Dobrý den všem mým přátelům i nepřátelům �
mám radost, jak to tady žije, i když bych si to představovala raději s pozitivnějsí atmoškou. A tak Vám sem tedy taky něco přispěji. Omlouvám se, že mi ověřování informací trvalo trochu déle, ale na správnosti informací si snažím zakládat. Bohužel i tesař se někdy utne.
Jak fungují sazby na SU TOP:
-Je jen pro klienty z ING. Sazba 2,6% p.a. do 300.000,- je bez podmínek. Ta tam prostě je.
-Akce +1% začíná 1.3.2022. Klient během března provede 3 transakce kartou a na začátku dubna se systém koukne na předchozí měsíc tedy březen, jestli je splněný. Jestli je splněný, začnou se denní zůstatky v dubnu úročit +1%. V červenci se pak předchozí měsíce vyhodnotí a úroky připíší na účet.
Takže si sypu popel na hlavu za nepřesnost, kterou jsem obdržela při shánění odpovědí na Vaše otázky a pak zde zveřejnila („když splníte platby v březnu budou se úročit březnové zůstatky“). Není tomu tak, ten systém musí nejdříve zjistit, jestli jste splnili (takže musí počkat do dubna), a pak může začít něco úročit. Proto se úročí dubnové zůstatky. Díky splnění transakcí v dubnu se budou úročit zůstatky v květnu a tak dále… Za nepřesnost se Vám moc omlouvám.
Doufám, že jsem objasnila úročení SU TOP +1% již srozumitelně.
Mějte hezký den, Linda z Raiffeisenbank