Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pulmann 20. 8. 2024 09:43

Já ani nevím, na jaký účet se to splácí.
Ve smlouvě je, že v nějaký den musím mít na účtu minimálně částku ve výši splátky a oni si to strhnou samy.
Takže ani mimořádnou splátku provést nemůžu, protože nevím kam.

-- 20. 8. 2024 10:44 --

Dobu splácení na 3 měsíce nejde nastavit.
Minimální doba úvěru je 5 měsíců.

Lenka_2 píše:Kvůli předčasnému splacení se bude muset na pobočku, takže je možná lepší dobu splácení rovnou nastavit na 3 měsíce.

Kde mohu v internetovém bankovnictví předčasně splatit spotřebitelský úvěr nebo provést mimořádnou splátku?
O mimořádnou splátku nebo předčasné splacení spotřebitelského úvěru můžete zažádat na kterékoliv naší pobočce nebo se obraťte na naši bezplatnou NONSTOP infolinku 800 900 900.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Roman1989 20. 8. 2024 10:42

pulmanne zase díky, že to zkoušíš. Podávej hlášení. Jinak jak jsme řešili ve vlákně tu Byznys KK Monetu, mně nakonec dali 0,5 mil. rámec :-)

A až to někdo komplet vykoumá, jestli to je stejná točka jak s tou čsob tehdy na 3 měsíce, tak ať sem prosím dá podrobný postup, včetně výnosové tabulky ideálně. Momentálně nemám čas to úplně studovat, ale klidně do toho půjdu, pokud je to opět bezriziková úroková arbitráž. Díky, Mějte se.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 20. 8. 2024 11:40

Já jsem hlášení nikdy nepodával a podávat nebudu .
Jen jednou, ale to už je dávno.
A to jen proto, abych to sklo nemusel platit.

-- 20. 8. 2024 12:43 --

Moneta, už jsem zapomněl. O něco jsem žádal, asi o kreditku. Tak to mi zamítli. A to u nich mám kreditku na ič, s vratkou 1% , kde pravidelně splácím v termínu.

Roman1989 píše:pulmanne zase díky, že to zkoušíš. Podávej hlášení. Jinak jak jsme řešili ve vlákně tu Byznys KK Monetu, mně nakonec dali 0,5 mil. rámec :-)

A až to někdo komplet vykoumá, jestli to je stejná točka jak s tou čsob tehdy na 3 měsíce, tak ať sem prosím dá podrobný postup, včetně výnosové tabulky ideálně. Momentálně nemám čas to úplně studovat, ale klidně do toho půjdu, pokud je to opět bezriziková úroková arbitráž. Díky, Mějte se.

-- 20. 8. 2024 12:49 --

A to jejich splácení :

Celkový počet splátek je 5.
Datem pravidelné splátky bude ten den v měsíci, který má stejné pořadové číslo
jako den, kdy jsme Vám Půjčku převedli na účet. Pokud jsme Vám Půjčku poskytli
například 10. ledna, budeme pravidelné splátky inkasovat vždy desátého. Jinak
tomu je pouze v případě, kdy Vám Půjčku poskytneme 26. – 31. den v měsíci.
V takovém případě bude Vaším datem pravidelné splátky 25. den v měsíci. První
splátka je splatná v měsíci následujícím po měsíci, ve kterém jsme Vám Půjčku
poskytli.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lungaj 21. 8. 2024 17:39

Vyzkoušel jsem. Předčasné splacení by asi mohlo jít zadat v IB - Detail půjčky - Mimořádná splátka - volba Předčasné splacení (tedy, pokud to pak v kroku 2 nepošle člověka na pobočku).
lungaj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 21. 8. 2024 20:32

Mám předschválených 1.127.000,-Kč, vážně začínám uvažovat nad tím, že si je na ty tři měsíce bezplatně vypůjčím a uložím do VÚB :hm Při sjednání půjčky na 120 měsíců (kvůli co nejmenší měsíční splátce 11844Kč) a úrokové sazbě 4,60% z toho je zisk 10750Kč čistého (při VIP sazbě 4,80% je zisk 11200Kč).
Přílohy
RB-minutova pujcka.gif
RB-minutova pujcka.gif (14.58 ) Zobrazeno 2442 krát
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 21. 8. 2024 20:42

A slovo "předschválený" v pojetí RB znamená už jistotu na 100%, anebo je to "mBank style", kde oni tyhle předschválené nabídky vesele zamítali, a znamenalo to něco jako "námi předvybraná nabídka bez záruky"?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 21. 8. 2024 21:13

Mě nabízí 800tkč on-line v aplikaci s úrokem od 4,8%, což mi vychází na 9000kč, když to hodím na spořák za 4.5%..
Jednou už jsem jejich nabídku na minutovou půjčku s bonusem využil a klaplo to, tak jim dám asi druhou šanci..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saabik 21. 8. 2024 21:25

Ani náhodou. Je to 7650.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 21. 8. 2024 21:44

Mě to vyšlo na nějakých 7465Kč čistého neboli 8783Kč hrubého (když beru v úvahu, že druhý a třetí měsíc tam bude uloženo vždy o 8408Kč méně, což je nejmenší měsíční splátka).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 21. 8. 2024 22:21

Jo, to je možný, já jen ponížil údajnou částku o daň, na kterou trochu zapomněl.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod Stileth 22. 8. 2024 00:27

Tak to predcasne splaceni by asi melo melo jit i online:
"Půjčku můžete splatit i před termínem splatnosti sjednaným ve Smlouvě, a to celkově, nebo jen částečně. Žádost o předčasné splacení můžete podat na naší
pobočce, prostřednictvím Služby přímého bankovnictví nebo callcentra. V takovém případě mějte na Účtu dostatek prostředků pro předčasné splacení,
v opačném případě předčasné splacení neprovedeme, o čemž Vás budeme informovat."
Stileth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 22. 8. 2024 00:48

Umí RB nastavit na svých kreditkách partial approval?
Neboli když platím 10.000 a mám disponibilní zůstatek jen 8.000, tak banka schválí platbu ve výši 8.000 (a nezamítne transakci pro nedostatek peněz). Samozřejmě zbylé 2.000 musím doplatit jiným způsobem (třeba jinou kartou).

Tohle umí Revolut a z našich bank Moneta, ale zdá se mi, že RB to nastavené nemá, tak nevím, jestli to neumí, nebo jestli je potřeba to nějak nastavit.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 22. 8. 2024 07:59

No a není v tom nějaká hokna? Jen my diskuteři tady si půjčíme 10 mio nebo víc a za 3 m vrátíme zpět a ukončíme úvěr.
To je nějaký divný, že by to takto RB či ČSOB tolerovali, z jakého důvodu? Čísla? Statistika?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 8. 2024 10:43

To je jak s KK s CB, kdyby splaceli vsichni vse vcas, kram muzou zavrit...banka neni charita, vse zaplati jeji zadluzeni zakaznici.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 22. 8. 2024 10:48

to je fakt, od toho jsou ale KK a opozdilci, ale že se vrhnou i do půjček mne nenapadlo
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka