Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Ondrej1 1. 12. 2018 14:40

Raifka má právě výpadek platebních karet, to se nená nic dělat, to se stane leckomu. Už o tom ví, mají vzkaz na infolince, ale Facebook, Twitter, web - čistá nula. O tom, že by použili kontakty i k něěčemu jinému, než spamování nesmyslnými nabídkami se ani nezmiňuji.
Ondrej1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 1. 12. 2018 20:59

Myslis ze by meli ospamovat mailem klienty, kdyz 99,5% z nich v dobe vypadku tu kartu nepouzije? A PR manager v sobotu nemaka a kolik klientu sleduje jejich twitter, 0,3%? No i kdyz jako opt in zapnout si v mobilni aplikaci takove push notifikace by jiste nebylo k zahozeni...

Jde tam vubec ve smart aplikaci nastavit push notifikace? Mam jen postrehnuto ze creditas a airbank - notifikace chodi. U RB jsem neprisel na to jak...
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ondrej1 1. 12. 2018 21:42

Plošný mail a SMS je přehnané, ale na Facebooku se nakonec probudili a splodili aspoň trapnou výmluvu, ale to že nebylo nic v apce (sám ji nemám, ale dost lidí to tvrdí, tak to asi bude pravda) je podivné. Já jsem testnul facebook, twitter a až jako třetí volbu jsem volal jejich 0800 linku, kde už byla namluvená omluva plechové huby. Kdyby to pořádně prokomunikovali, ušetřili by mně trošičku času a sobě dost peněz za přetíženou infolinku.

Na druhou stranu je tady vidět neskutečná naivita lidí, kdy do ciziny jedou s jednou platební kartou jedné banky (viz jejich facebook). Já jsem si zanadával, zaplatil kartou Airbank a celkem šlo dva kilometry od domova o nic.
Ondrej1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 1. 12. 2018 21:49

To jsou lidi naučený z dob komunismu mít jednu siditelnu a chtít po nich 2 karty je moc, natož aby ještě uměli rozlišovat Visa / MasterCard. Prostě změnili KB čs, ČSOB za RB a tím to pro ně konci.
Taková stará mi řekne a proč mám tolik účtu ?
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 1. 12. 2018 23:59

Neumim si predstavit, ze chci zaplatit v zahranici nekde u kasy a budu hledat na twitru facebooku nebo v aplikaci, proc to nejde, na facebooku komentare na prechodnou dobu vypnuli, hledal jsm to tam 5 minut :-)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 2. 12. 2018 16:52

Ja vcera stal u pokladny, chtel jsem zaplatit kartou a platba mi neprosla. Tak jsem to zkusil jeste jednou a znovu nic. Nakonec jsem doplati mincema, jednalo se o malou castku. Po zaplaceni jsem koukal do appky, zda nemam bloklou kartu nebo mi nekdo nevysosal KK.. Nikde zadne info.. Alspon do te appky mohli hodit info, to by je nezabilo..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lungaj 3. 12. 2018 11:53

Raiffka je vtipná - v IB mi nabízí vysoké předschválené limity na jejich "běžné" kreditky a když jsem zažádal o Mall kartu s třetinovým limitem, zamítli to z "interních" důvodů :-) Taky přístup.
lungaj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 3. 12. 2018 11:56

Jaky je ted minimalni limit (pri zadosti) u MALL kreditky?
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Elv01 3. 12. 2018 13:48

Počítá se u eKonta Smart do příchozí úhrad (kvůli účtu zdarma) i úhrada z jiné banky, který je ale veden na stejné jméno?
Elv01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TnT2 3. 12. 2018 13:55

ano
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Elv01 3. 12. 2018 13:59

TnT2 píše:ano

Děkuji. Tím pádem se ta jejich podmínka velmi snadno obcházet a moc nechápu její význam.
Elv01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 3. 12. 2018 17:32

lungaj píše:Raiffka je vtipná - v IB mi nabízí vysoké předschválené limity na jejich "běžné" kreditky a když jsem zažádal o Mall kartu s třetinovým limitem, zamítli to z "interních" důvodů :-) Taky přístup.

A nebyla to jejich obyčejná style ? A tys zvolil Mall a ta předschvalena není , mám pocit.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod saabik 3. 12. 2018 17:56

Tatatoooo píše:Ja vcera stal u pokladny, chtel jsem zaplatit kartou a platba mi neprosla. Tak jsem to zkusil jeste jednou a znovu nic. Nakonec jsem doplati mincema, jednalo se o malou castku. Po zaplaceni jsem koukal do appky, zda nemam bloklou kartu nebo mi nekdo nevysosal KK.. Nikde zadne info.. Alspon do te appky mohli hodit info, to by je nezabilo..

Sice to není omluva, ale problém byl u mastercardu.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 12. 2018 21:17

Zedna1 píše:Jaky je ted minimalni limit (pri zadosti) u MALL kreditky?

Žádal jsem před týdnem přes online formulář (když Mall v reklamách tak všem nabízí přispět na vánoční dárky ty 2000 Kč :) ) a minimum to tam pustí 20 tisíc Kč. Přitom dle produktových podmínek by mělo jít i jen 10 tisíc, to ale asi jen na pobočce (nebo nejsou podmínky aktualizované).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Mikka1 6. 12. 2018 10:37

Zdravím. Mám u RB 2 kreditky, Style a Billa. Protože vím, že mi Billu časem převedou na Style, chci současnou Style převést na mKreditku eshop, často nakupuji na internetu a pokud by tím šlo platit v Globusu přes masterpass, jak mi tu včera někdo radil, bylo by to ještě lepší.
Ke KK Bille mi nabídli zvýšení úvěrového rámce, teď mám jen 10 000, nabídli 30 000, požádala jsem a obratem mi to zamítli. Celkem tuším, kde je ten zakopaný pes - nejspíš touží po klasickém pracovním poměru, ale to tom netoužím já a v počtu KK. Ale když předschváleno, nečekala jsem, že se v tom budou tak vrtat. Zvlášť když všechno splácím v běžném měsíci, nevyužívám bezúročné období...
Dotaz je, jakou neplechu mi tím neschválením udělali a jestli mi tu současnou Style mBank převede bez dalších problémů.
Děkuji.
Mikka1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka