Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
aaaa píše:Hmm, RB ale i po zruseni uctu nechava aktivni IB a SB, to asi nevyhovuje tomu bodu, ze nesmi mit v dobe zalozeni uctu s RB zadnou smlouvu o bankovni sluzbe?
xls píše:Tak příjem tam jako podmínka je, o tom žádná, s tím jsem počítal. Ale s těmi platbami otravuje víc bank, tak to mám napsaný jako úkol a uměle to plním, jen u té Rb jsem to neměl. V ČR stačí naklusat do Lidlu a nákup platit na automatické pokladně několika kartama po položkách, ale když jsem v zahraničí (a karty mají nepoužitelné kurzy jako Rb nebo ČSOB), tak jedině přes nějaké internetové platby. Banky jsou v požadování plnění nějakých nesmyslných činností fakt otravné.
Aspoň budu muset bankéře naučit, aby kdyžtak napsal mail a neotravoval telefonáty.
Milos píše:Zdarma lze mít k EQUA účtu pouze jednu kartu, druhá karta je za 65Kč měsíčně, viz. ceník https://www.rb.cz/attachments/ceniky/cenik-pi-2.pdf Případně by měla být zdarma ještě virtuální karta, ale ta asi nelze zřídit přes IB/SB.
smartguy píše:Milos píše:xls píše:Nemáte zkušenost, že by po vás bankéř chtěl nějakou aktivitu? Po mě 3 platby kartou (otevřel jsem tam exkluzivní účet). Předtím jsem se díval, že to je podmínka pro lepší úročení spořáku (nevyužiju), ale že bych musel panáčkovat kvůli bú jsem si nevšiml.
A důvod té požadované aktivity ti neřekl?
Ano, je to podmínkou pro bankéře, aby z toho účtu měl body do svého obchodního plánu. Takhle mi volala bankéřka, když jsem si založil firemní účet, že potřebuje abych si tam do konce měsíce poslal alespoň 15 tis. Kč, klidně jenom tam a zpět. A když jsem jí řekl, že to nebudu realizovat, tak okamžitě zavěsila. Asi z toho pak nemá nic
U osobních účtů je pak důležité, zda je účet založený s mobilitou. Je tam velký rozdíl z hlediska motivace pro bankéře. Samotný účet je za 10 bodů a s mobilitou myslím za 80. Ale když účet není aktivní, tak z toho mají asi taky nulu. Chudáci. Pobočkovou síť tam má na starosti asi nějakej rakouskej soudruh z Ruska
blackwork píše:Zkoušel někdo využít bonus za přivedení klienta 1000,-? Dopadlo to? Dokončení toho mého hnali na přepážku takže už vidím problémy ...
Zdeňour píše:Curvecardik3:V internetovém bankovnictví jde požádat o předčasné splacení ale ještě prý musí tuto žádost schválit a to prý trvá den,dva až tři.nejde tam zvilit den celkoveho splaceni a ani nevim zda by to slo pres infolinku zvolit presny den.Takze by si to musel zadat pár dní před třetí splatkou.Ted je ale otázka zda skutečně musi být provedena i třetí splátka aby si splnil ty jejich podmínky..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků