Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 5. 9. 2021 09:33

Ja jsem klikl na baner v IB na pocitaci (ne v mobilni aplikaci).
Přílohy
rb_bonus_500_2.png
rb_bonus_500_1.png
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2021 20:12

Já ten banner v IB neměl, takže jsem si myslel, že byl pouze v mobilní appce. Nicméně to nemění nic na tom, že podmínkou bylo kliknout na ten banner :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Aldapo 7. 9. 2021 19:45

Po víc jak roce mě zavolali z oddělení KYC že prej mám dokladovat původ vložení hotovosti u dvou plateb. Nechce se mi to řešit, zvažuji že tento opruz vyřeším zrušením účtu který stejně moc nevyužívám. Mělo by to nějaké následky u mě v registru a tak? Řekl jsem jim odkud peníze jsou, ale dohledávat se mi vše nechce.
Aldapo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 7. 9. 2021 21:09

Pokud to uděláš, tak banka ty hotovostní vklady pravděpodobně oznámí jako podezřelý obchod na Finanční analytický úřad. Ti to analyzují a společně s berňáky a policií to řeší. Do žádného veřejného registru se to nezapisuje, ale jenom může FAU vyzvat ostatní finanční instituce, aby zaslali na FAU o tobě informace.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 7. 9. 2021 21:16

Jen pro zajímavost … jaké sumy je zajímají ?
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod Aldapo 7. 9. 2021 21:16

No právě no, jsou to retardi, přitom to kolečko už před rokem odemně měli.
Aldapo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 9. 2021 07:09

Jsou to predse darecky od babicek a dedecku, prababicek a pradedecku(nech je jim zem lehka) nasim vnukum, kteri cely zivot po zkusenosti s menovou reformou v r 1953 kvuli neduvere odkladali mesicne do matrace hotovost a postupne menili na vonave novucicke dvoutisicovky(eura/dolary), ktere jsem se konecne rozhodl vlozit do vasi jiz duveryhodne instituci.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 8. 9. 2021 17:47

Akciový Klokan: dle hodnocení rizik :lol:

Ale jinak, společnost nikdy nevybírala hotovost. Ale jednou potřebovali víc hotovosti (snad kvůli zaměstnancům), tak vybrali 380 tis. Kč. Druhý den jim banka vypověděla smlouvu o účtu. AML v praxi.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod DrumSession 9. 9. 2021 21:24

Ano. 8-D :D
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 9. 9. 2021 21:25

ING nebyla plnohodnotna banka, jen sporici ucet, tzn. prevadel se jen sporici ucet.

Jinak RB byla az donedavna vysokopoplatkova banka se vsemi temi manyry typickymi pro tuto sortu bank. Az teprve velmi nedavno i s ostatnimi bankovnimi molochy podlehli dlouhodobemu konkurencnimu tlaku novych bezpoplatkovych bank a zavedli i (omezene) bezplatne ucty.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jujec 10. 9. 2021 14:11

Platil jsem pro zaměstnavatele něco kreditní kartou přes internet, chtěl doklad o tom, že jsem to zaplatil. IB ani smartbanka neumí vygenerovat potvrzení (pdf, tak jako u debetní karty), printscreen obrazovky s detaily transakce je celkem neprůkazný, na infolince mi banka řekla, že mi za 2 stovky pošlou potvrzení...Lindo, mohla byste mi prosím poslat kontakty na klienty, kteří to tak chtějí, když už jste jimi inspirovaní? :-D
Naposledy upravil jujec dne 11. 9. 2021 06:44, celkově upraveno 1
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 10. 9. 2021 23:48

Také mi to trochu vadí, že na platby kartou RB neumí v IB vygenerovat potvrzeni. Např. Equa bank to umí a tak nevidím důvod proč by to nemohla umět i RB.
Linda nebo kdokoliv z banky kontakty na klienty asi nezašle. Porušilo by se tím asi bankovní tajemství.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod jujec 11. 9. 2021 06:45

To s těmi klienty byl vtip - nevěřím tomu, že existují klienti, kteří řeknou, že pdf potvrzení se bude dělat jen u debetní karty a že u kreditní ho chtějí generovat jen přes infolinku a za 2 stovky....
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 9. 2021 08:11

On celý ten slogan je vtip ... tedy jen marketingový prostředek ... se skutečností zjevně nemá nic společného. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 9. 2021 13:09

jujec:
Jak nebo kde jsi zjistil, že PDF potvrzeni jde vystavit u debetní karty? Já kreditku nemám, ale mám od RB pouze debetní kartu, ale když se na to dívám v IB a v mobilní aplikaci tak tam nikde u karetních transakci nevidím možnost vystavení potvrzeni v PDF tak jak to jde u běžných plateb (převodů). Letos v květnu jsem RB psal dotaz a odepsali mi k tomu mj. toto:
Za Vaše připomínky Vám děkujeme. Podněty klientů jsou pro nás velice cenné a pracujeme s nimi při dalším zkvalitňování produktů a služeb.

Informujeme Vás, že potvrzení k příchozí platbě či k platbě kartou je možné vystavit, a to za poplatek ve výši 200 Kč dle Ceníku. …… Mrzí nás, pokud situaci vnímáte negativně. Váš námět na možnost vystavení potvrzení o různých platbách, a to zdarma formou stažení PDF souboru přímo z internetového bankovnictví, jsme zaevidovali.
……
Samozřejmě víme, že někteří klienti by taková potvrzení v bankovnictví chtěli, nicméně se stále jedná o menšinu klientů.
To, že banku něco údajně mrzí a že něco zaevidovali je nám klientům nic platné když ty náměty nejsou ochotní realizovat a asi to jen tak tzv. zametají pod koberec.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka