Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 1. 3. 2022 13:50

culti píše:... že stačí pro bonus úrok za březen zaplatit 3x kartou teď v březnu.
Tohle už zní lépe. Z formulace
Jestliže v březnu provedete 3 transakce kartou, bude Vám březen započítán jako splněný.
není moc jasné, jestli splněný znamená, že dostanu bonusový úrok, nebo že mám splněné 3 platby pro bonus v dalším měsíci.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 1. 3. 2022 14:14

meme1255 píše:RB mít kvůli Rusku problémy nebude? Mají docela velkou expozici… A

Dobrý den,
děkujeme za komentář.
Nebude. Podnikání Raiffeisenbank je zcela nezávislé na dění v Rusku a na Ukrajině. Orientujeme se na českou klientelu, případně na mezinárodní firmy podnikající dominantně v EU.

-- 1. 3. 2022 14:16 --

Dobrý den všem,
vidíme, že spořicí účet nám tu stále koluje, proto bychom v tom chtěli udělat jasno.
Dnes s akcí začínáme a kdo splní transakce v březnu (dle pravidel akce), tomu bude březen vyhodnocen jako splněný a bude se mu úročit lepším procentem.
Hezký den, Linda z Raiffeisenbank
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod culti 1. 3. 2022 14:34

no hurááá - konečně Linda to tu rozsekla (opakovaně). Snad už tu akci tady nebude nikdo zpochybňovat.
Díky :-)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lenka_2 1. 3. 2022 14:35

V podmínkách
https://www.rb.cz/attachments/pi/ucty/p ... ty-ing.pdf
to ovšem píšete jinak.
Lepší úrok v daném měsíci dostane jen ten, kdo v předchozím měsíci 3x zaplatil kartou. Březen asi není měsíc předcházející březnu, že ne?
Jestliže je to tak, jak píšete ve svém příspěvku, pak prosím iniciujte opravu textu podmínek.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DoubleSix 1. 3. 2022 15:15

Linda z Rb píše:Dobrý den všem,
vidíme, že spořicí účet nám tu stále koluje, proto bychom v tom chtěli udělat jasno.
Dnes s akcí začínáme a kdo splní transakce v březnu (dle pravidel akce), tomu bude březen vyhodnocen jako splněný a bude se mu úročit lepším procentem.
A jak to bude mít manželka, která má jak SU TOP, tak i SU XL. Aby u obou získala bonusové úročení (+1% navíc u TOP a 3% na XL) stačí zaplatit jen 3x kartou v měsíci nebo musí 6x (3x pro každý účet)?
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 3. 2022 15:29

Teď jsme otevřeli obálku s debetkou a pitomci si nevšimli, že se objednala Gold debit, když totiž kliknete na žádosti, vyskočí jako první :oboze, možná schválně, nevím, když systém vidí, co máš za účet. Jak z toho vybruslit a neplatit za kartu? Předpokládám, že když se zruší, žádný bonus už na druhou, bezpoplatkovou kartu nedostane. Přepnou na prémiové konto a zasílat tam pade měsíčně?

-- 1. 3. 2022 15:55 --

Tak dle infolinky stačí, nezaktivovanou kartu zrušit a založit si tu druhou..odměnu by dostat měla i tak.. A ptal jsem se na sebe, proč mi nabídka nedošla a údajně, ač jsem klient ING, tak v kampani zařazený nejsem.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 1. 3. 2022 16:03

Když jsme opět u té reklamní akce...
Pajkyt píše:V nových podmínkách je uvedeno, že znění těchto pravidel nabývá účinnosti dne 21. 2. 2022 a zcela nahrazují pravidla reklamní akce „Bonus 500 Kč za aktivaci a využívání debetní karty“. Do vyhodnocení se pustí 1. 4. 2022 (na apríla) a při splnění Podmínek nejpozději do 15. 4. 2022 připíší Bonus na Účet. Dle uvedeného platí nová pravidla i pro Ty, kteří si kartu objednali a 3 platby provedly již dříve na základě předchozích pravidel, takže všichni budou mít Bonus 1000,- Kč.

(Znění těchto pravidel nabývá účinnosti dne 21. 2. 2022 a zcela nahrazuje pravidla reklamní akce účinné od 17. 1. 2022.)

Máme tu nějakého právníka, který by dokázal označit správnou odpověď nebo napsat jinou, pokud se správná odpověď níže nenachází? :-)

Pokud nová pravidla zcela nahrazují starší pravidla, znamená to, že:
a) původní akce se řídí novými pravidly až od 21.2.2022 (kdo využil akce dříve, dostane původních 500,-)
b) původní akce s novými pravidly zaniká / ruší se (kdo využil akci mezi 17.1.2022 a 20.2.2022, nedostane nic, protože byla novou akcí zrušena dříve, než došlo k vyhodnocení a nová akce platí až od pozdějšího data s tím, že pravděpodobně není možné se zúčastnit obou akcí nebo druhé akce po tom, co byla zahájena účast v první akci)
c) původní akce se řídí novými pravidly i zpětně od 17.1.2022 (kdo se akce zúčastnil již před 21.2.2022, dostane také 1000,-)

Pozn.: nezajímá mě odpověď co říká banka nebo jak si myslíte, že by to správně v ideálním světě mělo být. Snažím se pouze zjistit, co říká toto znění podmínek z pohledu práva.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2022 19:58

DoubleSix píše:
Linda z Rb píše:Dobrý den všem,

A jak to bude mít manželka, která má jak SU TOP, tak i SU XL. Aby u obou získala bonusové úročení (+1% navíc u TOP a 3% na XL) stačí zaplatit jen 3x kartou v měsíci nebo musí 6x (3x pro každý účet)?

Pokud má manželka oba SÚ k jednomu BÚ, tak pro splnění aktivity pro oba SÚ by měly stačit jen 3 platby kartou. Nicméně v pravidlech akce ke spořícímu účtu XL je uvedeno "Bonusové úročení dle této Akce nelze kombinovat s jiným úrokovým bonusem dostupným v rámci dalších probíhajících reklamních akcí", takže získat bonusový úrok k oběma SÚ asi není možné.

Já jsem v podobné situaci, mám Chytrý BÚ a k němu SÚ TOP, dále mám BÚ eKonto KOMPLET a k němu SÚ XL. Byl jsem připraven plnit dvoje různé aktivity pro získání bonusových úroků k oběma SÚ, ale ta nemožnost kombinovat bonusové úroky mě teď zarazila. Lze tedy využít obou akcí (TOP i XL) a získat u obou SÚ bonusový úrok? Můžete se nám k tomu Lindo prosím vyjádřit?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 3. 2022 20:32

apropo teď RB nejde ani IB ani SB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 1. 3. 2022 20:33

Taky mám 2 běžné účty a oba účty TOP,XL.Po tel.hovoru s bankéřem splním li 3x platbu kartami každou kartou k BÚ,bonusové úročení bude u obou spoř.účt.

-- 1. 3. 2022 20:34 --

PULPANM píše:apropo teď RB nejde ani IB ani SB

Nejde.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 1. 3. 2022 20:36

Bonus 1000 Kč za zřízení platební karty (pro bývalé klienty ING):
https://www.rb.cz/attachments/pi/pravidla-reklamni-akce/pravidla-ra-1000kc-za-aktivaci-a-vyuzivani-dk.pdf
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2022 20:51

mate59 píše:Taky mám 2 běžné účty a oba účty TOP,XL.Po tel.hovoru s bankéřem splním li 3x platbu kartami každou kartou k BÚ,bonusové úročení bude u obou spoř.účt.

Pokud to nemáš od bankéře písemně, tak bych na to úplně nespoléhal. Když se totiž v RB zeptáš na jednu věc tří různých lidí, tak obvykle dostaneš tři různé odpovědi.

-- 1. 3. 2022 21:20 --

IB a SB už je zase funkční.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tatoch 2. 3. 2022 07:20

Na pobočce v Ostravě o těch podmínkách bankéřka dohromady nic nevěděla. Říkala, že si to nastuduje a zavolá zpět.
Nezavolala... :-)
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 3. 2022 07:26

Dneska jsem psal mejl do RB, že bych byl velmi rád, jako bývalý klient ING, zařazen do marketingové kampaně za aktivaci a používání debetní karty. Bez bonusu ji zatím zakládat odmítám.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod qwertz375 2. 3. 2022 09:57

@Linda z RB: Mohla byste nám zjistit oficální stanovisko skupiny RBI k dalšímu podnikání v Rusku? Podle informací z médií to totiž vypadá, že hodlá pokračovat:
https://www.marketwatch.com/story/raiff ... 1646148964
qwertz375
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka