Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 5. 6. 2024 12:00

Nebo přejít na Exkluzivní účet, který je zdarma při příjmu 50k měsíčně a 2 zlaté karty jsou k němu zdarma standardně.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 6. 2024 12:24

No právě že aktuálně RB poskytuje zdarma aktivní účet při přechodu z jiného účtu ( třeba z Ekonto komplet) na rok + zlataá karta také zdarma
Za KK deluxe už platím delší dobu Kč 99/měs, to se nezmění ani při změně tarifu na aktivní konto, když si ji tedy nechám.
Takže budu platit stejn Kč 99/měs, a za rok bych k tomu ještě měl platit Kč 49/měs za vedení aktivního konta, pokud tu kartu nezruším a nevezmu se style za 50.
Takže mne to přijde jako solidní nabídka
No mermocí zlatou nepotřebuju, to jen že bych měl o 4 LK víc a ještě bych pojistil na dovolenou i máti, neb k mé kartě od ČSOB se už do pojištění nevejde

-- 5. 6. 2024 13:26 --

hopo.hopo píše:Nebo přejít na Exkluzivní účet, který je zdarma při příjmu 50k měsíčně a 2 zlaté karty jsou k němu zdarma standardně.

to už nepotřebuji, mám u ČSOB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 6. 2024 12:32

Citace: "Za KK deluxe už platím delší dobu Kč 99/měs, to se nezmění ani při změně tarifu na aktivní konto"
Kde jsi na to prisel? Jsi si tim jisty?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 6. 2024 12:45

jj volal jsem na linku a řekli mi, že KK je jiný produkt než BÚ a že když KK deluxe nezruším, tak za ní budu nadále platit Kč 99/měs jako doposud u Konto komplet, tak i u Aktivního účtu
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 5. 6. 2024 12:56

Pokud nechceš Exkluzivní konto kvůli zlatým kartám chápu, když máš ČSOB, otázka pro tebe je, zda, když máš KK Deluxe s poplatkem 99Kč/měsíc a platíš s ní, zda se ti nevyplatí přechod na Exkluzivní kvůli vedení zdarma. Ale v ceníku už mají 99 Kč/měsíc standardně a nabídka pro vedení zdarma v lepších účtech ti asi už utekla a pravděpodobně ti jí už zpětně nikdo nenastaví. Já jsem osobně rád, že mi to funguje a stihl jsem to, protože KK, které vrací ze všech plateb myšleno online a terminály už moc není.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 6. 2024 13:16

jj ta KK deluxe se mi i za 99/mě rozhodně vyplatí. To je fakt, takže Aktivní konto asi smysl nemá.
Exkluzivní konto nepotřebuju, ČSOB premium mne oslovilo už dávno a měnit to asi nebudu
Díky za předešlé názory
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 5. 6. 2024 17:41

uz podruhý doporučuji setrvat, na eKonto Komplet zvlášť vedené zdarma se zpět již nedostaneš, jelikož je to ukončený produkt. Je divné že máš KK Deluxe zpoplatněnou, já mám obojí vedené zdarma a aktuálně není nic čím by mě nalákali a jestli máš ČSOB Premium a tím pořešené salonky a pojištění tak tuplem ne. KK Deluxe má kromě cashbacku výhody např. v autopojištění. Spíš bych je trochu popotáhnul z jakého důvodu ti to zpoplatnili a zkusil z nich vyrazit vedení bez poplatku i na KK Deluxe.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod 123123123 5. 6. 2024 18:56

Prisla mi dnes SMS slibujici urok 5 % p.a. do konce roku 2024, ale slibovany email s vice informacemi nedorazil. Dostal jste nekdo i ten email? Co musim udelat do 30.6.?
:hm

Obrázek
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 6. 2024 19:18

RSTS garantuje sazbu 5 % p.a. do konce roku stávajícím klientům s tzv. Zlatým účtem, kteří tento tarif ukončí a přejdou na novější tarif Felix "Zlatý", z něhož nelze opakovaně vybírat zůstatek bez ukončení smlouvy o SS.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 5. 6. 2024 19:22

Dik, tak to neni nic pro me.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 6. 2024 21:30

retron: ale to mas nejakou vyjimku (napr. diky zamestnavateli)
Standartne byla DeLuxe ke Kompletu zdarma na 1 rok a pak za zvyhodnenou cenu 99kc (bezna byla dvojnasobna). A vybrani klienti ji meli zdarma i po roce.
No a neni to zas tak davno co vedeni zdarma ke Kompletu ukoncovali a nove byla zdarma k Premium uctu (na zmenu bylo jen mesic nebo dva). Udelali pro to i specialni podminky.
A Komplet take neni bezne zdarma, ale musi se plnit podminky.
Zdarma byl u vybranych zamestnavatelu a nebo pri doporuceni dalsich 2 lidi (vsichni pak maji vedeni zdarma bez podminek, dokud ucet nektery z nich nezrusi)
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 6. 6. 2024 11:59

takhle to mám já. Poplatek za Ekonto komplet zdarma, ale za KK deluxe už platím oněch 99 Kč/měs.
Dlouho jsem měl KK zdarma, pak ale přišla změna

-- 6. 6. 2024 13:00 --

retron píše:uz podruhý doporučuji setrvat, na eKonto Komplet zvlášť vedené zdarma se zpět již nedostaneš, jelikož je to ukončený produkt. Je divné že máš KK Deluxe zpoplatněnou, já mám obojí vedené zdarma a aktuálně není nic čím by mě nalákali a jestli máš ČSOB Premium a tím pořešené salonky a pojištění tak tuplem ne. KK Deluxe má kromě cashbacku výhody např. v autopojištění. Spíš bych je trochu popotáhnul z jakého důvodu ti to zpoplatnili a zkusil z nich vyrazit vedení bez poplatku i na KK Deluxe.

To je pravda, zkusím se zeptat, proč mám KK zpoplatněnou

-- 6. 6. 2024 13:42 --

Tak to nejde, jen za 99 Kč/měs
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 6. 2024 21:49

Uvažuji o Exkluzivním účtu, ale kvůli cestovnímu pojištění bych ho uvítal dříve než až od nového měsíce, což by nastalo, pokud bych šel cestou změny tarifu účtu Chytrý → Exkluzivní. Číslo účtu zachovávat nepotřebuji, proto mě napadla možnost "okamžitého" zrušení Chytrého účtu (nemám k němu vydánu debetní kartu) a následné založení Exkluzivního účtu. Podle info z klientské linky je ale výpovědní doba BÚ u RB 1 měsíc bez ohledu na existenci karty k účtu. Mělo by ale být možné si k existujícímu BÚ (Chytrý) založit další (Exkluzivní). Má s tím někdo praktickou zkušenost a může tuto informaci potvrdit? Děkuji.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 9. 6. 2024 23:19

Ano, mám dva běžné účty u RB, jeden z nich je exkluzivní. Ale je to převedený z prémiového.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 9. 6. 2024 23:44

U RB muzes mit beznych uctu kolik chces.
milanBrno
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka