Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bufalobil1 24. 10. 2024 12:29

myslím, že se to tam neobjeví do té doby než kartu aktivuješ
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 10. 2024 12:49

Tak snad ji ma aktivovanou, kdyz psal, ze nevidi jeji cele cislo ani v GooglePay, prece nemohl pridat neaktivovanu kartu do GooglePay ne?

http://superforum.zive.cz/viewtopic.php?p=13806860#p13806860
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod bufalobil1 24. 10. 2024 12:58

Aktivovanou jí bez čísla nemá. Do GP můžeš přidat i bez aktivace.
bufalobil1
Nadšenec

Tento příspěvek byl odstraněn.
marecek29

Odeslat příspěvekod kecinzer 25. 10. 2024 12:41

Je to přesně tak, řešil jsem to v září. Dokud se karta neaktivuje, tak se detaily nezobrazí. Ta možnost aktivace se myslím zobrazí druhý den od vytvoření a je možné to udělat i když fyzická karta ještě není doma. Akorát je to trochu risk.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kockopes 25. 10. 2024 16:06

Také tohle potvrzuji. Taky teď řeším. Skrz GP se dá platit hned od vytvoření žádosti o novou kartu. Po čtyřech dnech dnes došla fyzická karta, kterou jsem aktivoval.
kockopes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blackwork 25. 10. 2024 16:54

blackwork píše:
blackwork píše:Zkoušel někdo využít bonus za přivedení klienta 1000,-? Dopadlo to? Dokončení toho mého hnali na přepážku takže už vidím problémy ...

Mě tak někdy štve když se nemýlím ... řeší to ... :-]

Nesplněný podmínky - lež ale čekal jsem to když musel na pobočku ... ]:-<
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod otoman 30. 10. 2024 14:39

Mám informaci k předčasnému splacení minutové půjčky.
Pod vlivem informací zde, že vyřízení trvá skoro měsíc, jsem zažádal o předčasné splacení těsně po termínu 2 splátky - ve webovém rozhraní nejde zvolit datum předčasného splacení. Do druhého dne se mně ozvali s tím, že půjčka může být splacena do 2 dnů od telefonátu, podmínkou je mít dostatečné prostředky na běžném účtu ze kterého se strhává řádná splátka. Žádost jsem tedy stornoval a zažádám znovu pár dní před třetí splátkou.
Po telefonu už nebylo možné stanovit jiné datum předčasné splátky, jen mně nabídli snížení úroků asi o 0,3%, teď mám 8,4%.
Pokud se budu chtít domluvit na konkrétním termínu předčasného splacení, je asi lepší řešit telefonicky.
Máte někdo podobnou zkušenost?
otoman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 30. 10. 2024 14:52

Mám jinou zkušenost včera jsem požádal o předčasné splacení přes IB a dneska mi volala slečna že datum není třeba volit že v okamžiku kdy budu mít ty peníze na účtu tak si to automaticky strhnou takže jsem se jí ptal že než bych to chtěl splatit 25 tak mi říkala že ideální aby to tam 24
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod frelichl 30. 10. 2024 15:55

Provadel jsem jednou mimoradnou splatku a jednou doplaceni a v obou pripadech se penize strhly den po zadosti (v dobe podani zadosti uz byly penize na uctu).
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 30. 10. 2024 16:54

Tak už mi přišlo i to info do mailu:
Sdělení k žádosti o předčasné splacení úvěru
Vážený kliente,
na základě oznámení Vašeho záměru předčasně uhradit úvěr poskytnutý na základě smlouvy
č. si Vám níže dovolujeme sdělit bližší informace k jeho provedení.
Dle vyčíslení částky potřebné ke splacení úvěru k datu 24.11.2024 činí její výše 1 174 569,77 Kč. Tato
částka se skládá z následujících položek:
Zůstatek jistiny v Kč 1 167 142,20
Úrok v Kč 7 427,57
Poplatek za měsíční správu v Kč 0,00
Poplatek za pojištění úvěru v Kč 0,00
Poplatek za zpracování předčasného splacení v Kč 0,00
Pohledávka po splatnosti v Kč 0,00
Celkem Vás žádáme o úhradu v Kč: 1 174 569,77
Celkovou částku potřebnou k předčasné úhuradě je nezbytné nejpozději do data 24.11.2024
poukázat nebo vložit na účet č,xxxxxxx

takže pohoda a RB má mě ode skoro palec hore
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wetherek 30. 10. 2024 17:44

Info od kolegy: Tak raifku jsem volal přes aplikaci a požádal o splátku a nastaví to den před termínem běžné splátky a pokud neprojde inkaso tak v dokumentech bude info kam to poslat a do konce listopadu můžu znovu požádat a bude to zase bez úroků na 3 měsíce.
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 10. 2024 18:00

Původně ta akce s vracením úroků měla platit jen do 31.10.2024, ale prodloužili to do 30.11.2024. Takže kdo půjčku čerpal hned od srpna, tak o ni v listopadu skutečně může požádat znovu :-) Otázkou ale je, jestli mu ji podruhé schválí :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wetherek 30. 10. 2024 21:30

Kolega má dvě půjčky souběžně, druhou dostal 200 tis.
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mrázi 1. 11. 2024 09:16

Ahojte, z jiného soudku trochu. Kdy dochází k připsání bonus.sazby u spořáku prosím? Dneska připsali dle všeho jen ten základ 0.1% nebo kolik to je. Ale 3 platby jsem měl, takže bych měl mít celkem těch 4.2%. Připisují to / rozhodují až třeba o pár dní později? Děkuji.

SOLVED: děkuji, 4. den v měsíci. Měl jsem pocit, že jsem to někde viděl, ale těch fór a příspěvků je fakt hodně. Díky všem.
Naposledy upravil Mrázi dne 1. 11. 2024 14:04, celkově upraveno 1
Mrázi
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka