Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 2. 2025 20:07

No, možný to je, ale je třeba to překontrolovat. V prosinci jsem uzavíral a o chlup lepší mi vyšla ČSOB (než ČS vyhodnocená stavebkami), a odměna pro aktivního klienta ještě vrátí poplatek za vedení. Je potřeba to prostudovat pořádně i s výhodami.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 2. 2025 20:40

mate59 píše:Co by se dělo,úročení klesne.

Myslel jsem tím, jestli bude nutno s úsporami kočovat či nikoliv.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 2. 2025 09:04

Milos píše:Ano, lze mít více Bonusových spořicích účtů k více běžným účtům a všechny SÚ budou mít bonusovou úrokovou sazbu. Každý BÚ ale musí být jiný (například Chytrý, Aktivní, Exkluzivní), nelze založit třeba tři Chytré BÚ.

Teď mne tedy napadlo, že pak je asi lepší nepřeklopit aktivní účet na exkluzivní, ale založit exkluzivní účet nový a tím pádem mít 2x bonusový SÚ ( pro všechny případy )
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 2. 2025 09:20

Milos píše:Ano, lze mít více Bonusových spořicích účtů k více běžným účtům a všechny SÚ budou mít bonusovou úrokovou sazbu. Každý BÚ ale musí být jiný (například Chytrý, Aktivní, Exkluzivní), nelze založit třeba tři Chytré BÚ.

Nastesti to neni pravda...
Vsechny BU mohou byt stejneho typu.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 2. 2025 09:31

takže třeba 3x exkluzivní a plnit 3x podmínku 1,5 mio v depozitech?
Já tedy nevím, účty mám 2 ( běžný osobní účet resp ekonto komplet + aktivní účet)
K ekonto koplet mám spoříčí účet hit plus bonusový ( 4%) a také ekonto-top ( 2,5 %) + spoříčí účet k aktivnímu účtu bonusový ( 4%)
Takže si mohu založit další běžný ( chytrý) účet na a k němu další bonusový účet na 4% ?

Mám odpověď z chatu od bankéře- max je možné mít 2 bú a k těm 2 sú s bonusovou sazbou, mi napsali v chatu
Naposledy upravil PULPANM dne 5. 2. 2025 12:36, celkově upraveno 4
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod d1vine 5. 2. 2025 09:34

Nevíte, jak se tváří výběry KK z bankomatu přes Curve? Spadají do bezúročného období nebo ne? Jinak mě napadá jen Revolut, ale tam se bojím, že dostanu hned ban, protože bych jej užíval jen na vklady/výběry.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 5. 2. 2025 09:47

Výběry KK z bankomatu přes Curve sice do bezúročného spadají, ovšem Curve už je dávno zpoplatňuje. Neboj.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod kecinzer 5. 2. 2025 10:28

Milos píše:Nějaké změny bonusové úrokové sazby se už v RB chystají, viz. tento dokument https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... nameni.pdf Dnes je datum 4.2.2025 a v tom dokumentu figuruje budoucí datum vystavení 13.2.2025 a změny mají platit od 1.3.2025. Podle všeho možná zachovají úrokovou sazbu 4%, ale změní/sníží pásmové limity pro Aktivní a Exkluzivní účet :hm

Doufám, že je to jen nějaký informační šum. To by bylo pěkně na prd.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 2. 2025 12:17

@Milos: kde jsi dokument k bonusovému úroku na stránkách RB našel? Zobrazuje se mně jen současná platná verze.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 2. 2025 12:38

Také jsem se na chatu ptal na tuto tabulku a bankéřka uvedla, že takovou informaci nemá a o případných změnách klienty RB informuje včas.
Tak schválně, jak to dopadne
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 2. 2025 13:02

Tipuji, po 13. 2. 2025 dokument zveřejní. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 2. 2025 13:06

vypadá to tak
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 5. 2. 2025 13:11

Takže z jedné kategorie do 1,5 milionu udělají tři? A ta nejvýše úročená bude jen do 0,5 milionu? :-(
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod mahdy1666 5. 2. 2025 13:15

Ten link výše ukazuje už to nové snížené úročení do tří pásem... Ach jo �
mahdy1666
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka