Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:elfin píše:Taky oceňuji vstřicnost RB v podobném bonusu a spořil bych rád i nadále pokud by úrok 1% platil i pro další převody na účet do daného limitu 300k. Od září nebude už převod z jiné banky započten do "výhodného úročení", nebo příjmy na účet platí na celý rok? Musel jsem část penéz použít a mohl bych zase limit doplnit půlce září.
Pokud jsi v rozhodném období převedl z ING do RB například 200.000Kč a následně třeba 50.000Kč z RB vybral, tak když tam teď v září převedeš z jiné banky peníze, tak vše do té původní částky 200.000Kč se ti bude úročit tím výhodným 1% úrokem. Alespoň to takto uváděla Linda.
protektor1 píše:Lindo, mohla byste nám prosím vyjasnit. co bude následovat po připsání druhého bonusu ve výši 500 Kč?
Zůstane tato částka klientovi nebo jí zase budete odúčtovávat? Díky za odpověď.
Nic proti tričku ani proti tomu nápisu, ale já jsem už z puberty hodně dávno vyrostl a proto bych o takové křiklavě popsané tričko neměl příliš zájem. Jedině, že by mi RB platila za tu reklamu kterou bych bance tím tričkem dělal. Mi stačí, že to RB nakonec s tím bonusem vyřešila čestně a férově. Mohlo to sice být trochu dříve, ale lépe později než vůbec.Linda z Rb píše:Konkrétně pro vlazyho bychom tu měli křiklavě žluté tričko s nápisem I LOVE Raiffeisenbank. Ale to asi nejde , takže následovat nebude nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků