Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 6. 1. 2023 03:14

Tak před chvíli jsem aktualizoval mobilní aplikaci a hned na to vyzkoušel ty převody v ní. Okamžitá platba do Creditas proběhla bez problémů a do Creditas také dorazila nyní v noci okamžitě. Doufám, že to snad nebyla nějaká výjimečná situace kdy se to výjimečně povedlo a nebo, že to s některou další aktualizaci zase nepokazí a znefunkční.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vpe 6. 1. 2023 04:05

Aktualne je odmena 3000 pro nove klienty. Ale nevim jestli jsem novy kdyz jsem pred lety zrusil ucet, a kdyz me tam asi prevedli z WU? Ale bezny ucet tam nemam kdyz jsem se neprihlasil, nebo mam?

Pripadne jak se rusi, zkousel nekdo datovkou, je na to formular?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod eetg 6. 1. 2023 07:07

Jde to založit online bez 2 dokladů totožnosti s fotkou? Např. občanský průkaz + rodný list?
eetg
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Nettopeer 6. 1. 2023 07:34

založil jsem to online, bez dokladů. Natáhlo si to informace z jiné banky, pomocí bankovní identity.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pivinecek 6. 1. 2023 07:39

Jde zalozit online i na pobocce, ale identifikator se musi zadat online.

Kdo byl v Equa a vcas nezrusil ucet, tak se na nej akce nevztahuje. To same pro Ex klienty ING.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TheSubways 6. 1. 2023 10:03

Také bych poprosil o identifikační kód doporučení do SZ na založení účtu, pokud někdo má:)
TheSubways
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tojejedno2 6. 1. 2023 10:54

Jako bývalému klientovi ING mi byly převedeny investiční fondy do RB. Jak se to dá prodat? Moc jejich IB ani apku napoužívám a nemůžu tam najít tu možnost. Jde to online? Nebo musím na pobočku?
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 6. 1. 2023 12:13

Takovy ten prevedeny ucet z Equa, ma to nejakou vyhodu nebo to clovek muze klidne zrusit (jde online?)?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod ROlda78 6. 1. 2023 12:44

tak muzes ho zmenit treba na premium ucet :-)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 6. 1. 2023 14:11

ROlda78: ja uz tam premiovy ucet mam, jde o to, jestli nema nejakou skrytou vyhodu treba.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 1. 2023 15:18

Zrušil bych ho, včera bylo pozdě.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 6. 1. 2023 16:02

@S474N: Pokud máš i premiový účet, tak ten Equa účet žádnou skrytou výhodu nemá a můžeš ho klidně zrušit. O jeho zrušení stačí požádat svého bankéře, kontakt na něj najdeš v IB/SB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrholecR 6. 1. 2023 17:13

tojejedno2 píše:Jako bývalému klientovi ING mi byly převedeny investiční fondy do RB. Jak se to dá prodat? Moc jejich IB ani apku napoužívám a nemůžu tam najít tu možnost. Jde to online? Nebo musím na pobočku?

Před rokem jsem je rušil online přes IB. Prodal jsem ty fondy myslím přes ten jejich RBroker, kde se zobrazují investice.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 1. 2023 17:19

Pres IB to bohuzel nejde! Musi se pres strankky RBroker...(pres aplikaci to pujde snad letos)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 7. 1. 2023 21:03

Lze založit a plnohodnotně obsluhovat chytrý účet přes IB s RB klíčem (bez instalace mob. SB)? snad ano, díky
Naposledy upravil tom brava dne 7. 1. 2023 23:28, celkově upraveno 1
tom brava
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka