Má i někdo ostatní v Nabídkách možnost požádat o Bezúročnou rezervu? Nebo patří @kecinzer mezi nějaké "protekční klienty" (šel mu založit i třetí BÚ na pobočce)
Také mám v Nabídce: Povolené přečerpání účtu a možnost sjednat povolený debet 1000Kč bez úroku a bez poplatků Dostala jsem se k nim kvůli ING (oranžovému) kontu, pak mi tam ještě převedli účty z Eqa.Mám jen Chytré účty a k nim spořáky a kreditku Easy, takže jsem spíš plebs než VIP nebo protekční
Jak se jeví ta bezúročná rezerva do 1000 Kč po aktivaci v aplikaci? Navýší to automaticky viditelný dostupný zůstatek o těch tisíc nebo ne? Když mám na účtu 0 Kč, uvidím 0 nebo 1000? Kontokorent u ČSOB zůstatek navyšoval, proto jsem jej zrušil. Jak je to tady?
Založil jsem si 2 Chytré účty a ke každému Bonusový spořicí účet. Karta mi dojde za cca 14 dní. Budu mít bonusový úrok na obou Spořících účtech, když debetní kartu mám jen jednu ? Tedy povinné platby kartou budou jen na jednom Chytrém účtu.
Díky. Explicitně jsem se na to ptal, ale kočka za přepážkou tvrdila, že přeci nejsou tak blbí, aby to tak měli nastavené. Pokud chci úročit více peněz tak si musím založit Exklusivní účet...
Jsem zvědav, zda dostanu 6x 500,-. Protože jsem se akce před cca 2 roky už zúčastnil. Tvrdila, že dostanu...
Někdy jsou však podmínky odlišné. Třeba tři platby pro bonusové úročené platí pro všechny účty - stačí mít několik účtů a přesto stačí jen 3 platby, ale třeba obrat na Exluzivním (50 tKč) je třeba provádět na každém zvlášť.
Ohledně toho 6x500 Kč pak napiš, zda jsi obdržel. Někde se snad psalo, že snad musí být pauza 5 let či jaká doba. Tak uvidíme.