Já zakládal HIT společně s BÚ taky v květnu a bonusový úrok připočten a žádnou aktivitu jsem nevykonal.

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
P1x3lo píše:Však píše: "Hit jsem zakládal v květnu".
Já zakládal HIT společně s BÚ taky v květnu a bonusový úrok připočten a žádnou aktivitu jsem nevykonal.
Milos píše:davsopl píše:Hit jsem zakládal v květnu, splněn obrat, bonusový úrok připočten. Co jsem to tak počítal, tak ta suma sedí, jelikož část května jsem byl na jiném úroku.
Když píšeš "splněn obrat", tím myslíš splnění aktivity? A aktivitu jsi splnil až v květnu nebo už v dubnu? Jaký máš typ BÚ?
elfin píše:RB nemá možnost nastavit si zvlášť limit na inter.platby, pouze společný limit pro převody? Nebo jsem to jen nenašel?
davsopl píše:elfin píše:RB nemá možnost nastavit si zvlášť limit na inter.platby, pouze společný limit pro převody? Nebo jsem to jen nenašel?
Jak píše @Milos lze zapnout nebo vypnout internetové platby. A děje se to okamžitě. V tomto vidím velkou výhodu oproti třeba Monetě. Tam člověk musí nejdříve nastavit částku, povolit internetové platby a stejně to nefunguje. Jelikož mají snad na změnu 24 hodin. Většinou je to do hodiny, ale je to otravné. Už jsem takto párkrát narazil s platbou. A pokud potřebujete rychle zaplatit vlak, tak jste jak se říká v … Tohle je velká výhoda RB. Prostě potřebuješ zaplatit, tak odemkneš, nepoužíváš kartu, zamkneš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků