Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod filas81 14. 2. 2022 19:08

já taky požádal v rámci akce, v IB ji vidím, ale poštou ještě nedorazila...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod qwertz375 14. 2. 2022 19:24

hannys85 píše:RB poslala partnerce novou debetku (z důvodu konce platnosti staré), no a když ji chtěla aktivovat, tak ani v IB ani v SB není žádná debetka zobrazena...

A co čekáte, že se dozvíte zde na fóru? Řešil jste to v bance?
qwertz375
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 14. 2. 2022 19:28

Kartu je také možné aktivovat osobně na kterékoliv pobočce nebo telefonicky na bezplatné NONSTOP infolince 800 900 900.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 14. 2. 2022 19:44

hannys85 píše:RB poslala partnerce novou debetku (z důvodu konce platnosti staré), no a když ji chtěla aktivovat, tak ani v IB ani v SB není žádná debetka zobrazena. Když ji chce třeba v SB přidat na hlavní stránku produktů, tak ji to hodí hlášku " Omlouváme se, produkty v této kategorii nejsou k dispozici" Prostě to vypadá jako kdyby RB nikdy partnerce debetku nevydala. Původní debetku partnerka dlouho nevyužívala, ale čekal bych, že prostě kartu v IB a SB uvidí. Fakt síla. Chtěli jsme ji začít vužívat kvůli lepšímu úročení a té 500 Kč za 3 platby. Setkali jste se s tím někdo ?

Pokud v IB není vidět původní ani nová debetní karta, tak se jedná o nějakou technickou chybu a kontaktoval bych ohledně toho RB.
Jinak ten bonus 500Kč za 3 platby kartou se týká jen debetních karet k účtům založených v rámci přechodu z ING do RB. Přechod probíhal od 9.4.2021, debetka s teď končící platností musela být vydaná určitě výrazně dříve a tudíž k jinému účtu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eetg 15. 2. 2022 04:11

https://www.rb.cz/attachments/pi/sporeni/pravidla-ra-sporici-ucet-xl-0322.pdf

Platnost Akce
Akci můžete využít od 1.2.2022 do odvolání. Pokud bychom se rozhodli dostupnost Akce změnit nebo ukončit, informujeme Vás přes náš web www.rb.cz. Účinnost změny nebo ukončení nastává ke dni zveřejnění informace, není-li v oznámení určeno datum pozdější.
Znění těchto pravidel nabývá účinnosti dne 1.3.2022 a zcela nahrazuje pravidla reklamní akce Bonusové úročení zůstatku na Spořicím účtu XL ze dne 1.12.2021.
Vaše Raiffeisenbank, a.s., 28.2.2022
eetg
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 15. 2. 2022 12:42

Milos píše:Jinak ten bonus 500Kč za 3 platby kartou se týká jen debetních karet k účtům založených v rámci přechodu z ING do RB.

A ještě ke všemu se týká pouze oslovených klientů. Tedy podle banky - ověřoval jsem to u nich. Druhá věc však je, že v podmínkách akce toto ošetřeno nemají :-)
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 16. 2. 2022 09:27

Prosím tedy Lindu, aby se vyjádřila k tomu pro koho je určena akce s 500 Kč odměnou v případě zažádání o debetku a 3 plateb kartou. Je to opravdu jen pro ty, co jim přišel s touto nabídkou mail a nebo pro všechny, na které se vztahuje splnění daných podmínek.

A dále další věc: Spořicí účet TOP - jak to je s tím úročením bonusu? Pokud chci mít úročeno bonusem již za březen, tak musím zaplatit kartou v únoru? Dle textu jsem to tak pochopil, ale grafika mi připadá, že říká, že stačí uskutečnit platby v daném měsíci, za který chci bonus.

Děkuji za objasnění.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 16. 2. 2022 19:53

Účet TOP,- plnit 3x platbou musíš až v březnu,bunus se připíše až v červenci,únor na to nemá vlyv.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 2. 2022 20:24

Tyto akce bank na SÚ, kde jsou nějaké podmínky typu několik plateb kartou, omezení výše vkladu ... např. Air, Equa a RB jsem již vzdal bez boje. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 17. 2. 2022 01:34

Já si o kartu zažádám, při zakládání účtu jsem ji nechtěl, protože mi přišla zbytečná..Ale když ty hry chtějí hrát a úrok bude nad trinity o necelých 0,5%, proč ne..AB ji taky s bonusem 0,2% nakonec přeběhla :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 17. 2. 2022 17:12

culti píše:Prosím tedy Lindu, aby se vyjádřila k tomu pro koho je určena akce s 500 Kč odměnou v případě zažádání o debetku a 3 plateb kartou. Je to opravdu jen pro ty, co jim přišel s touto nabídkou mail a nebo pro všechny, na které se vztahuje splnění daných podmínek.

A dále další věc: Spořicí účet TOP - jak to je s tím úročením bonusu? Pokud chci mít úročeno bonusem již za březen, tak musím zaplatit kartou v únoru? Dle textu jsem to tak pochopil, ale grafika mi připadá, že říká, že stačí uskutečnit platby v daném měsíci, za který chci bonus.

Děkuji za objasnění.

Dobrý den,
děkujeme za otázky, rádi Vám na ně odpovíme. Ohledně Akce bonus 500,- za založení debetní karty a následně provedení transakcí (viz podmínky reklamní akce)... je to akce pro klienty (ex ING), kteří touto nabídkou byli obesláni. Ostatní však nevěší hlavu :-) , protože oslovování s nabídkou akce se uskutečňuje a bude uskutečňovat ve více vlnách.
Jak je to s akcí na Spořicím účetě TOP – zvýhodněné úročení od 8. 2. 2022 je 2,60 % pro vklady 0-300.000,- Kč a 0,20 % pro vklady nad 300.000,- Kč. A od 1.3.2022 možnost bonusu 1,00 % pro vklady 0-300.000,- Kč. Tato akce začíná v březnu, proto je březen první měsíc, kdy děláte transakce. Jestliže v březnu provedete 3 transakce kartou, bude Vám březen započítán jako splněný.
Přejeme krásný den, Linda z Raiffeisenbank
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Zedna1 17. 2. 2022 17:17

Lindo jeste prosime o vyjasneni situace kolem sporiciho uctu XL, nyni 2.5% do 150t, od 1.3. pry 3%, ale mozna jen pro oslovene klienty?
Diky
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr._lukas 17. 2. 2022 18:04

Linda z Rb píše: je to akce pro klienty (ex ING), kteří touto nabídkou byli obesláni. Ostatní však nevěší hlavu :-) , protože oslovování s nabídkou akce se uskutečňuje a bude uskutečňovat ve více vlnách.

Tak to s kartou počkáme na oslovení :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 17. 2. 2022 18:05

Zedna : K akci XL.Není jen pro oslovené klienty.Ke každému BÚ můžeš mít 2 spořící účty,jeden základní a druhý třeba ten XL,požádáš o něho online a když splníš 3 platby kartou budeš mít 3%.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 18. 2. 2022 09:52

@Linda z Rb: Děkuji moc za vyjádření.
Uff, ještě, že jsem o tu kartu nepožádal. Počkám tedy na výzvu. V jakém časovém rozmezí asi tak budete klienty oslovovat v rámci dalších vln?
culti
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka