Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 25. 4. 2024 08:58

Mě appka zobrazuje, že mám splněny 3 ze 3 plateb. Po jaké době od provedení/zaúčtování se platba propíše do toho zobrazení, tak to ale nevím.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 25. 4. 2024 09:11

J8iAVvJcSqzZHQf píše:
Persbrandt píše:Malým mínusem soutěže je, že prý o výhře budou výherce informovat telefonicky. jednak nevím, proč by banka měla takovou věc oznamovat telefonicky, druhak je podezírám, že při tom telefonátu budu vnucovat další produkty banky...

Také se mi to moc nelíbí a to proto, že na telefonu dopoledne nejsem, takže by výhra mohla propadnout někomu jinému...

Vás někdo nutí se toho účastnit? Když se mi nelíbí pravidla, tak přeci se toho neúčastním. Jednoduché.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gaabi 25. 4. 2024 15:37

Dobrý den,

snažím se přendat aplikaci RB z jednoho telefonu na druhý a nedaří se. Mám u obou nejnovější verzi 5.8.3 pod Androidem s poslední aktualizací z 24.4.
Ztroskotá to vždy u bodu č. 4, kdy u jednoho telefonu, kam to potřebuji přenést se správně zapne fotoaparát na sejmutí QR kodu, ale v tom druhém telefonu se QR kod nezobrazí a jen se točí žluté malé kolečko dole v tlačítku.

Jinak jsem zkusmo zkusila i zařízení spárovat přes Bluetooth a to se podařilo.

Mám zaplé na obou Bluetooth, wifi, polohu a i Quickshare(to nevím, jestli je nutné, ale zapíná se mi to automaticky s polohou). Předpokládám, že pořadí odklepnutí jednotlivých kroků asi nehraje roli. Zkoušela jsem to několikrát různě.

Vždy jsem dávala možnost přenést i s RB klíčem. Možná zkusit přenést bez RB klíče? Ale to si myslím, že by byl asi stejný výsledek.

Na infolince mi nepomohli.

Nevíte nebo nemáte s tím někdo zkušenost, čím by to mohlo být?
Děkuji
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 25. 4. 2024 16:02

Asi nebylo funkční připojení k internetu?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod gaabi 25. 4. 2024 16:12

To ne. To mám funkční. Oboje přes wifi funguje bez problému. Zkoušela jsem opakovaně.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikko 25. 4. 2024 21:12

gaabi píše:...Ztroskotá to vždy...

Zkusil bych nejdříve starý mobil restartovat, případně RB aplikaci ze starého mobilu odinstalovat a zase nainstalovat zpět (nezapomenout si zazálohovat aktivační kódy). Až potom se pokusit o přenos aplikace na druhý mobil.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 4. 2024 21:32

Já bych zkusil změnit banku ...
Odzkoušel jsem většinu českých bank a nechápu, co klienty v RB tak mermomocí drží. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 25. 4. 2024 21:39

Takže maminky účet převedeš z RB někam jinam, když máte ten problém s platební kartou a GP? :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 26. 4. 2024 00:00

culti píše:Vás někdo nutí se toho účastnit? Když se mi nelíbí pravidla, tak přeci se toho neúčastním. Jednoduché.

To víš že jo, abys měl všechny lístky pro sebe, co? Tak to teda ne, i já s Persbrandtem budeme mohutně fandit našemu elitnímu týmu.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 26. 4. 2024 00:15

Že bych se také zúčastnil soutěže? Akorát nevím, co bych s lístkama dělal. Takové akce jsou mi nejen absolutně ukradené, ale abych tam vůbec šel, musel by mi za to někdo pořádně zaplatit. :-D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod jujec 26. 4. 2024 05:40

Mě dokonce akce tohoto typu vyloženě odrazují od používání banky. Sport mě nezajímá, netuším, že je nějaké mistrovství/olympiáda či co to vlastně je. A nechápu, proč banka vyhazuje peníze za tyto věci, působí to na mě, že si potřebují manažeři na firmu koupit lístky, tak (možná) nějaké z nich dají i lidem... Kdyby radši upravili ceník nebo úrokové sazby.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 26. 4. 2024 06:26

Tak jsem se po dlouhé době přihlašoval do IB a už na mne vyskočilo to potvrzení přes QR kód. Potvrzení jsem tedy v aplikaci zamítl a přepnul na SMS. Následně se appka začala vyptávat, proč jsem zamítl autorizaci. Volba "Protože se mi nelíbí přidaný QR kód", tam nebyla, tak jsem vybral něco jiného a odeslal, načež se zobrazila zpráva "Odmítnutí se nezdařilo." Co to má znamenat? Jak se může nezdařit odmítnutí autorizace? To jako že mne to autorizovalo i tak samo od sebe?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod M1d4s 26. 4. 2024 06:59

RB je již hodně dlouho jedním ze sponzorů MS, tak to bude tím. Každopádně v případě výhry lístků a vašeho nezájmu o ně, dejte mi vědět do SZ :-D
M1d4s
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 26. 4. 2024 07:03

Spíš bych měl zájem je nějak "demonstrativně" zničit, aby už nešly použít. Něco jako pálení knih. :mrgreen:
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 4. 2024 08:29

Milos píše:Takže maminky účet převedeš z RB někam jinam, když máte ten problém s platební kartou a GP? :-)

Drive byl brzdou prevodu duchod, v soucasne dobe o tom silne uvazuji. Musim zjistit, ktera banka nebude s pridanim jeji karty do nasich penezenek delat strachy a umozni jen IB s SMS.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka