od vlazy 9. 3. 2023 14:17
15.2.2023 jsem na pobočce RB požádal o zrušení všech účtů, karet, IB a veškeré moji aktivity v RB. Paní která to se mnou vyřizovala mi řekla, že stačí pouze zrušit běžné účty a všechno ostatní co je na tyto BÚ navázané (karty a SÚ) se tím také po uplynutí 14 dnů zruší. Kvůli tomu se mnou sepsala dohodu o zániku závazku a to ke každému BÚ samostatnou. Zeptala se mne jestli to chci potvrdit v bankovnictví a nebo mi to má vytisknout abych to potvrdil podpisem. Protože jsem neměl v mobilu přístup k internetu tak jsem zvolil vytisknuti a podpis na ten papír což se provedlo a to bylo vše a zdrželo mne to na pobočce asi +/- 10 minut. Když jsem přišel domů a podíval se do mobilní aplikace tak jsem tam našel uvedenou dohodu čekající na můj podpis což jsem ještě také i takto podepsal. Nevím proč když jsem už to podepsal podpisem na papír na pobočce. Po uplynutí 14 dnů se zrušily účty a karty, ale do bankovnictví mám stále přístup a mohu se tam přihlásit. Paní na pobočce mi tvrdila, že po uplynutí této doby už nebudu mít přístup do bankovnictví, ale asi neměla pravdu. Účty a karty ani žádné aktivní služby už tam nemám a mám tam uvedené, že nemám žádné produkty. Chodí mi tam zprávy z banky, zobrazují různé nabídky na produkty RB, mám tam možnost založení účtů atp.. Tím to vypadá, že asi stále jsem v RB vedený jako klient i když bez účtů a jiných bankovních produktů a paní na pobočce mi nezrušila moje klienství v RB o což mi šlo. Vůči RB nemám žádné závazky. Je to tak všechno v pořádku? Zajímá mne jak probíhalo zrušení klienství v RB u vás co jste tuto banku už rušili.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10