Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod blackwork 8. 2. 2022 22:52

L - Core píše:3,6% od 1.3.2022, do 300.000, pro ex-ING subjekty
https://www.rb.cz/attachments/pi/ucty/p ... ty-ing.pdf
Pravidla ještě musím pořádně naštudovat, dnes jsem již poněkud unaven…

šaškárna s placením 3x měsíčně kartou ... nevím jestli se mi to chce podstupovat když brzy beztak přijde něco lepšího od jiné banky ...

:arrow: během Akce si na nově sjednaném nebo existujícím Spořicím účtu nastavíte tarif Spořicí účet TOP v aplikaci Mobilní eKonto (verze 3.8.0 a novější) ...

- jako že když ho mám nastaven z dřívějška tak to nedostanu? - jen klasické podezření na chyták nic víc ... :D
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LaNov 8. 2. 2022 23:21

blackwork píše:nastavíte tarif Spořicí účet TOP v aplikaci Mobilní eKonto (verze 3.8.0 a novější)

Ach jo, už jsem to tu psal: tahle banka fakt není pro starý. Jinými slovy: v Monetě tetě pomůžu převádět peníz na nové a nové SÚ v internetbankingu, ale nějakou apku na její prehistorický telefon nedostanu. Nevadí, ex-ING definitivně směřuje z RB pryč, možností je teď víc ...
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 9. 2. 2022 05:46

Já už Spořicí účet TOP mám a ukazuje se mi u něj úrok 2,6 %, takže snad žádnou aplikaci nepotřebuju.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 9. 2. 2022 06:52

Jo, je to tam bez nastavování. Měl jsem vynulovaný TOP spořák s úrokem 0, převedl jsem zkušebně korunu a už tam mám 2,6 % ... Tak teď jen vymyslet, co si za ten úrokový vývar koupím ... :D 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jirmalik 9. 2. 2022 07:08

Doslo mi v mailu:
"Těší nás, že Vám můžeme sdělit, že jsme opět vylepšili podmínky na Spořicím účtu TOP. S okamžitou platností zvyšujeme úrokovou sazbu pro nové i již založené spořicí účty TOP na 2,6 % p. a. a od března budete mít možnost získat další 1 % p. a. navíc."
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod blackwork 9. 2. 2022 08:49

LaNov píše:
blackwork píše:nastavíte tarif Spořicí účet TOP v aplikaci Mobilní eKonto (verze 3.8.0 a novější)

Ach jo, už jsem to tu psal: tahle banka fakt není pro starý. Jinými slovy: v Monetě tetě pomůžu převádět peníz na nové a nové SÚ v internetbankingu, ale nějakou apku na její prehistorický telefon nedostanu. Nevadí, ex-ING definitivně směřuje z RB pryč, možností je teď víc ...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz

-- 9. 2. 2022 08:49 --

jirmalik píše:Doslo mi v mailu:
"Těší nás, že Vám můžeme sdělit, že jsme opět vylepšili podmínky na Spořicím účtu TOP. S okamžitou platností zvyšujeme úrokovou sazbu pro nové i již založené spořicí účty TOP na 2,6 % p. a. a od března budete mít možnost získat další 1 % p. a. navíc."

blesku ... :oboze
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirmalik 9. 2. 2022 09:29

To blackwork: já chtěl jen upřesnit, jestli se akce týká i již založených TOP spořícich účtů, což platí...
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 2. 2022 11:14

ano týká, přišel mi info email ( měl jsem původně také ING )
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 9. 2. 2022 12:56

a aby se lišili, připisují bonusový úrok jen 2x ročně. Takže notifikaci do kalendáře :-)
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 9. 2. 2022 20:04

… a nezrušit do té doby účet. Že podle retence má někdo bonusy?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 10. 2. 2022 09:18

Navstevnik123 píše:Má někdo vyzkoušené za co všechno se účtuje poplatek Zaslání informační SMS (4 Kč)?
Poslal jsem si okamžitou platbou peníze na účet a snažil se zaplatit kartou, což nešlo a pak dorazilo několik SMS se zprávou Transakce zamítnuta z důvodu nedostatečného zůstatku (což podle IB nebyla pravda - byl dostatečný).
Mám se těšit na poplatek za tyto nevyžádané SMS? :)

RB by měla účtovat jen vyžádané informační SMS. Napříkad takové, které máš uživatelsky aktivované v "Nastavení", oddíl "Upozornění Informuj mě". Nebo když si při zadávání platby v Rozšířených nastaveních odklikneš zaslání zprávy o neprovedení platby formou SMS.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 10. 2. 2022 10:37

Dobrý den, Miloši,
super informace. Posíláme palec nahoru a link na pracovní pozice u nás https://rb.jobs.cz/volne-pozice/ ;-). Hezký den, Linda z Raiffeisenbank
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Milos 10. 2. 2022 10:57

Dobrý den, Lindo, děkuji za palec nahoru, o nějaké pozici u Vás třeba pouvažuji ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hannys85 14. 2. 2022 18:10

RB poslala partnerce novou debetku (z důvodu konce platnosti staré), no a když ji chtěla aktivovat, tak ani v IB ani v SB není žádná debetka zobrazena. Když ji chce třeba v SB přidat na hlavní stránku produktů, tak ji to hodí hlášku " Omlouváme se, produkty v této kategorii nejsou k dispozici" Prostě to vypadá jako kdyby RB nikdy partnerce debetku nevydala. Původní debetku partnerka dlouho nevyužívala, ale čekal bych, že prostě kartu v IB a SB uvidí. Fakt síla. Chtěli jsme ji začít vužívat kvůli lepšímu úročení a té 500 Kč za 3 platby. Setkali jste se s tím někdo ?
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 14. 2. 2022 18:42

Ne, kreditky se v IB zobrazují snad měsíc dopředu, než přijdou poštou, ale nemám žádnou debetku.
jjrr
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka