Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 20. 5. 2024 12:39

Limit úročení na RB Bonusovém spořicím účtu závisí od sjednaného tarifu (Chytrý - 500 tisíc Kč/Aktivní - 1 milion Kč/Exkluzivní - 1,5 milionu Kč) - je to uvedeno i v klasickém úrokovém lístku: https://www.rb.cz/attachments/urokove-s ... ita-fo.pdf, případně v "pravidlech reklamní akce": https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... nusovy.pdf
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 5. 2024 13:17

Díky to vím, mě zajímá ten TOP spořící účet, který mají exklienti ING ;-)

-- 20. 5. 2024 14:21 --

Tak jsem to našel, limit bonusového úročení je u TOPu 2,5 mil..je tam sice nižší úrok, ale :-D

https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... onusem.pdf
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 5. 2024 13:45

myšpulín píše:Stávající spořící účet jde úplně jednoduše změnit v aplikaci na ten nový bonusový.
V záložce úročení stačí zvolit Další možnosti zhodnocení a tam je Upravit úročení na tomto spořícím účtu.
https://www.rb.cz/podpora/nastaveni-uct ... orici-ucet
Skvěle, díky! TOP po ING jsem si nechal a přepsal ten HIT PLUS.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 5. 2024 14:42

Jen pozor na to, že bonusovým úrokem lze úročit je jeden účet, ne oba ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 5. 2024 14:53

Nemá někdo tušení jestli při přechodu z chytrého účtu na exkluzivní přijde klient o bonus 6x500,- za aktivní vedení účtu? První bonus dorazil a přemýšlím před létem o lepším, než běžném účtě..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod d1vine 20. 5. 2024 15:19

Má někdo vyzkoušeno, zda stačí pro splnění podmínky vedení zdarma (viz níže) poslat z jiného osobního účtu 2 platby? Ptal jsem se na pobočce a prý ano, ale paní si nebyla úplně jistá.. Např. u ČSOB tohle neprojde.

"na běžný účet přijde alespoň 50 000 Kč (počítají se dvě nejvyšší platby)"
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 5. 2024 16:53

Ano, staci (staci jedna). Funguje i vklad v bankomatu...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 5. 2024 17:27

d1vine píše:Má někdo vyzkoušeno, zda stačí pro splnění podmínky vedení zdarma (viz níže) poslat z jiného osobního účtu 2 platby? Ptal jsem se na pobočce a prý ano, ale paní si nebyla úplně jistá.. Např. u ČSOB tohle neprojde.

Kde jsi přišel na to, že toto u ČSOB neprojde?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 20. 5. 2024 17:40

Mám 2 účty.K Exkl. mám Bonusový /Top/ 5% do 1,5 mio a Chytrý.k němu Bonusový/Hit/ 5% do 500000.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 20. 5. 2024 18:00

dr._lukas píše:Jen pozor na to, že bonusovým úrokem lze úročit je jeden účet, ne oba ;-)

Bonusové úročení na Bonusovém SÚ nelze kombinovat s úrokovým bonusem v rámci reklamních akcí pro spořicí účet HIT nebo HIT PLUS. Pro spořicí účet TOP toto omezení neplatí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod d1vine 20. 5. 2024 18:52

Milos píše:
d1vine píše:Má někdo vyzkoušeno, zda stačí pro splnění podmínky vedení zdarma (viz níže) poslat z jiného osobního účtu 2 platby? Ptal jsem se na pobočce a prý ano, ale paní si nebyla úplně jistá.. Např. u ČSOB tohle neprojde.

Kde jsi přišel na to, že toto u ČSOB neprojde?

To jsem pomotal s jinou akcí.. Komentář s ČSOB tedy neberte v potaz.8-)
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 5. 2024 18:58

Milos píše:Bonusové úročení na Bonusovém SÚ nelze kombinovat s úrokovým bonusem v rámci reklamních akcí pro spořicí účet HIT nebo HIT PLUS. Pro spořicí účet TOP toto omezení neplatí.

díky za upřesnění ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 27. 5. 2024 12:12

Prisel mi email, ze od 1.6. snizuji urok u sporiciho uctu Extra (nyni 4%) a HIT (nyni 3%) na (az) 2%.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 5. 2024 13:37

TOP bude od 1.6. až za 3,5%..jde to pomalu do zadku, jen hypo ne a ne se hnout z místa nad 5%..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dala67 27. 5. 2024 15:41

.... od 1. 6. 2024 zhodnocovat sazbou až 2 % p. a....:-D
dala67
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka