Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 7. 2024 05:59

Tak pak ho zruš
Já jsem ale tak zvyklý na to č.bú, jak mám RB jako hlavní účet, že to měnit nechci
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 9. 7. 2024 06:13

Děkuju za postřehy..
Když tedy změním eKonto komplet na Exkluzive, tak by mi mohlo zůstat stejné číslo účtu ? Tím by mi i odpadla změna v účtárně..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 9. 7. 2024 06:16

Číslo účtu při změně typu samozřejmě zůstane stejné.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 9. 7. 2024 06:52

Super!
Tak tím se to celé rozseklo.
Díky moc, jdu se tím proklikat..

Aha, tak jsem doslova v apcce kliknul na učet-detail-zmena exkluzive-potvrdit a od 1.8. se projeví změna �

Jdu zkusit, jestli to bude s žádostí o gold karty a KK stejně přívětivá..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 7. 2024 07:33

Fremantle-to jo, myslel jsem to jinak mám i kolplet i altivni ale chci si nechat cislo kompletu
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 9. 7. 2024 10:09

Jak získat u RB 5%? Na spořícím účtu mi to ukazuje maximální bonusovou sazbu 4%.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marian86 9. 7. 2024 10:42

Nedavno prisli s novinkou na sporicim uctu, tzv. “Cile”. Zajimalo by mne, jestli se uroky budou pripocitavat zvlast do kazdeho Cilu nebo jeden celkove do “Volnych prostredku”?
Marian86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 10:58

@J8iAVvJcSqzZHQf: Svůj stávající SÚ si v SB/IB změň na Bonusový SÚ, který má úrokovou sazbu 5% při splnění podmínky 3 plateb kartou. Návod je zde https://www.rb.cz/podpora/nastaveni-uct ... orici-ucet
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 9. 7. 2024 11:59

Nakonci táhněte do prava! Poslední tlačítko (=> žluté dole) je tahací a nikoli klikací :-[ 8-P
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Marian86 9. 7. 2024 14:26

Pokud budu mit Exluzivni ucet az od 1.8. a objednam si 2x Visa Gold uz ted, budu za to platit nebo se to pocita az od dalsiho mesice? Neco malo jsem o tom tady cetl, ale nejsem si moc jisty odpovedi. Ted mam eKonto komplet. Dekuji.
Marian86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 7. 2024 14:38

Mně řekli že o karty mám požadat az bude ucet aktivni, abych za karty neplatil.
Proto jsem nepreklápěl tarif ale zalozil novy aktivni ucet vcetne kqrty, neb ten byl aktivni hned druhy den a k tomu karta a smenarna na rok zdarma.
Potreboval jsem kvuli cestovnimu pojisteni neb nas jede 5 resp 3 dospělí a 2 deti a u CSOB je pojisteni jen na 2 dospele a 3 děti ( drzitel +1)
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod jichaj 9. 7. 2024 15:07

Stačí ty karty neaktivovat..takhle mi to řekli na infolince
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod d1vine 9. 7. 2024 15:13

Hmm, a mi zase řekli minulý týden na pobočce, že si hodně lidí na problém s poplatkem stěžovalo, takže to změnili a nyní lze zažádat o kartu ihned (i když ex. účet bude až od dalšího měsíce), aniž by se platil poplatek. Tak to je dobrý guláš. :) Pokud na kartu nespěcháš, asi bych radši počkal do toho srpna..
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2024 15:19

Mě bylo řečeno abych počkal na změnu účtu, vzhledem k tomu, že jsem neplánoval žádnou zahraniční cestu tak jsem počkal.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka