Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 6. 2024 11:53

hopo.hopo píše:Aktivní účet je veden v rámci akce také zdarma? Našel jsem jen akci, kde při založení aktivního účtu je zdarma na rok pouze zlatá karta a směnárna, nikoliv vedení účtu https://www.rb.cz/attachments/podminky/ ... u-uctu.pdf

To je možné, možná jsem to špatně četl.
Mrknu na to ještě jednou

-- 27. 6. 2024 13:30 --

No já bych to tak chápal ale hlavně mi to potvrdili na chatu RB, že tato akce se týká vedení aktivního účtu + zlatá karta + RB směnárna - zdarma
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 27. 6. 2024 14:27

Na chatu nebo pobočce toho napovídají... :) Z podmínek akce mi to úplně nevyplývá. Ale pokud máš screenshot toho chatu, tak s tím první měsíc třeba zvládneš vyreklamovat. :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 6. 2024 15:09

hopo.hopo píše:Na chatu nebo pobočce toho napovídají... :) Z podmínek akce mi to úplně nevyplývá. Ale pokud máš screenshot toho chatu, tak s tím první měsíc třeba zvládneš vyreklamovat. :)

Uvidíme
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 27. 6. 2024 15:46

Počítej s tím, že vedení toho Aktivního účtu zdarma nebude.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 6. 2024 17:21

Milos píše:Počítej s tím, že vedení toho Aktivního účtu zdarma nebude.

No tak to mne nezabije
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 27. 6. 2024 17:29

a k čemu je dobrá ta zlatá karta?
jak se pohybuje směnárna RB vs. Revolut?
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 27. 6. 2024 17:38

@PULPANM: Když odpovídáš/reaguješ na poslední příspěvky, tak není potřeba je citovat. Někteří administrátoři na to zde upozorňují a dokonce to opravují :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 27. 6. 2024 17:47

retron píše:a k čemu je dobrá ta zlatá karta?
jak se pohybuje směnárna RB vs. Revolut?

Zlatá karta má cestovko pro celou rodinu a 4 vstupy do letištních salónků LoungeKey.

Směnárna, lze směnit až 40000 Kč za měsíc, vs. Revolut u tarifu Standard 25000 Kč měsíčně. Co se týče kurzů, měl jsem pocit, že to bývalo vždy horší než Revolut, směnárnu nemám, ale co momentálně uvádějí na linku níže pro EUR (prodej 25,045) - Revolut mi teď ukazuje 25,11 ale vidím, že se to dost zhoršilo v posledních 2 hodinách.

https://www.rb.cz/promo/smenarna

Aktuální kurzy RB směnárny
EUR
Nákup 24,795
Prodej 25,045
GBP
Nákup 29,316
Prodej 29,611
USD
Nákup 23,204
Prodej 23,437
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 7. 2024 17:58

Stalo se vám někomu, že vám Raiffka samovolně změnila trvalák? Měl jsem trvalák x let, měnil jsem v něm částky podle toho, jak bylo potřeba. Naposledy jsem ho měnil v prosinci. Peníze v lednu a v únoru odešly správně, ale teď jsem zjistil, že od března se posílá částka, která tam byla nastavená kdysi a byla od té doby už 2krát změněná. Fakt skvělý.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 1. 7. 2024 18:15

U RB bylo vždy nejlepší trvalák neměnit, ale zrušit a založit nový
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 7. 2024 18:21

Tak to take neni jistota. Ja trvalak zrusil a dalsi mesic byl zase aktivni.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 7. 2024 18:41

Tak to je dobrej bordel. Nečekal jsem, že je něco takového vůbec možné.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 2. 7. 2024 07:02

Jak se dá v RB založit další běžný účet? (aby se dal na něj navázat spořák) V SB tu možnost nevidím.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 7. 2024 07:05

Sasakr píše:Tak to je dobrej bordel. Nečekal jsem, že je něco takového vůbec možné.

To je snad i žalovatelné ne? Nemůže přeci banka jen tak změnit trvalák. To je jako by svévolně generovala platební příkazy...
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 2. 7. 2024 07:06

Jak je to potom s plněním podmínek? Musí se platit kartou k přiřazenému BÚ, nebo to je jedno a stačí 3 platby kteroukoliv kartou?
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka