Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 5. 2025 14:21

Rendy00 píše:
EDIT: jsem deb*l na druhou, poslal jsem to na IBAN co jsem měl uložený jako svůj revolut IBAN, ale nejspíš chybně, začíná na GB (mimo eurozonu, proto poplatek), v REV apce mám jiný IBAN, normálně začínající na LT...

V pohodě, já málem poslal eura jako "ostatní zahraniční platbu" z FIO, měl jsem blbě uloženou šablonu, nikoliv mezi Europlatbami (šlo o první platbu z této šablony). Naštěstí, FIO při zadávání příkazu ukazuje výši případných poplatků, tak mě trklo.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod smartguy 27. 5. 2025 08:41

Můžete sem pls někdo hodit tu zprávu Raiffky, že sazby od 1.6. nemění? Mě nic nepřišlo.
smartguy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 5. 2025 09:11

VÝHODNÉ SPOŘENÍ POKRAČUJE I V ČERVNU
Dobrý den,

Bonusový spořicí účet pro Vás zůstává tou nejlepší volbou pro výhodné spoření. I přes rozhodnutí České národní banky o snížení úrokové sazby a snižování sazeb většiny bank, my pro naše věrné klienty nadále držíme sazbu až 4 % p.a.
Úrokové sazby zůstávají beze změny pro všechna úroková pásma.

Více informací o Bonusovém spořicím účtu naleznete v pravidlech kampaně.

Přejeme Vám hezký den.

Vaše Raiffeisenbank
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bond2 27. 5. 2025 09:42

PatrikChrz píše:Tak se mi ke dvěma účtům Exklusive podařilo založit třetí (zatím Chytrý, chci zkusit přehodit na Exkluzivní), ke všem je spořák se zvýhodněnou úrokovou sazbou. Zakládal jsem na pobočce stavební spořitelny (mám stavební spoření).

Prošlo to ? Mít 3 účty Exkusive ? Díky.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 5. 2025 00:32

RB mi napsala, že "věrným" klientům nechává od 1.6. na spořáku sazbu 4 %. Tak jen že se snižovat zatím asi nebude.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rendy00 28. 5. 2025 08:34

Rendy00 píše:Posílal jsem si z EUR účtu u RB eura na revolut a koukám, že mi to strhlo mastný poplatek.
To bylo vždycky nebo to nově zavedli nebo jsem deb*l a poslal jsem to nějak krkolomně a proto s poplatkem?

EDIT: jsem deb*l na druhou, poslal jsem to na IBAN co jsem měl uložený jako svůj revolut IBAN, ale nejspíš chybně, začíná na GB (mimo eurozonu, proto poplatek), v REV apce mám jiný IBAN, normálně začínající na LT...

Posílal jsem 50 EUR.
Ten špatný IBAN byl můj starý, již neplatný IBAN, revolut to vrátil zpět do RB.

RB si nejdříve strhla 12 EUR za zahraniční platbu a pak 20 EUR za vrácení zahraniční platby.
Jde ty poplatky nějak reklamovat? Bral bych těch 12, ale že chtějí pak poplatek i za vrácení, to mě naštvalo...
mBank 1000,- odměna za založení účtu -> odkaz v profilu
Rendy00
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 28. 5. 2025 08:47

Pokud ty poplatky odpovídají ceníku, tak není co reklamovat. RB nemůže za to, že se ta platba vrátila. Maximálně můžeš zkusit slušně požádat o jejich prominutí, s vysvětlením vzniklé situace.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 28. 5. 2025 13:15

Prosim, ty sporaky jdou sjednat dva, ze? A klidne oba stejne. Online nebo na pobocce?
Dikes.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka.2 28. 5. 2025 13:30

taky bych chtěl ty spořáky dva. Jde to online? Stačí k tomu jeden základní účet nebo musím mít pak taky dva? Platby stačí 3 tou jednou kartou nebo musím mít další kartu a další dvě platby?
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 28. 5. 2025 14:35

Dva BÚ a ke každému SÚ, tedy ve výsledku v SB a IB bude 2x BÚ 2x SÚ.

Někomu se dokonce podařilo i třetí, ale bez záruky.

Online bez problémů a platby minimálně 3 na celý zákaznický účet. Není třeba provádět platby na každý účet zvlášť.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod noi2 28. 5. 2025 15:52

Já mám 4, ale to proto, že od Equa mi přešel CZK, Eur a USD účet. Ke každému šel přidat bonusový spořák.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 5. 2025 16:31

Bond2 píše:
PatrikChrz píše:Tak se mi ke dvěma účtům Exklusive podařilo založit třetí (zatím Chytrý, chci zkusit přehodit na Exkluzivní), ke všem je spořák se zvýhodněnou úrokovou sazbou. Zakládal jsem na pobočce stavební spořitelny (mám stavební spoření).

Prošlo to ? Mít 3 účty Exkusive ? Díky.

Ano a tri sporáky k tomu
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 28. 5. 2025 16:44

Takže máš i šest Gold karet?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 28. 5. 2025 17:06

24 vstupů do salonků by bylo hezké.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 28. 5. 2025 17:22

Jak pro koho.
Pro toho, kdo často lítá noční/brzko ranní lety např. do Egypta nevyužitelné, když v Praze ve 22h salonky zavírají.

Něco k jídlu a pití lze eventuálně zajistit v Runway se slevou 20% a nonstop otvírací dobou. Ale chápu, se salonkem nesrovnatelné.
technikus
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka