Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hgfdsa 12. 3. 2021 20:16

Nikdo normální tu ale krom mně není. ;-)
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drummond 12. 3. 2021 20:18

Linda z Rb píše:3. Klientům s BU v RB se začne úročit částka, poslaná z ING, hned po připsání na BU.

4. Banner s bonusem 500,- Kč se vysvítí klientovi v IB i v SPB po připsání částky z ING. Klient si po té pomocí banneru bonus připíše na svůj BU.

A toto platí / se skutečně stane od kdy? Je možné prevest zůstatek z ING teď nebo je třeba cekat, až mě RB osloví?
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 12. 3. 2021 20:41

myslím že hgfdsa to dal jen jako řečnickou otázku, netřeba za tím hledat nic zásadního.
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 3. 2021 20:45

Linda z Rb píše:...
2. Zvýhodněné úročení pro klienty bez BU u RB začíná na účtu fungovat po aktivaci BU. Mobilita nějakou dobu trvá, proto je na zvážení klienta, jestli pošle platbu mobilitou nebo vlastním převodem. Jestliže na BU u RB do 31.8.2021 nepřijde platba z ING, zvýhodnění na BU se zruší.
...

Lindo z RB: nebudu tedy čekat s převodem na termín ze spuštěné mobility dle doporučení vašeho bankéře a převedu si na již založený BÚ v RB ze SÚ ING pár drobných. Pokud se ale nebudou po převodu úročit 1 %, budu Tě v noci chodit strašit.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 3. 2021 07:24

A1rh- píše:myslím že hgfdsa to dal jen jako řečnickou otázku, netřeba za tím hledat nic zásadního.

Jako podnět pro Lindu/RB k zamyšlení. :) Ovšem rozjela se tu pěkná diskuse o normalitě. :) (připomínající ovšem známou hlášku o bláznech a letadle)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 13. 3. 2021 08:56

A má vůbec cenu se tou RB zabývat? To 1 % s takto omezenou částkou je pár šušňů, za to si budete muset vytrpět peklo při převodu, používání a pak za rok při rušení. Není lepší poslat ty peníze teď do státních dluhopisů, kde dostanete víc než dvojnásobek, bez omezení objemu, omezení lhůty a kde je to funkční a bez neustálých změn podmínek?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 13. 3. 2021 12:10

Ve velkých objemech to opravdu nemá cenu, ale právě po investici do státních dluhopisů je potřeba mít nějakou rezervu peněz dostupných rychle, do doby splacení dalšího dluhopisu (tj. v nejhorším případě necelé 4 měsíce) – a na to se těch 1% na 300k ideálně hodí.
Naposledy upravil fc70 dne 14. 3. 2021 00:18, celkově upraveno 1
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 3. 2021 13:25

Zatím jsem žádné peklo nevytrpěl (měl jsem ale již RB KK). BÚ v RB jsem přes IB RB založil za pár minut - většina údajů o mě byla předvyplněna, 10 minut hovoru s bankéřem ohledně ověření navázání BÚ na akci ING a spuštění mobility. Pokud bych počkal na převod peněz z ING v rámci mobility cca 14 dnů, nemusel bych až na nasypání peněz na ING již nic dělat. V rámci mobility mně RB předpokládám zruší i SÚ v ING. Za rok to bude asi návštěva na pobočce RB, pokud si BÚ neponechám, bo mám jak jsem psal v jiném vlákně i BÚ v Equa.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 15. 3. 2021 14:42

Dobrý den,
zaznamenali jsme diskuzi o normálnosti. :-) Rádi bychom, abyste věděli, že naše banka je plná normálních lidí. Neradi bychom se stavěli do pozice méně normálních nebo více normálních. Prostě zlatý střed.

Výhody budou mít jistě i klienti Equa bank, i když je možné, že ne zrovna v podobě bonusu 500,- Kč. Věříme, že spojení RB s Equa bank, přinese všem klientům, ať stávajícím nebo budoucím, spoustu výhod.

Klienti ING, jestliže jste se rozhodli to s námi zkusit a nechcete čekat déle na nabídku z RB, jsme moc rádi. Kontaktujte nás na email info@rb.cz s údaji na Vás a s Vašimi požadavky, nebo volejte naši linku +420 412 440 000, kde se Vás ochotně ujmeme.

Ano, má cenu se zabývat nabídkou 1% p.a. v Raiffeisenbank.

Milý Mirku, jak už jsme si přečetli i v jiném vlákně, vítáme Vás u nás. Jsme rádi, že jsme dodrželi slovo a zařídili Vám z ING hladký přelet.

Službou mobilita je klientovi zajištěno pohodlí, kdy se nemusí o nic starat. Banka za něj vše vyřídí. A my jsme rádi, když ji klient využije. Mobilita však není podmínkou pro to, aby klient dostal zvýhodněnou sazbu 1% p.a.

Jsme jen normální lidi, kteří také občas udělají chybu, proto jsme dvojnásob rádi, že v informaci o mobilitě jsme se nespletli. Máme totiž rádi klidný spánek. :-)

Přejeme hezký den. Linda z Raiffeisenbank
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 3. 2021 16:41

By mě zajímalo, jestli je Linda vdaná či bydlí s přítelem (klidně i registrovaná/s přítelkyní) a jestli s ní(m) hovoří taky takto, nebo normálně (když už jsme tak u té normálnosti). :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 15. 3. 2021 17:05

Linda prostě jen drží profesionální bankovní bonton, který se může některým zdát jako nenormální :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod čulibrk 15. 3. 2021 21:31

Po větě "Věříme, že spojení RB s Equa bank, přinese všem klientům, ať stávajícím nebo budoucím, spoustu výhod." jsem se zcela psychicky vyčerpal a zbytek nedočetl.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 15. 3. 2021 21:55

Myslím, že si nejen Linda ještě několikrát vzpomene na můj nedávný komentář...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 15. 3. 2021 23:12

Linda z Rb píše:Dobrý den,
zaznamenali jsme diskuzi o normálnosti. :-) Rádi bychom, abyste věděli, že naše banka je plná normálních lidí. Neradi bychom se stavěli do pozice méně normálních nebo více normálních. Prostě zlatý střed.

A vojín Kefalín, čo také si predstavujete pod pojmom "zlatý stred" ?
Wikipedie napoví, že se jedná o skupinu vzniklou pečlivým výběrem těch úplně nejhorších z nejlepších
a k nim se připojí ti úplně nejlepší z nejhorších...

drkarel píše:By mě zajímalo, jestli je Linda vdaná či bydlí s přítelem (klidně i registrovaná/s přítelkyní) a jestli s ní(m) hovoří taky takto, nebo normálně (když už jsme tak u té normálnosti). :D

Karle, no to už je dosta daleko za hranou ! Na to bych se nikdy neodvážil zeptat :-[
Ale přiznám, že by mě to taky vždycky zajímalo ! 8-P

A ještě by mě velmi zajímalo u produktu Chytrý účet - Cena při aktivním využívání účtu 0 Kč/m
Co přesně se myslí tím "aktivní využívání"? A jaký je rozdíl mezi tímto a produktem Smart účet, který v ceníku již není uveden? https://www.rb.cz/attachments/ceniky/ce ... ekonto.pdf
Naposledy upravil DrumSession dne 15. 3. 2021 23:18, celkově upraveno 1
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 15. 3. 2021 23:14

Na(ne)štěstí je Rb na trhu více než 20, chová se velmi konzistentně. Asi s ní máme někteří mnohem víc zkušeností než Linda.

Kvůli tomu nemá nějaká propaganda a dělání si planých naději tady v diskusi smysl. Prostě můžete počítat na 99,9 % s tím, že to Rb uchopí jako obvykle a podle toho to taky dopadne.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka