Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod cz01 18. 2. 2024 11:49

... píše:K Premiovemu uctu je zdarma nejake pojisteni? Asi ne, nic jsem nenalezl, ale mam takovy pocit, ze v minulosti tam nejake urazove pojisteni zdarma bylo?

Ano dříve to tak bylo i u Komplet účtu, ale pak to rušili, takže nic není.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 18. 2. 2024 20:17

Hm tak asi zůstanu jen u ČSOB, 50tis je stejný požadavek a ke KK je celkem solidní cestovní pojištění.
Exkluzivní účet RB nechám prozatím u ledu uz mé strany tedy neprozkoumaný.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 07:29

Ja memam rad tu appku CSOB, je to sama reklama, u RB jdou alespon reklamni nabidky skryt.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PULPANM 19. 2. 2024 08:43

NO RB apka a ovládání je daleko lepší, RB mám i nejen z tohoto důvodu jako hlavní banku a tak to zůstane, akorát neskočím z ekonta komplet na exkluzivní konto a nechám si ČSOB premium kvůli pojištění, ale hlavní banku si z ČSOB neudělám
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pospa874 19. 2. 2024 12:22

milanBrno píše:A co kreditka DeLuxe, ktera je k Premiovemu uctu zdarma. Bude i k Exkluzivnimu?

Ta už se nedá vydat, že? Já mám RB Premium kreditku a ta je zdarma k Prémiovému účtu a podle nového ceníku zůstane zdarma k Exkluzivnímu. Ale ta chybějící odchozí zahraniční platba mě docela štve.
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 19. 2. 2024 13:49

kolik ma ta zlatá kreditka vstupů do salonků po světě ročně ? a abych plnil exkluziv konto tak tam musím poslat 1,5 mil ke konci měsíce, nestačí ty 2 platby po 50 k nejmíň ?
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 19. 2. 2024 14:05

RB reklamy furt cpe, skryt se daji jen docasne.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 19. 2. 2024 15:33

audiobullys píše:kolik ma ta zlatá kreditka vstupů do salonků po světě ročně ? a abych plnil exkluziv konto tak tam musím poslat 1,5 mil ke konci měsíce, nestačí ty 2 platby po 50 k nejmíň ?

Kreditka RB Premium má dva volné vstupy po světě, zlatá debetka má 4 volné vstupy a můžeš jí mít dvakrát. Co se týče plnění podmínek tarifu zdarma, tak krom 1,5M minimum můžeš plnit příchozí příjem minimálně 50k měsíčně, což je ta možnost, kterou po přechodu z prémiového půjdu, jelikož to člověka v podstatě nic nestojí na ušlé příležitosti mít v RB blokované depozita.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 19. 2. 2024 16:02

Zkoušel jsem na stránkách hledat, jakou tu zlatou debetku k tomu vydají. Předpokládám, že Visa, ale nikde jsem to nenašel a na stránce o exkluzivním účtu mají pořád tu "starou" Mastercard, která byla dřív i k prémiovému účtu. Visa by byla super, protože v kombinaci s kreditkou by to znamenalo salonky zdarma na obou terminálech v Praze.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 16:49

mate59 píše:Cestovní pojištění je jen k Exkl. účtu,možná po převodu Prémiového to bude taky.

Asi je cestovni pojisteni jen ke zlate karte, ne k Exkluzivnimu uctu. Alespon podle informaci v emailu o prevodu meho Premioveho uctu na Exkluzivni ucet, ktery mi dnes dorazil. Ja k Premiovemu uctu zadnou debetni kartu ani nemam, nepotrebuji ji vubec.

... v souvislosti s úpravou ceníků banky a zjednodušením nabídky běžných účtů dochází k ukončení tarifu PRÉMIOVÝ účet. Váš PRÉMIOVÝ účet bude od 1. 5. 2024 nově vedený dle podmínek pro EXKLUZIVNÍ účet.

V EXKLUZIVNÍM účtu budete mít ZDARMA tyto výhody:
2x prestižní
zlatá karta k účtu.
Expresní zahraniční
platby v rámci EHP.
Neomezené příchozí
zahraniční platby.
Držitel každé zlaté karty navíc získává ZDARMA pro sebe a své spolucestující vstupy do letištních salónků v Praze a po celém světě a cestovní pojištění s limitem léčebných výloh až 10 mil. Kč. ...
Naposledy upravil ... dne 19. 2. 2024 16:55, celkově upraveno 2
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mate59 19. 2. 2024 16:50

audiobullys píše:kolik ma ta zlatá kreditka vstupů do salonků po světě ročně ? a abych plnil exkluziv konto tak tam musím poslat 1,5 mil ke konci měsíce, nestačí ty 2 platby po 50 k nejmíň ?

Asi nemyslíš Visa Gold,ale RB premium k Exkl. účtu.Ta má neomezený vstup majitele do salonků Mastercard Lounge – Praha, Vídeň, Bratislava a 2 vstupy ročně do salonků LoungeKey.Ten vstup do salonku Mastercard má i debetka k Exkl. účtu.
Podmínka je jen mít v bance k poslednímu dni v měsíci 1,5 mega.Hned prvního to můžeš poslat jinam.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 19. 2. 2024 16:55

jir.vesely píše:na stránce o exkluzivním účtu mají pořád tu "starou" Mastercard, která byla dřív i k prémiovému účtu

K Prémiovému účtu byla osekanější MC Gold Base, ne MC Gold. K Exkluzivnímu účtu by měla být MC Gold. https://www.rb.cz/osobni/ucty/bezne-uct ... zivni-ucet
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 19. 2. 2024 16:57

... píše:
mate59 píše:Cestovní pojištění je jen k Exkl. účtu,možná po převodu Prémiového to bude taky.

Asi je cestovni pojisteni jen ke zlate karte, ne k Exkluzivnimu uctu. Alespon podle informaci v emailu o prevodu meho Premioveho uctu na Exkluzivni ucet, ktery mi dnes dorazil. Ja k Premiovemu uctu zadnou debetni kartu ani nemam, nepotrebuji ji vubec.

Ano,Rodinné cestovní pojištění Gold je ke Zlaté kartě.Je dobré ji mít/žádné poplatky/,protože platbami kartou plníš podmínky pro zvýhodněné úročení na spořáku,momentálně jen 5,2 a 5,0 %.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 16:59

Premiovy ucet ma ale jine podminky pro bonusovou urokovou sazbu na SU, zadne platby kartou nejsou potreba.

A cestovni pojisteni? To asi neplati pri cestach po CR? Do zahranici ja zasadne necestuji.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mate59 19. 2. 2024 17:27

Je to pojištění na cesty do zahraničí,hlavně pro cesty mimo EU.V EU ti na ošetření u dr. stačí kartička pojištěnce ZP.Výhoda je , že se vztahuje i na manželku a děti.
mate59
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka