Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 9. 2021 10:15

Tak mi právě byl ten druhý bonus 500 Kč také připsán (na ten druhý banner jsem tedy asi nakonec klikl, jsem myslel že ani ne když mi to bylo divné). Za mě tu chybu tedy nakonec RB vyřešila proklientsky (ten dovětek je snad stejný jako u prvního bonusu po migraci ING konta).
Naposledy upravil minarjo dne 1. 9. 2021 10:16, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 9. 2021 10:16

Omluva mně nepřišla, zato na BU před chvílí přistálo 500 Kč s hláškou, že děkují mou důvěru...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 1. 9. 2021 10:29

Mirku, omluva ti přijde, když po ní tak toužíš, až si těch 500 strhnou zpět ... s poznámkou tedy sorry jako, ale omylem jsme vám připsali vatu, tak si je berem zpět :D 8-P .
Ale taky mám připsáno, což pozitivně překvapilo :-)
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 9. 2021 10:41

Taky mi dnes přišel ten druhý bonus 500Kč. Je to od RB milé ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod elfin 1. 9. 2021 11:01

Taky oceňuji vstřicnost RB v podobném bonusu a spořil bych rád i nadále pokud by úrok 1% platil i pro další převody na účet do daného limitu 300k. Od září nebude už převod z jiné banky započten do "výhodného úročení", nebo příjmy na účet platí na celý rok? Musel jsem část penéz použít a mohl bych zase limit doplnit půlce září.
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka_2 1. 9. 2021 11:25

Též oceňuji, že si RB nakonec dala říct a svoji chybu vyřešila proklientsky. Kdyby to udělala o dva týdny dřív, stálo by ji to stejně, ale reputaci by měla lepší.
Teď by se ještě mohl omluvit minarjo za to, že náš spravedlivý požadavek označil za nechutný. Sám by měl bonus bance samozřejmě vrátit, aby byl konzistentní se svými předchozími příspěvky. :-)
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 9. 2021 11:56

elfin píše:Taky oceňuji vstřicnost RB v podobném bonusu a spořil bych rád i nadále pokud by úrok 1% platil i pro další převody na účet do daného limitu 300k. Od září nebude už převod z jiné banky započten do "výhodného úročení", nebo příjmy na účet platí na celý rok? Musel jsem část penéz použít a mohl bych zase limit doplnit půlce září.

Pokud jsi v rozhodném období převedl z ING do RB například 200.000Kč a následně třeba 50.000Kč z RB vybral, tak když tam teď v září převedeš z jiné banky peníze, tak vše do té původní částky 200.000Kč se ti bude úročit tím výhodným 1% úrokem. Alespoň to takto uváděla Linda.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod elfin 1. 9. 2021 12:25

Díky (potvrdí to z RB?). Možná teď budou i jiné banky nabízet +1% tak uvidím co bude a pak zareaguji. Podmínky se ještě třeba zlepší i tady...
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 1. 9. 2021 12:42

Taky mi byl dnes připsaný na účet ten bonus 500 Kč. Aby to ale nakonec nedopadlo tak, že nám sdělí, že i to byla systémová chyba a těch 500 Kč nám zase z účtu nesebrali. Vůbec bych se tomu nedivil. Ať už je to s tím bonusem jakkoliv tak by mohli alespoň na stránkách RB uvést nějakou zprávu ohledně toho o tom co se stalo.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Rop 1. 9. 2021 13:15

I ty Sybilo :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod DRSG 1. 9. 2021 13:32

Danke schön, vivat Raiffeisen :-D
DRSG
Návštěvník

Odeslat příspěvekod protektor1 1. 9. 2021 14:04

Lindo, mohla byste nám prosím vyjasnit. co bude následovat po připsání druhého bonusu ve výši 500 Kč?
Zůstane tato částka klientovi nebo jí zase budete odúčtovávat? Díky za odpověď.
protektor1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod servpack 1. 9. 2021 14:12

Přišla mi od RB SMS:

Vazeny kliente, v predchozich dnech jsme Vam omylem zaslali SMS s vyzvou k vyzvednuti bonusu za prechod z ING. Protoze se jedna o nasi chybu, pripiseme Vam bonus znovu i presto, ze uz byl Vami vyzvednut v minulosti. Vase Raiffeisenbank
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 1. 9. 2021 14:12

Bylo by zajímavé vědět, kolik lidí kliklo na ten baner bonusu 500Kč, resp. dostali bonus, tzn.
kolik peněz tento omyl Rafku stál. Je mi jasné, že toto se nedozvíme, ale bylo by to zajímavé.

Já jsem na baner klikl a bonus jsem také dostal, i když jsem po vysvěltení od Lindy, že je to jen omyl, v připsání bonusu absolutně nedoufal. V nejlepším případě jsem očekával maximálně nějakou oficiální omluvu, ale ani v tu jsem nevěřil. Toto vyústění dané situace je pro mne skutečně velkým překvapením.

EDIT:
Ted mi prisla i SMSka s vysvetlenim. Asi to poslali jen tem, co na ten baner klikli. Muzete prosim toto potvrdit nekdo, kdo baner videl, ale neklikl na nej, zda mu take prisla SMSka s vysvetlenim?
Mimochodem v te SMSce je nepresna informace, ze se jednalo o vyzvu na vyzvednuti bonusu za prechod z ING. V te zprave ani na baneru totiz nebylo o ING ani slovo.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 9. 2021 14:23

Také ta SMS přišla, tedy dopadlo to nakonec lépe než zde mnozí čekali :).
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka