Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pezzay 2. 6. 2022 07:23

..31.5.jsem založil exIng spoř.u. a provedl 3 platby kartou,1.6.jsem na něj převedl větší částku a dnes 2.6. jsou ty platby kartou zaúčtovány s dodatkem: provedeno 31.5...dotaz zní:budu mít v červnu peníze úročeny 4,5% nebo je 2,6% .. díky
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 6. 2022 07:38

Podle mě se platby vztahují až na datum zaúčtováno a nikoliv provedeno. Takže to bude jen na 2,6%.
Naposledy upravil P1x3lo dne 2. 6. 2022 07:42, celkově upraveno 1
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 6. 2022 07:40

V pravidlech akce TOP účtu je uvedeno: "V předcházejícím měsíci alespoň třikrát zaplatíte v kamenném nebo online obchodě platební kartou vydanou k Vašemu běžnému účtu, jehož číslo je uvedeno ve Smlouvě o spořicím účtu, a dojde k zaúčtování těchto plateb.". Domnívám se tedy, že v červnu se ti budou peníze úročit jen základní sazbou 2,6%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 6. 2022 07:55

Dokud aspoň někde v IB neuvidím, po vzoru Airbank, že na bonusový úrok nárok mám, tak tuhle šaškárnu, i když s nejlepším úrokem, hrát osobně nebudu.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 2. 6. 2022 07:57

..ano,tu větu jsem také četl ,škoda, že nepokračuje:.. dojde k zaúčtování těchto plateb- rovněž v předchozím měsíci..aby to bylo zcela jasné. Takže jsem to nestihl.. šup zpět do Trin.�.. díky za odpověď
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 6. 2022 10:41

Dneska mě taky zaskočilo že ze SÚ RB, lze platbu odeslat pouze na účet v RB?
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 6. 2022 10:54

RB to má u SÚ prostě tak nastavené, je to tak už dlouho.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 6. 2022 10:57

Jojo, tak reálně ono např. u Equa to je potřeba udělat stejně abys neplatil poplatek. :-D Ale tam zmetci nemají fixní kód banky.
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 6. 2022 11:41

dr._lukas píše:Dokud aspoň někde v IB neuvidím, po vzoru Airbank, že na bonusový úrok nárok mám, tak tuhle šaškárnu, i když s nejlepším úrokem, hrát osobně nebudu.

Já tu šaškárnu hrát zkusím, neb 3006. nebo 1.7. bych měl k běžnému úroku dostat ten bonusový 1,9 %.
Pokud ne, tak hált peníze pošlu jinam a trochu jsem prodělal ale nevím proč bych neměl ten 1,9 % bonus úrok dostat, kartamu RB jak dk, tak kk platím běžně a rozhodně víc, jak 3x do měsíce
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod davsopl 2. 6. 2022 17:21

Hit jsem zakládal v květnu, splněn obrat, bonusový úrok připočten. Co jsem to tak počítal, tak ta suma sedí, jelikož část května jsem byl na jiném úroku.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod obbr 3. 6. 2022 19:55

Tak to jen potvrzuje to, že ten první měsíc není potřeba plnit podmínky v předcházejícím měsíci, ale stačí až v tom aktuálním.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamča26 3. 6. 2022 20:33

davsopl píše:Hit jsem zakládal v květnu, splněn obrat, bonusový úrok připočten. Co jsem to tak počítal, tak ta suma sedí, jelikož část května jsem byl na jiném úroku.

Běžný účet byl založen současně nebo už dřív v předcházejících měsících?
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 4. 6. 2022 05:47

Běžný i spořící jsem měl založený už dávno. Jen jsem měnil na HIT.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod P1x3lo 4. 6. 2022 07:02

obbr píše:Tak to jen potvrzuje to, že ten první měsíc není potřeba plnit podmínky v předcházejícím měsíci, ale stačí až v tom aktuálním.

Jojo jak jsem psal i já.. ;-) Stejná zkušenost..
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 6. 2022 16:09

davsopl píše:Hit jsem zakládal v květnu, splněn obrat, bonusový úrok připočten. Co jsem to tak počítal, tak ta suma sedí, jelikož část května jsem byl na jiném úroku.

Když píšeš "splněn obrat", tím myslíš splnění aktivity? A aktivitu jsi splnil až v květnu nebo už v dubnu? Jaký máš typ BÚ?
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka