Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 15. 3. 2025 19:42

Dokončení založení účtu na pobočce by nemělo mít vliv na nepřiznání odměny. Takže tu nepřipsanou odměnu budeš muset asi vyreklamovat.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 3. 2025 20:30

Moje doporucena byla v minulosti klientkou RB a po zruseni uctu ji zustalo IB i SB, takze po kliknuti na odkaz od doporucitele se prihlasila do sveho IB, prihlaseni autorizovala ve svem SB a normalne zalozila v IB ucet.

Ja jsem sice odmenu 1000 Kc za doporuceni dostal, ale ona nedostala odmenu 500 Kc za 10 plateb kartou, protoze ty udelala uz v minulem mesici. Ale mozna se prvni mesic vubec nepocita, uvidime v dubnu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 16. 3. 2025 07:58

6x500 Kč z podmínek

Splnění aktivity je sledováno prvních šest měsíců následujících po měsíci, ve kterém byl Účet sjednán.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 3. 2025 09:58

Milos píše:Dokončení založení účtu na pobočce by nemělo mít vliv na nepřiznání odměny. Takže tu nepřipsanou odměnu budeš muset asi vyreklamovat.

Provedl jsem před chvílí přes infolinku (1000 Kč nebylo připsáno na BÚ), mají na reklamaci 30 dnů. :-)
PS: Včera večer (15. v měsíci a sobota) jsem volal informativně na infolinku, měl jsem vyčkat do dnešního rána a pak podat reklamaci přes infolinku, což jsem viz výše provedl.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jantars 16. 3. 2025 18:21

technikus píše:Do 15.v měsíci včetně. Nutno číst podmínky.

takže do 15. mělo být připsáno 500,- Kč, je 16. a ve výpisu nic...... je to první odměna, můžou mít zpoždění?
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 3. 2025 18:24

Mně přistálo 500 Kč již 13. 3.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod filas81 16. 3. 2025 18:33

taky jsme dostal už 13.3. i děti za dětské účty...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jantars 16. 3. 2025 18:52

tak se omlouvám - jsem si špatně spočítal platby, mám jich jen 9 :-(
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alpha8520 16. 3. 2025 19:50

Na domovské obrazovce v SB je možné skrýt jakýkoliv "box", třeba se spořícím účtem. Když to udělám, jde na ten účet někde vstoupit jinak, než že ho zase přetáhnu zpět do viditelných boxů? Já měl vždycky spořící účet u jiné banky, než hlavní a zjišťuju, že mi vadí, když mi nějaký trouba čučí přes rameno a vidí, kolik tam mám peněz, když třeba potřebuju někomu vygenerovat QR kód nebo něco.
Tím, že jsem měl vždycky na airbank dvě-tři desítky tisíc na nákupy/nájem atd a zbytek v jiné bance mi to bylo jedno, že to někdo vidí, ale spořící fakt nikomu ukazovat nechci, takže ho asi skryju.
Docela by se mi líbila možnost skrýt zůstatky jen na spořícím účtu...protože u skrytí zůstatků mi vlastně zas vadí, že na první pohled nevidím, kolik mám na běžném.
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fijosh 16. 3. 2025 20:09

Lze, skrze běžný účet, záložka Produkty.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alpha8520 16. 3. 2025 20:13

Super díky.
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alpha8520 18. 3. 2025 16:23

Tak mám další dotaz. U RB jsem měl účet, který jsem rušil v září minulého roku. Nikdy jsem nečerpal žádnou akci (těch 6x500). Účet jsem si opět založil teď v únoru. Mám na tu akci nárok? Tento měsíc jsem to zkusil, už mám za březen 11 plateb, ale říkám si, že třeba bude někdo vědět, protože podle jejich dokumentů na to nárok nemám (podmínka "nikdy jste u nás neměli účet...")
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jujec 18. 3. 2025 16:30

Zedna1 píše:Zajimavost z nedavne doby:
Mobilni aplikace RB odmitla potvrzeni odchozi platby z duvodu prave probihajiciho telefonniho hovoru na stejnem zarizeni.

Zajimave, kam az nyni banky dotahly absurdnost vsech tech "bezpecnostnich" omezeni/restrikci na normalni lidi kvuli nekterym "nesvepravnym" jedincum snadno podlehajicim podvodnikum.

Ono to často nejde ani po dokončení hovoru. Ale jde to velmi snadno odejít - dám, že zařízení je mimo internet a vyfotím kód, co to vygeneruje a opíšu ho. Trochu zdlouhavé, ale nemusím přerušovat hovor.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 18. 3. 2025 17:08

Alpha8520 píše:Tak mám další dotaz. U RB jsem měl účet, který jsem rušil v září minulého roku. Nikdy jsem nečerpal žádnou akci (těch 6x500). Účet jsem si opět založil teď v únoru. Mám na tu akci nárok? Tento měsíc jsem to zkusil, už mám za březen 11 plateb, ale říkám si, že třeba bude někdo vědět, protože podle jejich dokumentů na to nárok nemám (podmínka "nikdy jste u nás neměli účet...")

Pokud jsi měl ten účet zrušený déle než 6 měsíců, tak máš nárok na odměnu.

Pravidla pro získání odměny
- Je vám více než 18 let.
- Jste naším novým klientem, pro kterého jsme v období 6 měsíců před sjednáním účtu nevedli jiný osobní běžný účet a nevyužil jste již reklamní akce „6× 500 Kč na běžný účet“.
- V období od 6. 1. 2025 do 31. 3. 2025 si v Raiffeisenbank založíte osobní běžný účet.
- Následujícího půl roku můžete za každý kalendářní měsíc, během kterého zaplatíte 10× kartou, získat odměnu 500 Kč. Celkem můžete získat až 6× 500 Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 18. 3. 2025 17:09

@Alpha8520 je to tak 50:50.
Zjistíš do 15.4., zda připíší 500 Kč nebo ne.
Ukazatel nikde není.

Já rušil účet v červenci 2023 (do té doby jsem dostal 6x 500 Kč) a v únoru 2025 si jej opět založil skrz výši úroků na SÚ.
10+ plateb za březen jsem udělal, uvidím tak do půlky dubna. Když nic, tak dále budu provádět jen 3 platby pro splnění bonusového úročení.
technikus
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka