lena.kas píše:Zrušila jsem u RB účet a stále se mi daří dostat do Smartbankingu. Čekala bych, že už mě to nepustí? Nevíte někdo, proč se to děje?
aaaa píše:To je naopak standardni. A zrusenim produktu nezrusis ani bankovni identitu, do ktere autorizujes prihlaseni predpokladam prave pres tu appku.
Přesně, přes to, že jsem je loni žádal o zrušení účtu včetně všech poskytovaných služeb a ukončení rámcové smlouvy, tedy i tímto o ukončení dalšího zpracování mých osobních údajů.. poslali mi na mail jen standardní žádost k potvrzení zrušení účtu.. vyplnil jsem, poslal..
Poté jsem jim kvůli tomu volal ještě dvakrát, po 6 týdnech, pak po 3 měsících.. pokaždé jen postoupíme to ať se to zprocesuje.. prý to občas trvá déle.. po čtyřech měsících už mi přihlášení nešlo.. potvrzení o ukončení rámcové smlouvy neposlali...třeba jen zrušili bankovnictví.. nevím.. když jsem znovu zakládal v aktuálně probíhající akci, závěrem mi oznámili, že v mém případě je možné žádost dokončit pouze na pobočce.. tam vše hotové za 5minut... prý protože žádost byla rozpracovaná online...
Nakonec jsem jim napsala mail, proč tomu tak je. Přišlo mi toto: "po zrušení běžného účtu jsou nějakou dobu ještě přístupy do bankovnictví aktivní, pak se deaktivují." Rovněž, že bude zadán požadavek na deaktivaci. Za týden mi došla potvrzovací SMS. (ale co je nějaká doba??)