Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hongmi 14. 1. 2014 11:40

Snizi se leda pocet paranoiku mezi jejich klienty.
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 14. 1. 2014 11:43

Taky nechapu, tohle byla unikatni vyhoda zabezpeceni IB trvajici uz od dob Expandia Banky (budiz ji zeme lehka), ktera znemoznovala zneuziti i pokud nekdo odcizil (vypujcil si) mobil nebo dnes nove pouzil nejaky malware. RB proste zkazi co muze.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 14. 1. 2014 12:44

Ja jsem presne nepochopil, jestli se tedy ted i do IB budou dotycni logovat pouze kodem z SMS. Pak by to bylo jeste hure zabezpecene nez ostatni banky, kde mate 2 nezavisle kanaly. Heslo do IB a potvrzovaci SMS (v RB zatim sifrovane). Takhle, kdyby vam nekdo sebral mobil a zjistil vase RC (coz je v mnoha pripadech login do IB) by vam mohl rychle vyluxovat ucet.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 14. 1. 2014 12:47

a zjistil iPIN
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 14. 1. 2014 13:15

jo jo, tak jednoduché to není a bohužel jen jménem a heslem se tam neloguje, pokaždé je potřeba zadávat ty jejich tpiny nebo ipiny ... nebo jak se to jmenuje.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 14. 1. 2014 14:07

Odeslat příspěvekod hongmi 14. 1. 2014 10:40

Snizi se leda pocet paranoiku mezi jejich klienty.

Já tedy nevím, po tom, co jsem se dohodl na podmínkách jsem s RB naprosto spokojený.
Už se to tady řešilo, jsem jeden z těch, co už u RB má dlouho účet a pokud se s nimi dá dohodnout na podmínkách, které člověk dostane jinde, pak co se týká inet bankovnictví, což jediné v podstatě využívám, pak si myslím, že si není nač stěžovat
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Fantucci 14. 1. 2014 17:20

Už jste se někdo díval na tu jejich novou investiční platformu pro vstup na burzu? Je to konkurenceschopné?
Pracuji ve fin. poradenství? No a?
Fantucci
Diskutér

Odeslat příspěvekod Roundup 19. 1. 2014 02:15

Nenaúčtovala někomu RB neoprávněně poplatky za vedení účtu v prosinci?

Poplatky za produkty a služby poskytované v rámci cenového programu eKonto
Datum|Poskytované produkty a služby|Částka
31.12|Vedení běžného účtu v hlavní měně za 12/2013| 129.00

Manželce i mně naskočil poplatek za vedení účtu za prosinec, hned jsme to reklamovali, dodneška žádný výsledek. Baba na infolince říkala, že nejsme první. Nicméně zde na fóru o tom nikdo zatím nemluvil.
Pokud neoprávněně vybraný poplatek do konce měsíce nevrátí VČETNĚ PŘIPSÁNÍ ÚROKU
(čili musí vrátit 129+00něco navíc, pouhé vrácení 129 nestačí, nebudu jim půjčovat peníze zdarma, navíc neoprávněně), účty samozřejmě oba zrušíme.
K ničemu je nepotřebujeme, už nejsou hlavní. Oba jsou ty retenční s vedením na rok zdarma.

Podotýkám, že podmínka tří debetních pohybů byla splněna, z mého účtu odešlo 5 plateb po 1 Kč (zbytečný převod jen kvůli splnění podmínek akce) a od manželky ještě více, ovšem reálných plateb.
Roundup
Návštěvník

Odeslat příspěvekod petr.adamek 19. 1. 2014 12:41

Roundup píše:Nenaúčtovala někomu RB neoprávněně poplatky za vedení účtu v prosinci?

Mně naúčtovali dokonce 250 Kč, reklamoval jsem to hned prvního ledna, slíbili že to vyřeší do druhého dne. Nakonec jim to trvalo dva týdny (a to jsem to ještě po týdnu urgoval).

Mám také retenční nabídku na rok zdarma, podmínky (tři odchozí transakce během předchozího měsíce, podmínku kreditního obratu v rámci retenční nabídky plnit nemusím) jsem samozřejmě splnil.

Na infolince říkali, že je to nějaký systémový problém, který se týkal většího množství klientů.
petr.adamek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 1. 2014 01:26

Jsou to amatéři..tváří se jako prémiová banka a nezvládají základní služby..Ráno se na infolince rozloučím se Style kreditní kartou.. Oproti založení přestali poskytovat Mastercard kurzy, neproplácí benefity za platby online kartou a nemožný náhled přes IB je taky po roce neomluvitelný..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 20. 1. 2014 09:36

Tu bezplatnou Style jsem si udělal jen kvůli tomu, že jsem měl na Citině pořád vyčerpaný maximální prémie, tak abych nepřicházel o slevu. Bohužel Rb zase přesvědčila, že je bankou jen na 2 věci, takže šla karta z peněženky a neumím si představit situaci, kdy by se mi vyplatilo i vytáhnout.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod eR99 20. 1. 2014 13:46

KK Style od RB jsem si pořídil zejména pro platby kartou v cizí měně. Se změnou způsobu zúčtování zahraničních transakcí se pro mě karta stala nepoužitelná. V pátek jsem ji také zrušil.
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 20. 1. 2014 15:56

Roundup píše:Nenaúčtovala někomu RB neoprávněně poplatky za vedení účtu v prosinci?

Od te doby, co jsem nesouhlasil ze zmenou podminek k 1.10.2013 se muj pocet reklamaci jiz blizi deseti :) Krome neopravnenych poplatku, nespravnych kurzu, mi taky banka neopravnene blokovala karty.

A zatim vsechny reklamace vyreseny krome jedne :D
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod barnyss 20. 1. 2014 20:10

Tak to mě zajímá. Také jsem nesouhlasil ze změnou podminek k 1.10.2013. Takže ty pokaždé při platbě zahraniční měnou dáváš k reklamaci chybně zaúčtovaný kurs (že to nenaúčtovali v kursu karetní asociace) ? A oni ti pokaždé vyhověli ?
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 20. 1. 2014 20:59

barnyss: Taky jsem reklamoval platby v jednom ze zúčtovacích období (v následujícím jsem už kartu vypověděl) a problém nebyl. Spíš se divím, že RB na to nijak nezareagovala a kartu sama nevypověděla klientům, co tyto transakce reklamují - nejspíš řešit stejné reklamace dokola individuálně pokládají za efektivnější. Každopádně od Nového roku platí opět další obchodní podmínky, takže pokud jsi neyjádřil nesouhlas i s tímto zněním, už to je stejně jedno (minulé transakce s jejich kurzem bych ovšem určitě reklamoval).
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka