Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2023 18:12

Kdybys chtěl odměnu za doporučení, tak uvedeš identifikátor (číslo účtu doporučitele) a oba získáte odměnu 300Kč.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 1. 2023 18:20

Aha, díky
jsou tam nějaké skryté podmínky? ale asi ne, když v tom článku na webu Peníze.cz píšou že ne
Nick Cave
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pivinecek 3. 1. 2023 18:25

To je cislo uctu toho kdo te doporuci, dostanes navic 300 kc + 300 kc dostane ten kdo te doporuci. Pokud chces identifikator, tak mi napis SZ
pivinecek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sull 3. 1. 2023 18:31

vlazy píše:Mám tam Android 7.1.2 N2G47H a MIUI 10.3.1.0 (NAMMIXM).

-- 2.1.2023, 11:29:25 --

esquire:
Nepatřím k těm co musí mít vše nejnovější dostupný model. Ten mobil mi prozatím slouží až na některé menší problémy docela dobře a kvůli Raiffeisenbank si nehodlám pořizovat nový mobil. Stejně je to pro mne už jedno když jsem rozhodnutý mojí aktivitu v této bance zrušit. Je dost jiných bank kde mobilní aplikace funguje bez větších problémů i na mým trochu starším mobilu.

Mám stejný model fonu i OS identický a SB RB mi funguje více méně normálně, až na občasné předčasné odhlášení při ručním zadávání platby s např. dlouhými doplnujícími údaji.
Mobil X Redmi 4X mi vyhovuje velikostně, baterii jsem si vyměnil sám a má Al plášt. :-)
Sull
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fanyn3 3. 1. 2023 20:05

Na založení účtu prosím nějakého doporucitele o číslo. Děkuji
Naposledy upravil Rop dne 3. 1. 2023 21:43, celkově upraveno 1
Důvod: Do soukromých zpráv. Určitě všichni víte, že ve fóru se tyto příspěvky netolerují.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 4. 1. 2023 11:18

Taky vám někomu na iOS blbne grafické zobrazení transakcí v přehledu? kliknu na něco, zobrazí se načítání a pak se nic neobjeví.. :-(

Jelikož si tam často upravuji kategorie tak mě to dost sere.
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 1. 2023 17:23

Vse ok
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 5. 1. 2023 16:01

Lol Phirae píše:
eetg píše:Takhle to má ale fungovat, bezkontaktní platby se neověřují online. Stačí podat reklamaci, za škodu zodpovídá banka, pokud neproběhla autorizace platby PINem apod.

Navštívil jsem pobočku. Bankéř sdělil, že teda takhle by asi blokace karty fungovat neměla. Reklamace je možná až po zaúčtování.

Tak aspoň jedno pozitivum - úspěšně bleskurychle vyreklamováno. Na téma blokace vs. bezkontaktní platby bez zadání PINu jsem teda žádné "směroplatné" informace ani od bankéře na pobočce, ani na chatu bohužel nenačerpal.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 5. 1. 2023 16:07

Ze zákona odpovídá za neautorizované neoprávněné transakce banka, za autorizované klient, takže důležité je jen to, zda byly transakce autorizovány PINem apod. Banka by za neautorizované transakce odpovídala i kdyby nebylo zažádáno o blokaci karty.
jjrr
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 5. 1. 2023 16:17

Takhle to teda úplně není, u transakcí před blokací je tam "spoluúčast" 50 €, jestli ji někdo fakticky u nás uplatňuje netuším. (Viz par. 182 zákona o platebním styku.) Nicméně tady byly všechny platby několik hodin po blokaci.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icemat 5. 1. 2023 19:42

Když pošlu platbu z raifky do creditas, tak přijde až další den. To snad není pravda. Přitom mají obě okamžitý platby. Ale evidentně tyto dvě banky nejsou kompatibilní. Už sem to zkoušel 3x v různý dny a nikdy nepřišla hned. Kdo máte obě zkuste si poslat nějako kačku.
icemat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 5. 1. 2023 20:02

Teď jsem si zkusil převést 10Kč z RB do Creditas a platba proběhla okamžitě. Stejně tak jako v předchozích měsících, peníze z RB do Creditas převádím celkem pravidelně. Neděláš něco špatně, vypínáš volbu "Při nerealizaci okamžité platby provést standardní platbu"?
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod icemat 5. 1. 2023 20:23

Tak 10Kč prošlo teď taky. Ale předtím 1700Kč neprošlo. To dojde až ráno
icemat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 5. 1. 2023 20:31

Jestli se jedná o 10Kč nebo 17000Kč, to nehraje roli. Příště raději vypínej ten přepínač "Při nerealizaci okamžité platby provést standardní platbu".

Níže je ještě kdyžtak info z webu RB o případných problémech s OP:
Přílohy
RB-okamžité platby-FAQ.gif
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 1. 2023 23:09

Ucet vypovezeny ve lhute 14 dnu zrusen dnes po mesici. Ostatni uz predtim.
octaviampi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka