Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 17. 2. 2024 13:11

To se ti vyplatí mít v RB 1,5milionu, abys měl zlatou debetku a Exkluzivní účet vedený zdarma?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 17. 2. 2024 17:05

Mariacek píše:Tak RB po 4 měsících opět mění ceník... Pro mě to znamená nucený přechod z Prémiového účtu na Exkluzivní a opět možnost mít zlatou platební kartu. Zároveň zhoršení podmínek pro odchozí zahraniční platby (mimo EU).

Jaké změny máš na mysli? Nevšiml jsem si nějaké negativní změny u Prémiového účtu...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 2. 2024 21:13

Může někdo porovnat/zhodnotit exkluzivní konto RB a premium komto ČSOB?
ČSOB mám a přemýšlím ještě o tom exkluzivním od RB, jestli to má smysl kombinovat nebo si vybrat jeden či druhý
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 17. 2. 2024 21:27

Mám exkl. konto RB i Premium ČSOB.Debetku RB využívám v letištních saloncích a je i cestovní pojištění.Kvůli vstupům do salonků držím i kreditku ČSOB a je tam taky pojištění.Do Raiffky musíš poslat ke konci měsíce 1,5mega,do ČSOB stačí 50 000,což je jednodušší plnění.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 17. 2. 2024 21:30

Ex Kluz(e) If - co od toho tutok v cz zhruba asi tak vlastně očekáváš ?
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 2. 2024 21:37

DrumSession píše:Ex Kluz(e) If - co od toho tutok v cz zhruba asi tak vlastně očekáváš ?

Jen dotaz na ty, kteří mají účty oba

-- 17. 2. 2024 21:38 --

mate59 píše:Mám exkl. konto RB i Premium ČSOB.Debetku RB využívám v letištních saloncích a je i cestovní pojištění.Kvůli vstupům do salonků držím i kreditku ČSOB a je tam taky pojištění.Do Raiffky musíš poslat ke konci měsíce 1,5mega,do ČSOB stačí 50 000,což je jednodušší plnění.

Diky, je fakt že ČSOB premium je asi lepší volba i z důvodu 1,5 mio u RB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 17. 2. 2024 21:39

Prostudoval jsem ty změny. Od 1. 5. zaniká Prémiový účet a jeho uživatelé budou převedeni na Exkluzivní účet, přičemž pro jeho vedení zdarma bude stačit plnit stejné podmínky jako teď pro Prémiový účet, tedy součet dvou nejvyšších příchozích plateb alespoň 50 000. Současně se cena Exkluzivního při neplnění podmínek snižuje ze 750 na 299 Kč.
Uživatelé Prémiového si tak polepší, kromě SWIFT plateb. Prémiový měl 1 příchozí nebo odchozí měsíčně zdarma, Exkluzivní má zdarma pouze 1 příchozí SWIFT platbu.
Paradoxně na tom bude se SWIFT platbami nejlépe nižší Aktivní účet, který bude mít 2 příchozí nebo odchozí zdarma (teď 1 příchozí nebo odchozí zdarma jako u Prémiového).
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 2. 2024 21:50

To vypadá zajímavěji, od 1/5
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 18. 2. 2024 00:23

A co kreditka DeLuxe, ktera je k Premiovemu uctu zdarma. Bude i k Exkluzivnimu?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 18. 2. 2024 07:56

To si asi budeme muset počkat, jak to dopadne. V ceníku jí mají za 99 Kč/měsíčně, ale to už je dlouhou dobu a přesto jí mám od přechodu z eKonto Komplet na Prémiový v rámci akce stále zdarma. A tak to tenkrát tuším měli i pro Exkluzivní účet, tak snad to tak při migrací nechají a nebudou do toho štourat :)
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 18. 2. 2024 08:16

Já měl Deluxe zdarma velmi dlouho k ekonto Komplet ( stále mám ekonto Komplet), ale nevím už kdy, ale dávno, my RB kartu zpoplatnila Kč 99/měsíc.
A nešlo to jinak. Stále se mi ale vyplatí
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 18. 2. 2024 08:24

A co kreditky RB Mall a RB Life? Nebudou s Exkluzivnim uctem zdarma? Nyni s Premiovym uctem zdarma nejsou.
:-(
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cz01 18. 2. 2024 08:26

Tam to dle mě na nebude zdarma, jelikožto tak nikdy nebylo...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ... 18. 2. 2024 08:43

K Premiovemu uctu je zdarma nejake pojisteni? Asi ne, nic jsem nenalezl, ale mam takovy pocit, ze v minulosti tam nejake urazove pojisteni zdarma bylo?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mate59 18. 2. 2024 09:32

Cestovní pojištění je jen k Exkl. účtu,možná po převodu Prémiového to bude taky.
mate59
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka