Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 14. 6. 2024 22:13

Milos píše:@dr._lukas: Ta akce s odměnou 6x500Kč se vztahuje ke všem typům účtů, dle mého názoru by tedy změna Chytrého účtu na Exkluzivní účet neměla ničemu vadit.

Vnímám to stejně. Pokud by ale přesto hlodaly pochyby, tak lze založit Exkluzivní účet jako další BÚ a Chytrý účet pak v libovolném čase zrušit.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 15. 6. 2024 00:56

Dneska jsem byl na pobočce a změnil, prý o promo akci nepřijdu, stejně potřebuji Exkluzivní konto kvůli limitům na spoření..Moneta půjde od 1.7. na účtu Extra níž a peníze už nechci mít v bankách, kde k nim není online přístup.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 15. 6. 2024 09:51

Pouzivate nekdo k placeni jejich RaiPay? Je to spolehlive?
Libi se mi, ze si tam clovek sam muze nastavit miru buzerace pri placeni (na rozdil od googlu, ktery buzeruje preventivne furt)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 15. 6. 2024 09:55

No vidíš na RaiPay už jsem úplně zapomněl. Ta buzerace GP poslední dobou mě už dost otravuje, odemčený telefon, přiložit, znova to chce odemknout, znova přiložit, teď se to hned nechytne, znova přiložit a možná je zaplaceno...
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ilja2001 15. 6. 2024 10:01

Ja to obcas pouzivam, ale spolehlivost mam horsi nez u GPay, obcas se to nesparuje s terminalem. Takze s tim platim spise tam, kde je cas, kde neni nervozni obsluha a za mnou fronta lidi. Jestli je to apkou, mobilem nebo rukama, nevim. Vzhledem k problemum s GPay, ktere jsem pred casem mel, tam mam jenom kartu k jinemu uctu se zakladnim vkladem. Proto jsem vkladal nadeje do Raipay.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 15. 6. 2024 10:15

Gpay jde pomalu ale jiste do haje. Na hodinkach uz pouzitelny neni vubec (tak v 70% pripadu nezaplatite ani po opakovanem overeni). U mobilu to k tomu speje taky. Tak hledam nahradu.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 15. 6. 2024 11:06

Jak je to se spořícím účtem? Umí přijímat a odesílat platby přímo nebo je navázaný jen na běžný účet a při výběru tedy nejdřív musím poslat na běžný účet a až pak teprve libovolně pryč?
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 15. 6. 2024 12:25

Musíš poslat na běžný..přijímat umí odkudkoliv
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod noi2 15. 6. 2024 13:56

FRENKY33 píše:Pouzivate nekdo k placeni jejich RaiPay? Je to spolehlive?
Libi se mi, ze si tam clovek sam muze nastavit miru buzerace pri placeni (na rozdil od googlu, ktery buzeruje preventivne furt)

Já to používám, protože mi u nového telefonu nešlo platit s Google Pay. Zvykl jsem si na to tak, že jsem už nezkoušel přejít zpátky a jsem s ní spokojený. Spolehlivá je, ale občas taky otravuje s PINem appky. Super je, že se tam při placení objeví částka a je tam snadný přístup ke všem transakcím.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 15. 6. 2024 14:07

Ted jsem to venku vyzkousel na dvou nizkych platbach (zmrzlina a pivko) a funkcnost 100%.
Mam v apce nastaveno "nejrychlejsi placeni", takze odemykam "kartu" jen na zacatku placeni..pak uz by to podle popisu nikdy nic dalsiho chtit nemelo...tak uvidime..hlavne pak u vyssich castek.
Snad vlastni reseni nezariznou jak to udelaly ostatni banky.
Skoda ze to nemaj i pro hodinky
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 15. 6. 2024 16:41

RB Akce 1000 Kc za Chytry/Aktivni ucet:
tato akce porad plati nebo to je nejaky mrtvy odkaz?
Ptze bezne na strankach ehub.cz neni k nalezeni.
https://chytryucet.ehub.cz/
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 6. 2024 10:32

Milos píše:@PULPANM: Však už se zde psalo, že jeden člověk může mít v RB více běžných účtů.

Ahoj, tak jsem to nakonec tak udělal dle této rady.
Nechal ekonto komplet a založil aktivní účet v akci rok vedení zdarma + zlatá karta - což se hodí vzhledem k letní dovolené, pojištění, Lounge Key a k tomu založil bonusový spořící účet s 5 % do 1 mio.
Co bude dál se uvidí,
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 27. 6. 2024 10:55

já mám taky ekonto komplet vedené zdarma a k tomu exkluzivní zmigrovaný z původního Equa účtu
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 6. 2024 11:49

jenda_s píše:já mám taky ekonto komplet vedené zdarma a k tomu exkluzivní zmigrovaný z původního Equa účtu

Jj na exkluzivní možná přejdu za rok, až skončí tato zdarma akce. Ale ekonto komplet si nechám. Nějak jsem nevěděl, že ho vůbec nemusím rušit.
Tu radu jsem dostal až zde ve fóru, takže díky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 27. 6. 2024 12:13

Aktivní účet je veden v rámci akce také zdarma? Našel jsem jen akci, kde při založení aktivního účtu je zdarma na rok pouze zlatá karta a směnárna, nikoliv vedení účtu https://www.rb.cz/attachments/podminky/ ... u-uctu.pdf
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka