Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 6. 7. 2022 13:27

Prozatím to vypadá, že jsem to skutečně nejspíše špatně spočítal. Převáděl jsem tam navíc ještě prostředky 1. den z Equa (v podstatě RB), ale to by takový rozdíl neudělalo.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 6. 7. 2022 14:23

Pokud je na účtu stále stejná částka po celý měsíc, počítá se to docela dobře, ale pokud se částka mění (a případně pokud se do toho ještě mění sazba), je třeba to počítat po jednotlivých dnech. Dělat to "ručně" by bylo docela zdlouhavé a velká šance na chybu.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrholecR 8. 7. 2022 13:56

Když si odinstaluju z telefonu aplikaci a chci se pak jednorázově přihlásit přes SMS, abych si ji stáhl znovu do mobilu, nejde. Z podpory napíšou, že pro nastavení nového typu přihlášení přes SMS je nutná osobní návštěva pobočky? Dělají si z nás prd*l? Proč to jinde jde a u RB nejde? Hrozná banka.
Dojedu měsíc kvůli úroku a pak všechny peníze převedu jinam. Až se připíše bonusový úrok (jestli vůbec) někdy v prosinci, tak poruším všechny účty všem členům rodiny.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 8. 7. 2022 16:38

DrholecR: ono to jde se vrátit na SMS, ale musíš tuto možnost mít aktivovanou.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrholecR 8. 7. 2022 17:21

Super, ale aktivaci této možnosti teď jinak než návštěvou pobočky asi neudělám, že?
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod misem 9. 7. 2022 08:14

Už vám někomu z bývalé ING přišel bonusový úrok spořícího účtu do června?
Jaký může vůbec být důvod pro prodlužování připsání úroku přes "vyhodnocování nároku"? Určitě prodleva nebude složitostí výpočtu, jednoduchý skript SQL by to měl mít vyhodnocené za pár sekund pro všechny klienty.
misem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heavy71 9. 7. 2022 08:38

Zatím ne, nepřišel. V pravidlech té akce píši červenec a leden, takže teoreticky na připsání mají celý měsíc.
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 9. 7. 2022 08:49

Myslím,že bonusový úrok připíšou v půli července.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 9. 7. 2022 09:14

Že vás ta Rb baví - nejnižší úroky, nejdivočejší podmínky. Normální banka připíše úroky hned na konci měsíce, všechno ostatní je jednak drobný ojeb o pár korun kvůli pozdějšímu připsání, anebo ještě pokud o větší ojeb, protože na to spousta lidí zapomene a málokdo to bude reklamovat, když to nepřipíšou.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 9. 7. 2022 09:40

Nejnižší úrok? RB měla na účtu TOP
01.04.2022 - 05.05.2022 úrok 2,6 + 1,5 % = 4,1 %
06.05.2022 - 05.06.2002 úrok 2,6 + 1,9 % = 4,5 %
To byly nejvyšší sazby na spořicím účtu. Potom je postupně hodnotou sazby dorovnaly a reálně připisovaným úrokem překonaly mBank, Creditas, Hello a další. Ale (pokud vím) žádná nemá horní limit 2.500.000 Kč.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 7. 2022 11:48

regin píše:Nejnižší úrok? RB měla na účtu TOP
01.04.2022 - 05.05.2022 úrok 2,6 + 1,5 % = 4,1 %
06.05.2022 - 05.06.2002 úrok 2,6 + 1,9 % = 4,5 %
To byly nejvyšší sazby na spořicím účtu. Potom je postupně hodnotou sazby dorovnaly a reálně připisovaným úrokem překonaly mBank, Creditas, Hello a další. Ale (pokud vím) žádná nemá horní limit 2.500.000 Kč.

Také jsem byl mile potěšen tím úročením a také čekám na připsání bonusového úroku
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 9. 7. 2022 22:05

DrholecR píše:Super, ale aktivaci této možnosti teď jinak než návštěvou pobočky asi neudělám, že?

Stačí si archivovat aktivační klíč, člověk pak může přeinstalovávat telefon, nebo instalovat na jiném telefonu, jak je libo ;-)
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jakoubek61 10. 7. 2022 18:41

Ahoj, měnil jsem telefon a v novém jsem musel přidávat znovu všechny karty do GooglePay. Všechny karty mi šly přidat bez problému až na kartu RB.
Při pokusu o přidání vše probíhá normálně, ale na konci se objeví hláška "Nepodařlo se nastavit platby v obchodech". Na info lince ani na pobočce mi nikdo nepomohl.
Máte někdo nějaký nápad?
jakoubek61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 11. 7. 2022 09:52

Máte někdo zkušenosti s těmi 3 platbami, například po 1Kč u Leo Express apod.? Bere to RB v pohodě?
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2022 09:58

Ano, RB bere libovolné platby kartou.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka