Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 25. 11. 2024 09:26

Na předchozí stránce máš dvě zkušenosti viewtopic.php?p=13821834#p13821834
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod brabisson 25. 11. 2024 12:19

Tak jsem půjčku splatil den před třetí splátkou (22.11.). 23.11. přišlo potvrzení o splacené půjčce, včera půjčka zmizela z bankovnictví. Dnes jsem požádal o další 1,2M (minule mi schválili 1M) - a světe div se, karavana jede dál :-) 1,2M už putuje na spořák
brabisson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zdeňour 25. 11. 2024 13:53

Taky jsem splatil půjčku den před třetí splatkou..tak asi jako vsichni tady :) tak snad nám ty úroky do konce dalšího měsíce vrátí když tady na foru i od bankéřů byli samé rozepře výkladu jejich akce aby clovek splnil podminky.Tak snad to vyjde.v podmínkách se nic nepíše o opakované půjčce vratce uroku tak to asi taky zkusím zda mi něco schválí...
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod I_am_Markus 25. 11. 2024 14:22

Oficiální zpráva od Raifky na můj dotaz ohledně toho, když si úvěr vezmu znovu:

Vážený pane XXXXXX,

mám dobré zprávy, pro počet úvěrů není stanoven limit.

Můžete tedy získat také další s touto akcí.

Přeji úspěšný start do nového týdne
I_am_Markus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wetherek 25. 11. 2024 15:44

V pátek jsem splatil, v sobotu požádal o novou, dnes chtěli výpisy a po odeslání mi to obratem zamítli. Kromě kreditek, které splácím v bezúročném období namám žádný jiný úvěr. Tak hodně štěstí ostatním.
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 11. 2024 15:46

Mě před chvílí schválili online 880 000, mám kreditky, běžný příjem ze zaměstnání, vlastní bydlení. Na spořícím účtu u RB mám víc.
Možná jsem měl spočítat průměr z vyplat, napsal jsem tu v podstatě nejnižší ale mám to měsíc od měsíce různé, bunusy, přesčasy apod.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 25. 11. 2024 17:14

Já tuším problém v tom, že akce končí 30.11. Takže druhou půjčku ti sice schválí, ale už ti za 3 měsíce nevrátí úroky.
Jako obvykle jsou v tomto směru možné různé výklady podmínek.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 11. 2024 17:24

Take je mozne, ze akci prodlouzi.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod brabisson 25. 11. 2024 17:41

Tak podmínky jsou v tomhle docela jednoznačné:
"Půjčte si na cokoliv s úrokem již od 4,8 % p. a. Splácejte půjčku řádně a včas a my vám za odměnu vrátíme úroky za první 3 měsíce.
Během doby trvání Akce nás požádáte o poskytnutí Minutové půjčky (dále jen „Žádost“).
Na základě Vaší Žádosti Vám bude Minutová půjčka poskytnuta.
Akci můžete využít od 15. 8. 2024 do 30. 11. 2024."

Takže bych zas tolik nesýčkoval. Platí to na 3 měsíce pro půjčky do konce listopadu. Jinak by ta akce byla využitelná jen do 31.8.
brabisson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 26. 11. 2024 08:52

Bývalí klienti Equa přijdou o výhodu. Raiffka sjednotí účty s cizí měnou.
https://www.penize.cz/osobni-ucty/46262 ... cizi-menou

Tito klienti dosud mohou zdarma využívat další měnovou složku v rámci jejich korunového běžného účtu. Počínaje 1. prosincem však za vedení každé další měnové složky zaplatí 29 korun měsíčně – tedy stejně jako ostatní klienti Raiffeisenbank se základní variantou běžného účtu (Chytrý účet). Alternativou jsou jiné tarify, které v sobě mají multiměnový účet zdarma, ale nejsou automaticky bezplatné.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 11. 2024 10:30

Email o zmene prisel i mne(ale se mne netyka - multimenu nepouzivam, mam samostatne €/$ ucty vc karet).
RB jde na to dost nelogicky v pripade exEqua klientu. Nevim, jestli naklad na vedeni 3 uctu + 3 karet, ktere jsou zdarma vc prevydani neni vetsi, nez kdyby dali jeden multimenovy s jednou kartou...ale kdo chce kam...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod trinchin 26. 11. 2024 15:06

Lenka_2 píše:Já tuším problém v tom, že akce končí 30.11. Takže druhou půjčku ti sice schválí, ale už ti za 3 měsíce nevrátí úroky.
Jako obvykle jsou v tomto směru možné různé výklady podmínek.

To je prece zcela nelogicke. Do konce listopadu plati akce, ze si muzes vzit pujcku, ktera ma tyto podminky. Ze ti vrati uroky do konce treti splatky.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 26. 11. 2024 15:31

slavo963 píše:mam samostatne €/$ ucty vc karet).
To jsem netušil, že lze mít v RB cizoměnové účty takhle zvlášť. V sazebníku ani na webu o tom informaci nemají.
To zakládáš jako další Chytrý účet, jen si vybereš jinou měnu? Nebo to je jiný typ účtu?
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod marecek29 26. 11. 2024 16:49

ExEqua.
marecek29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 26. 11. 2024 17:43

trinchin píše:To je prece zcela nelogicke. Do konce listopadu plati akce, ze si muzes vzit pujcku, ktera ma tyto podminky. Ze ti vrati uroky do konce treti splatky.

Akce spočívá ve vrácení úroků, ne ve vzetí si půjčky. Ale dobře, ukecali jste, ještě jednou to s nima zkusím. Ale běda vám, jestli mi ty úroky nevrátěj! :-)
Lenka_2
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka