Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 4. 2024 22:06

Tak by to mohlo být průchozí přes Monetu, umožňují přidat kartu třetí osobě přes infolinku s ověřením majitele karty a jejím souhlasem a účastí třetí osoby. Nevyžadují při první aktivaci SB návštěvu pobočky.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 28. 4. 2024 11:07

jujec píše:A nechápu, proč banka vyhazuje peníze za tyto věci, působí to na mě, že si potřebují manažeři na firmu koupit lístky, tak (možná) nějaké z nich dají i lidem... Kdyby radši upravili ceník nebo úrokové sazby.

Tomu se říká marketing. Pro banky v dnešní době naprosto nezbytná věc.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gaabi 28. 4. 2024 12:28

nikko píše:
gaabi píše:...Ztroskotá to vždy...

Zkusil bych nejdříve starý mobil restartovat, případně RB aplikaci ze starého mobilu odinstalovat a zase nainstalovat zpět (nezapomenout si zazálohovat aktivační kódy). Až potom se pokusit o přenos aplikace na druhý mobil.

Děkuji za radu. Restartování telefonů nepomáhá.
Odinstalování aplikace ze starého telefonu se dost bojím, že nastane případ, kdy mi pak už nepůjde aktivovat ani tam. Navíc nevím, kde se dají aktivační kódy sehnat. Mám za to, že banka v posledních dnech měnila možnosti přenosu a přes aktivační kódy to šlo pouze v minulosti. Na infolince mi řekli, že pro novou aktivaci na dálku bych musela mít 2 doklady. Ještě je asi poslední možnost pobočka, ale tam se jen tak nedostanu.
Achjo - přitom jsem si zkusmo poslala z jednoho telefonu na druhý soubor přes BT a bez problému, takže telefony spolu komunikují.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 28. 4. 2024 12:50

Máš na obou telefonech u BT zapnutou viditelnost? Aby RB appka přes BT viděla, že druhý telefon je v dosahu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod gaabi 28. 4. 2024 14:08

Ano, raději jsem dala viditelnost u obou pro všechna zařízení. Ale problém bude asi někde jinde než u BT.
Takhle to vypadá na tom starém telefonu:
Dole se točí to kolečko v tlačítku, ale qr kod se nevygeneruje. Na druhém telefonu je normálně spuštěna kamera s naskenováním.
rb apka problem3.jpg

Ale nechci tu moc zabírat místem s mým, zřejmě asi specifickým problémem, který zřejmě nebude problémem aplikace banky, ale spíš problém u daného telefonu.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 28. 4. 2024 14:10

A samotný RB klíč přenést jde?
A BT pouze zapnuté nebo telefony i spárované?
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gaabi 28. 4. 2024 14:28

To jsem nezkoušela, protože mám pouze od RB jednu aplikaci, kde už je RB klíč součástí. Samotnou aplikaci RB Klíč nemám vůbec nainstalovanou.

Myslíte, že když bych si nainstalovala RB Klíč nejprve na starý telefon, tak pak by se dalo nějak z té současné aplikace ten RB Klíč odepnout a přendat do RB Klíče a pak následně zkusit přenést pouze RB Klíč?

Telefony jsou i spárované přes BT.

edit: Ještě doplním, že jsem zkoušela při otázce, jestli chci přenést i RB Klíč obě varianty. Jak Ano, tak Ne. Se stejným výsledkem.
Naposledy upravil gaabi dne 28. 4. 2024 14:38, celkově upraveno 1
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 28. 4. 2024 14:35

To netuším, já mám RB klíč zvlášť, za pokus nic nedáte
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod postcd 29. 4. 2024 12:45

Raiffeisenbank podporuje ruský útok na ukrajinu tím, že zůstává na ruském trhu a platí tam daně použité na válku. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... icni_klak/
FIO e-broker (převážně dividendové): Alphabet (GOOGL), National grid (NGG), Munich RE AG (MUV2), NextEra energy (NEE), AT&T (T), Bank of Nova Scotia (BNS), Archer-Daniels Midland Co (ADM), Allianz (ALV), BMW (BMW), Walgreens Boots (WBA)
postcd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 29. 4. 2024 15:10

regin píše:Spíš bych měl zájem je nějak "demonstrativně" zničit, aby už nešly použít. Něco jako pálení knih. :mrgreen:

I ty heretiku! Na hranici s tebou společně s knihami a vstupenkami!
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dala67 29. 4. 2024 18:57

gaabi píše:Ano, raději jsem dala viditelnost u obou pro všechna zařízení. Ale problém bude asi někde jinde než u BT.
Takhle to vypadá na tom starém telefonu:
Dole se točí to kolečko v tlačítku, ale qr kod se nevygeneruje. Na druhém telefonu je normálně spuštěna kamera s naskenováním.
rb apka problem3.jpg

Ale nechci tu moc zabírat místem s mým, zřejmě asi specifickým problémem, který zřejmě nebude problémem aplikace banky, ale spíš problém u daného telefonu.

2k/s ? nemůže se probít a proto se to zacyklí a spadne
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 30. 4. 2024 04:18

postcd píše:Raiffeisenbank podporuje ruský útok na ukrajinu tím, že zůstává na ruském trhu a platí tam daně použité na válku. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... icni_klak/

Je směšné požadovat po bance, aby se odstřihla od russka, když se od něj nedokázaly odstřihnout ani některé státy jako ČR, jejichž vládnoucí představitelé russko přímo nenávidí, stejně stále platime russku na financování války všichni při tankování benzinu či nafty a slibujeme, že se od russka odstřihneme. Nebo ty už jezdíš na elektřinu? Já myslím, že prezident ČR ne.

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-dominantnim-dovozcem-ropy-do-cr-je-rusko-od-pristiho-roku-se-to-ale-zmeni-40469042
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod blackwork 30. 4. 2024 13:39

Mám si vzít debetku gold Visu nebo MC?
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 4. 2024 13:47

Účet jsem založil v rámci akce 6x500,-..kdyby přešel od zítřka pod exkluzivní konto, zůstane akce běžet nebo o to přijdu? A ten obrat 50 tisíc se počítá za předešlý měsíc nebo aktuální? Moc díky
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 30. 4. 2024 14:39

Já tam ale vidím jako podmínku vedení zdarma mít milion a půl v depozitních produktech nebo investicích.

https://www.rb.cz/osobni/ucty/bezne-ucty/exkluzivni-ucet
123123123
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka