... píše:K Premiovemu uctu je zdarma nejake pojisteni? Asi ne, nic jsem nenalezl, ale mam takovy pocit, ze v minulosti tam nejake urazove pojisteni zdarma bylo?
Ano dříve to tak bylo i u Komplet účtu, ale pak to rušili, takže nic není.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
... píše:K Premiovemu uctu je zdarma nejake pojisteni? Asi ne, nic jsem nenalezl, ale mam takovy pocit, ze v minulosti tam nejake urazove pojisteni zdarma bylo?
milanBrno píše:A co kreditka DeLuxe, ktera je k Premiovemu uctu zdarma. Bude i k Exkluzivnimu?
audiobullys píše:kolik ma ta zlatá kreditka vstupů do salonků po světě ročně ? a abych plnil exkluziv konto tak tam musím poslat 1,5 mil ke konci měsíce, nestačí ty 2 platby po 50 k nejmíň ?
mate59 píše:Cestovní pojištění je jen k Exkl. účtu,možná po převodu Prémiového to bude taky.
audiobullys píše:kolik ma ta zlatá kreditka vstupů do salonků po světě ročně ? a abych plnil exkluziv konto tak tam musím poslat 1,5 mil ke konci měsíce, nestačí ty 2 platby po 50 k nejmíň ?
jir.vesely píše:na stránce o exkluzivním účtu mají pořád tu "starou" Mastercard, která byla dřív i k prémiovému účtu
... píše:mate59 píše:Cestovní pojištění je jen k Exkl. účtu,možná po převodu Prémiového to bude taky.
Asi je cestovni pojisteni jen ke zlate karte, ne k Exkluzivnimu uctu. Alespon podle informaci v emailu o prevodu meho Premioveho uctu na Exkluzivni ucet, ktery mi dnes dorazil. Ja k Premiovemu uctu zadnou debetni kartu ani nemam, nepotrebuji ji vubec.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků