Ale není mi jasné, jestli se ta změna vztahuje pouze na bonusový úrok na SÚ (podle emailu to sice tak vypadá), nebo se nová pravidla vztahují i na udržování BÚ bez poplatku.
Ano, tato 10% sleva v KFC v rámci RB Premium už nefunguje. Místo RB Premium je aktuálně RB Club a v KFC lze využít momentálně jen slevu na jedno konkrétní menu https://www.rbclub.cz/detail?id=S0ZD
Při nákupu přes e-shop se sleva získá pomocí kódu, takže je možné zaplatit i jinou kartou než od RB. Při nákupu na pobočce se sleva získá předložením jakékoliv RB karty.
Tvůj původní příspěvěk před půl rokem jsem nebral vážně, říkal jsem si, že si narazil na někoho neznalého u kasy KFC a na webu RB jsem zrušení odměny neověřoval. Do KFC chodím velmi sporadicky, ale teprve před pár dny se cukali, že údajně sleva 10 % platí jen pro zlaté RB KK.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
Má někdo vyzkoušené za co všechno se účtuje poplatek Zaslání informační SMS (4 Kč)? Poslal jsem si okamžitou platbou peníze na účet a snažil se zaplatit kartou, což nešlo a pak dorazilo několik SMS se zprávou Transakce zamítnuta z důvodu nedostatečného zůstatku (což podle IB nebyla pravda - byl dostatečný). Mám se těšit na poplatek za tyto nevyžádané SMS?