Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 17:30

Dik. Tak to nepotrebuji.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mate59 19. 2. 2024 17:32

Každý potřebujeme něco jiné.Ono i to pojištění je nejlépe ho vlastně nikdy nevyužít.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod fijosh 19. 2. 2024 17:44

... píše:Premiovy ucet ma ale jine podminky pro bonusovou urokovou sazbu na SU, zadne platby kartou nejsou potreba.

Pozor, tohle se nedávno měnilo a podmínky pro získání bonusové sazby se pro všechny typy běžných účtů sjednotily.
Tj. aktuálně u všech typů běžného účtu platí, že je potřeba v měsíci udělat 3 platby kartou.
Viz pravidla bonusového úročení
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 19. 2. 2024 17:54

Přesně tak, u TOP i HIT+ na bonusový úrok musí být 3 platby kartou.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 18:11

No diky za info, to jsem ani nevedel. Sice plnim podminky platbami kreditkou RB, ale stejne asi presunu penize jinam, moc casto menej podminky, nestiham to sledovat.
:-(
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dalich 19. 2. 2024 19:04

cz01 píše:TV ceníku jí mají za 99 Kč/měsíčně, ale to už je dlouhou dobu a přesto jí mám od přechodu z eKonto Komplet na Prémiový v rámci akce stále zdarma.

Tak mně ji zadara nenechali s žádným typem účtu. Dostal jsem nabídku, že pokud ji nechci, mám ji zrušit. :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PULPANM 19. 2. 2024 19:17

i já ale nechal jsem si jí, i za 99 Kč/měs se mi vyplatí.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 19. 2. 2024 19:23

Ja si pamatuji, ze byla RB DeLuxe jeden cas zdarma k Premiovemu uctu, ja mel jiny ucet a k tomu 3 jine RB kreditky, nejdrive jsem zazadal o kreditku RB DeLuxe a kdyz ji schvalili, tak hned pote nechal prevest ucet na Premiovy ucet, od te doby ji mam a zdarma.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tmx643 20. 2. 2024 08:40

Tak po této degradaci "exkluzivního" účtu už se v létě v Praze do salonku vůbec nepůjde dostat, když budou rozdávat 2x4 LK vstupy vlastně za nic. Věřím, že někteří zřídí spící účty i svým rodičům, aby si na ně zřídili dodatkovou kartu a měli další 4 vstupy zdarma. :D
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 20. 2. 2024 09:25

To vedení Exkluzivního jen za 50000 příchozích peněz snad bude jen pro ty zmigrované z Prémiového. A Prémiový už zřídit nejde, takže zřídit na rodiče pro snadné získání LK není co.

Z toho ceníku mi taky nepřijde úplně zřejmé, jestli jsou to 4 vstupy na každou kartu, nebo na účet. Ale píší " Návštěva letištního salonku programu LoungeKey Držitelem karty ... zdarma 4 vstupy v kalendářním roce", tak asi na každou kartu?
Naposledy upravil hopo.hopo dne 20. 2. 2024 09:27, celkově upraveno 1
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 20. 2. 2024 09:27

https://www.rb.cz/attachments/pi/ucty/s ... ngekey.pdf

Mám k účtu více vydaných karet s navázaným programem LoungeKey, počítají se mi vstupy zdarma pro každou kartu zvlášť?
Ano, ke každé kartě se počítají vstupy zvlášť

Plus na VISA Gold vstup do FastTrack salonku v Praze zdarma.

A ty podmínky budou obecné, viz ceník od 1.5. https://www.rb.cz/attachments/podminky/ ... 240501.pdf
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 20. 2. 2024 09:33

No jo, teď koukám na ten nový ceník, to fakt bude Exkluzivní za příchozích 50000 měsíčně pro všechny teda, nejen pro zmigrované... Tak to asi na ty rodiče zřídit půjde :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 20. 2. 2024 09:36

No vypadá to tak, navíc dle ceníku jsou v ceně asi 3 karty, 1 obyč a dvě zlaté. Takže rodič dostane obyč a zbydou dvě zlaté pro disponenta. :mrgreen:

Spíš, od kolika let může být disponentem dítě? :D
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 20. 2. 2024 09:41

Ještě k těm kartám. K Exkluzivnímu bude teda 1 obyč a 2 gold v ceně. Momentálně mám Prémiový, kde mám 2 obyč karty v ceně. Předpokládám, že když jednu z nich sám proaktivně nezruším, tak mi ji v květnu hezky naúčtují. Takže zrušit jednu obyč ještě do konce dubna, v květnu pak nechat vydat novou gold.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 20. 2. 2024 16:50

Nemáte někdo u RB investice? Už několik měsíců mi pravidelná investice 1000 měsíčně připisuje cca 1500 každý měsíc... ne že by mi vadily peníze navíc zdarma, ale tuším, že si jednou vzpomenou a budou to pak po mě vymáhat... nehledě na to, že to zkresluje zhodnocení...
JakubAsgard
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka