od audiobullys 29. 1. 2023 20:37
Já bych jen dodal k pobočce Raifky na Pankráci i následující zkušenost, byl jsem si tam založit firemní účet a bankéř ho neuměl založit, musel jsem zakládat jinde.
ale jinde je to ještě horší, v Rb jsem ho na druhej pokus jinde založil, to taková Moneta tamto nešlo ani na potřetí a čekám už 5 měsíců než to ty mamlasové z IT oddělení budou moci otevřít, to je panečku skvadra azurra,
a o úvěrech přes banku bych tady radši nevyprávěl, to nemá cenu vůbec vo tom debatovat.
na pobočce raifky nedaj a po telefonu jo ? tam dělaj slušný netáhla.
vono i jinde - - mám byt koupenej za drobný - 12 procent tržní ceny, chci si vytáhnout z něj co nejvíc peněz a v bance např. Moneta mi řeknou přineste si danovko a pak vám možná 70 procent dáme.
tak jsem jim řekl že si vezmu 90ku LTV jinde a bez nahližení do danovka, z kterýho stejne nic nevyčtou s 3 milionovým obratem
a ani poradce není výhra, zažíl jsem mamlase co mi rozhodil registry 4 žádostma, nikde mi nic nedali a za 2 měsíce jedna banka klidně po telefonu mi to dala. a předtím mi to zamítla. tak já nevím. bud jsem blbej já, nebo ty lidi, za kterejma chodím.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.