Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dinkylinky 29. 3. 2022 11:30

Na akci 1000 Kč za zřízení debitky pro ex-ING (i když jsem nebyl osloven), na bonusové úročení SÚ Top i SÚ XL mají v podmínkách pro každou akci 3x zaplatit kartou. Předpokládám, že není třeba zaplatit 9x kartou, ale stačí jen 3x?
dinkylinky
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 3. 2022 11:43

Ano, stačí tři platby kartou, není potřeba devět plateb :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod elfin 29. 3. 2022 21:04

Těch 1000,- připíšou na BÚ po třech platbách debetkou, i když nemám zatím žádný SÚ?
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwertz375 30. 3. 2022 10:49

Milos píše:V tiskové zprávě ze dne 14.3.2022 o příspěvku 2500Kč oficiálně píšou https://www.rb.cz/informacni-servis/pro ... nce-zdarma a žádnou změnu ohledně toho příspěvku neohlásili.

Tak doměnka byla správná. Od 23.3. byl ten příspěvek zase zrušen:
https://www.mesec.cz/clanky/penize-za-o ... z-7500-kc/

Moc dlouho jim to nevydrželo. Mimochodem ta tisková zpráva už není na webu RB k dispozici.
qwertz375
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tatoch 31. 3. 2022 16:34

staráme se o to, aby Vaše úspory stále rostly, a proto od 1. 4. 2022 zvyšujeme bonusovou úrokovou sazbu pro nové i již založené spořicí účty TOP.

Bonusovou sazbu můžete získat navíc k základnímu úročení 2,6 % p. a. a celkově tak Vaše peníze úročit 4,1 % p.a., stačí pouze 3x za měsíc zaplatit kartou.
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwertz375 31. 3. 2022 17:18

RBI ujišťuje, že situace v rusku nebude mít na situaci ostatních bank skupiny žádný zásadní negativní vliv. Jestli budou pokračovat s podnikáním v té východní despocii se stále nerozmysleli.

https://www.reuters.com/article/ukraine ... NL5N2VY23X
qwertz375
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 31. 3. 2022 18:26

Jako že by u nás měli skončit? :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 31. 3. 2022 19:31

tatoch píše:staráme se o to, aby Vaše úspory stále rostly, a proto od 1. 4. 2022 zvyšujeme bonusovou úrokovou sazbu pro nové i již založené spořicí účty TOP.

Bonusovou sazbu můžete získat navíc k základnímu úročení 2,6 % p. a. a celkově tak Vaše peníze úročit 4,1 % p.a., stačí pouze 3x za měsíc zaplatit kartou.

Všiml jsem si, že v nových pravidlech akce mají opět určitou zmatečnou informaci, konkrétně tuto větu v odstavci Obecné informace: "Za období od 1. 3. 2022 do 31. 3. 2022 budou prostředky úročeny úrokovou sazbou 1 % p.a. dle pravidel reklamní akce ze 7. 2. 2022." Dle mého by tam mělo být "... úrokovou bonusovou sazbou 1% ..." a i to není úplně správně.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dinkylinky 31. 3. 2022 21:05

Mám dotaz k obálce s debetní kartou od RB, co mi nedávno přišla:
Stalo se Vám taky, že na obálce ta část, která se odlepuje, byla zřasená, jsou tam prohlubeniny, prostě jakoby jí někdo lepil znova. Přitom všechny obálky, co mi chodí mají tu odlepovací část rovnou.
dinkylinky
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka