi
kidli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jan23 31. 12. 2016 13:21

Diky kidli
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 07Petr 31. 12. 2016 13:55

jan23 píše:Zrusil jsem ucet v RB, kde mam take KK. Ucet byl definitivne zrusen ke dnesnimu dni. Bohuzel mi zrusili i pristup i na kartyonline.rb.cz .....

Taky jsem dal výpověď na běžný účet a i výpověď ke KK Aukro. Musel jsi znova na pobočku, aby jsi měl opět přístup na kartyonline.rb.cz? Mám ještě KK Mall.
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jan23 31. 12. 2016 14:52

Ne, nemusel. Zavolal jsem na info linku a nahlasil problem. Druhy den to uz fungovalo (dopo), ale odpo mi volali z info linky jestli mam stale ten problem a at jim poslu printscreen.
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jan23 2. 1. 2017 13:24

Tak převod fin. prostředků potrvá 45 dnů od zrušení účtu. Potvrzeno bankéřem. Účet byl zrušen 27.12. Tak to vypadá na začátek února. Docela silné kafe od RB.
jan23
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Klient ps 2. 1. 2017 14:17

45 dnu je standardni termin ve vsech bankach. Je to kvuli vyporadani karetnich transakci.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Pajkyt 2. 1. 2017 16:44

jan23 píše:Zrusil jsem ucet v RB, kde mam take KK. Ucet byl definitivne zrusen ke dnesnimu dni. Bohuzel mi zrusili i pristup i na kartyonline.rb.cz .....

Něco podobného, bude asi i můj problém. Jako "statutár" jednoho spolku jsem měl dispoziční práva ke spolkovému účtu u RB. Ve spolku jsem ukončil funkci, tak mě nové vedení zrušilo dispoziční práva ke spolkovému účtu. Od té doby se však nedostanu ani ke své KK na kartyonline.rb.cz. RB to slíbilo vyřešit obratem, ale už je třetí den a přístup v nedohlednu.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 07Petr 2. 1. 2017 17:01

Volali z retenčního, ať KK Aukro a běžný účet neruším, že mi dají běžný účet zdarma. Čekal jem 500,- jako kdysi za Citi Bank, :-) ale to nedali. :-( tak výpovědi nestáhnu.
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mammooth 2. 1. 2017 19:23

Hm, hodlám rušit běžný účet, kk style si ještě nechám, tak jsem zvědavý, jestli mi ho taky nechaj bez podmínek. :-) Na to bych asi přistoupil.
Mammooth
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka