Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 30. 6. 2023 08:50

a je to výhodný?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 6. 2023 09:31

Tak min pro výběr eur na dovolenou na pokladně zdarma? Dle mého stačí přeposlat odjinud..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 30. 6. 2023 09:39

dr._lukas píše:Nevím jestli to tady proběhlo, ale raifka ponechává bez poplatku směnárnu i devizový podúčet bez poplatku celé prázdniny..

Díky za info - to se hodí, u mne zejména na dolary ;-)
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ocelik 30. 6. 2023 23:48

jisy píše:Ale s tím se nic dělat nedá. Zasílání potvrzení o zařazení by bylo náročné na čas / zdroje.

Když se ani nezasílá potvrzení o zařazení do losování a ano se nezveřejňují seznamy výherců (jen se výhercům něco pošle), proč se vůbec namáhat s nějakou implementací soutěže do systému, zatěžovat systém nějakým ověřováním splnění podmínek a ztrácet čas losováním, když stačí jen na ten banner s přihlášením jen "potvrdit" registraci do soutěže a na zbytek se úplně vykašlat. Lidi budou platit a splňovat podmínky "aktivitou" s představou že soutěží a můžou vyhrát a přitom se vůbec nic dít nemusí, protože se stejně nikdo nedozví, jestli nějaké losování proběhlo nebo ne, a jestli vůbec někdo vyhrál :-) Náklady na implementaci takovéhle soutěže do bankovního systému a otestování, jestli to funguje a nic to nerozbije a nezpomalí, by podle mě byly vyšší než ty slibované výhry :-)
ocelik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fc70 1. 7. 2023 01:57

To bych nepřeháněl. Banka je moc velká firma na to, aby se něco takového s jistotou utajilo (vždycky je tam někdo nespokojený na odchodu), a jen kvůli penězům firmy nikdo rozumný a kompetentní riskovat kariéru nebude.

(Dokážu si snadno představit obyčejný šlendrián, někdo to měl včas připravit, nepřipravil a zatlouká; a nikomu o tom neřekl. Ale že by se sešlo 10 lidí a domluvili se, že budou lhát o pořádání soutěže, mi přijde krajně nepravděpodobné.)
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 7. 2023 06:08

Navíc vítězové podobných soutěží bývají zveřejněni, ano kvůli GDPR ne plně, ale třeba jen jako "Josef A., město B", ale i tak. A pokud má někdo fantazii, že to celé si někdo vymýšlí, budiž mu to přáno :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod passé 1. 7. 2023 08:40

jisy píše:K té pravděpodobnosti výhry: RB má sice statisíce klientů, ale kolik se jich do soutěže zaregistruje ? Tipnul bych si, že až tak velké procento to zas nebude ... (kromě fóristů ;-) ).

Appka me k registraci do souteze sama vyzvala, stejne tak dalsi dva pribuzne, stacilo tapnout na odkaz v appce, takze tam je uz zaregistrovan asi kazdy, kdo pouziva jejich appku.
passé
osobne

Odeslat příspěvekod meme1255 1. 7. 2023 10:30

tulum píše:
dr._lukas píše:Nevím jestli to tady proběhlo, ale raifka ponechává bez poplatku směnárnu i devizový podúčet bez poplatku celé prázdniny..

Díky za info - to se hodí, u mne zejména na dolary ;-)

Kde se to píše?
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 7. 2023 12:25

Manželce to došlo do mejlu i IB..předpokládám, že to bude nakonec info pro všechny, bez rozdílu..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 3. 7. 2023 09:14

Já bych trochu korigoval nadšení, v červnu to bylo grátis pro všechny, v červenci a srpnu jen pro vyvolené (oslovené) 8-P ... Pokud se dá věřit zdrojům v RB, bo jak známo, zdroje mnohdy mají info vzdálené od reality :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 3. 7. 2023 09:32

Přes prázdniny je to zdarma skutečně už jen pro oslovené.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 7. 2023 10:16

Pro byvale klienty Equa plati akce smenarny zdarma do listopadu, vcetne vedeni multimeny zdarma. Pote utrum, hlavne multimena.
Proto je vyhodne si ponechat prenesene devizove ucty z Equa a radsi zazadat o debetky k uctum(zdarma)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 7. 2023 13:58

Tak jsem právě šel kolem jedné pražské pobočky RB a tu soutěž na výhru 10 tisíc pro 30 klientů měsíčně tam mají přímo vyvěšenou na vnější reklamě, se sloganem "Aktivní klienti u nás vyhrávají". Tedy je jasné nejen to, že soutěž je fakt pro zcela všechny klienty (a tedy pravděpodobnost výhry celkem nízká), ale i to, že to berou jako marketingové lákadlo si teď v létě u nich účet založit a hned ho aktivně používat. V podstatě to na těch reklamních místech poboček vystřídalo tu kampaň 3x500 Kč za aktivitu.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Nettopeer 3. 7. 2023 15:17

10 tisíc pro 30 klientů měsíčně - Pokud to dobře chápu, tak stačí si k nim poslat 15k+ provést 3 libovolné platby kartou nebo výběry z bankomatu a zbytek poslat jinam / zpět na svůj hlavní účet. a ještě být samožejmě zaregistrován do soutěže. Je to tak ? Děkuji za potvrzení :)
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 7. 2023 15:42

Je to tak :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka