Nedavno prisli s novinkou na sporicim uctu, tzv. “Cile”. Zajimalo by mne, jestli se uroky budou pripocitavat zvlast do kazdeho Cilu nebo jeden celkove do “Volnych prostredku”?
Pokud budu mit Exluzivni ucet az od 1.8. a objednam si 2x Visa Gold uz ted, budu za to platit nebo se to pocita az od dalsiho mesice? Neco malo jsem o tom tady cetl, ale nejsem si moc jisty odpovedi. Ted mam eKonto komplet. Dekuji.
Mně řekli že o karty mám požadat az bude ucet aktivni, abych za karty neplatil. Proto jsem nepreklápěl tarif ale zalozil novy aktivni ucet vcetne kqrty, neb ten byl aktivni hned druhy den a k tomu karta a smenarna na rok zdarma. Potreboval jsem kvuli cestovnimu pojisteni neb nas jede 5 resp 3 dospělí a 2 deti a u CSOB je pojisteni jen na 2 dospele a 3 děti ( drzitel +1)
Hmm, a mi zase řekli minulý týden na pobočce, že si hodně lidí na problém s poplatkem stěžovalo, takže to změnili a nyní lze zažádat o kartu ihned (i když ex. účet bude až od dalšího měsíce), aniž by se platil poplatek. Tak to je dobrý guláš. Pokud na kartu nespěcháš, asi bych radši počkal do toho srpna..