Tak to vypada, ze nyni jeste chvilku lze zalozit bezny ucet RB ve 2 bonusovych akcich. V akci se stavebkem RSTS s bonusem az 2000 kc (nebo spis realne 1850 kc podle nekterych zdejsich komentu) nebo v akci usetreno.cz s bonusem 1000 kc.
Rikam, si ze jednu z tech dvou akci bych jeste rad vyuzil. Stavebko RSTS mam, takze prichazi v uvahu obe. Sice je vyssi bonus u te akce RSTS, ale jsou tam prisnejsi podminky min. pro tu odmenu vyplacenou na ucet SS, tam chteji 12 mesicu aktivniho uzivani BÚ RB plus mobilitu. U akce usetreno je odmena "jenom" 1000 kc, ale podminky jsou sympatictejsi a mirnejsi, staci jim (zhruba receno) 2 mesice aktivniho uzivani uctu. Takze ted zvazuju, kterou z tech akci vyuzit.
Pritom tom rozhodovani mne napadlo toto: stavebko RSTS jsem zakladal v 12/2019, takze budu klietem RSTS jeste 6 let. Ta bonusova akce 2000 kc s RSTS trva uz nejakou dobu, nejak od lonska, tak je mozne, ze jeste nejakou dobu vydrzi a ze bych ji tedy mohl vyuzit v budoucnu. Ta akce usetreno.cz ted pravdepodobne bude koncit, takze by mozna bylo vhodne ted prednostne vyuzit ji (navic ma min narocne podminky, i kdyz taky nizsi odmenu) a tu akci RSTS pripadne az pozdeji, pokud vydrzi.
Ale je otazka, jestli obe ty akce jsou formalne slucitelne, samozrejme s urcitym casovym odstupem. Je to uz trosku na povazenou, ale co o tom soudite nebo uvazovali byste podobne?
V podminkach te akce RSTS se v teto souvislosti jenom pise, ze novy klient je pro ne ten, kdo nemel u RB zadny ucet v obdobi posl. 6 mesicu pred zalozenim bezneho uctu...Jinak jsem v podminkach tech dvou akci zadnou zminku o tom, ze by se vzajemne vylucovaly, nevidel, ale treba jsem neco prehlidl...