Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jujec 12. 5. 2025 10:54

Podle mě ano, ale není nic jednoduššího než se podívat do detailu spořicího účtu, jestli se tam objeví, že jsou podmínky splněny.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 5. 2025 11:51

RB má nějaký výpadek, zdá se jak SB tak IB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2025 12:46

bufalobil1 píše:Počítají se 3 platby platební kartou pro získání bonusového úročení i ty které provedu přes Curve?

Počítají se všechny platby, tedy i platby přes Curve.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 12. 5. 2025 13:17

Díky bohužel jsem si to nemohl ověřit v aplikaci protože mi tam spadly i další platby přímo kartou RB
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod saabik 12. 5. 2025 13:26

PULPANM píše:RB má nějaký výpadek, zdá se jak SB tak IB

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 5. 2025 14:54

Zajímavé, že mi notifikace o přijaté platbě na účet normálně přišla, ovšem do SB se nedostanu.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 12. 5. 2025 16:08

Už se to zdá být v pořádku.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod trimos- 12. 5. 2025 21:11

dostal sem nabídku na 3% zpět. trvaláky mám nastavený, kliknul sem na získání nabídky, ta pak zmizela, ale jestli je aktivní ví snad jen ten nahoře. žádný okno že OK, ani nic podobnýho, tak nevim.

* vyřešeno přes chat s bankéřem
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 22:21

U jednoho nepoužívaného účtu mi končí debetní karta. RB začíná šetřit (peníze, přírodu), nepoužívanou plastovou kartu automaticky neobnovili a místo ní mi vydali jen virtuální kartu. Přišla mi ohledně toho následující SMS zpráva:

Vazeny kliente, spolecne setrime prirodu. Za Vasi koncici platebni kartu cislo XXXX jsme Vam v mobilnim bankovnictvi pripravili novou ve virtualni podobe. Nahrajte ji do mobilni penezenky a muzete hned platit. Vice o vyhodach a jak pripadne pozadat o fyzickou kartu najde na http://www.rb.cz/virtualka. Vase Raiffeisenbank
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 15. 5. 2025 09:18

Vyskočilo na mě v aplikaci - https://www.rb.cz/promo/detsky-ucet#postup
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 20. 5. 2025 08:22

Kdy by mohla RB oznámit úrok na SÚ od 1.6.?
Někdy v příštím týdnu?
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alpha8520 20. 5. 2025 08:25

Hádám, že do pátku 30.5 ještě pojedou agresivní reklamu o 4% na spořícím účtu, aby ještě nalákali lidi (v televizi je to při každém reklamním bloku snad dvakrát) a pak možná.
Alpha8520
Návštěvník

Tento příspěvek byl odstraněn.
aaaa

Odeslat příspěvekod Milos 20. 5. 2025 08:39

Všude v reklamách teď uvádějí "Výhodnou úrokovou sazbu až 4% p.a. garantujeme minimálně do 31.5.2025." Předpokládám tedy, že sazba 4% bude platit ještě i nějakou dobu v červnu.
Milos
Inventář

Tento příspěvek byl odstraněn.
saabik

Předchozí stránkaDalší stránka